Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Astax

Marzy mi sie 10 kg w miesiac

Polecane posty

Go艣膰 nie znosze baranow
Idiotyczne reklamy. Wypad stad.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
10 w miesi膮c to troch臋 przesada, mo偶e i uda Ci si臋 jakimi艣 metodami tyle schudn膮膰 ale obawia艂abym si臋 efektu jo jo. Nadwaga nie nazbiera艂a si臋 w miesi膮c i je偶eli chcesz schudn膮膰 zdrowo i trwale nie pozb臋dziesz si臋 jej w tak kr贸tkim czasie. Fajnym rozwi膮zaniem do pomocy w wprowadzeniu zmian w jad艂ospisie i przyspieszeniu spalania tkanki t艂uszczowej jest https://fittspray.com to wielosk艂adnikowy suplement w p艂ynnej formie a jak wiadomo p艂yn lepiej si臋 przyswaja w por贸wnaniu z tabletkami. Dzia艂a szybciej i skuteczniej no i jest naturalny, ja go mam od ponad miesi膮ca efekt? 6 kg ale popracowa艂am troch臋 nad jedzeniem. Czuj臋 si臋 艣wietnie wygl膮dam coraz lepiej dla mnie super :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janka9
10kg w miesi膮c to du偶e wyzwanie. Ale dla chc膮cego nic trudnego! Ja zrzuci艂am jakie艣 7.5kg w 28 dni. Stosowa艂am diet臋 pude艂kow膮 od znajomych, du偶o cardio (bieganie, rowery, wspinaczka w g贸rach) i 膰wiczenia na si艂owni w weekendy. My艣l臋, 偶e 10kg w miesi膮c tez jest mo偶liwe. 艁ap tutaj link do diety pude艂kowej z kt贸rej korzysta艂am: https://fitandeat.pl/diety/redukcja/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antoniiramu
Janka, te偶 stosowa艂am diet臋 fitandeat. Bardzo dobra jest na redukcj臋 tkanki t艂uszczowej. https://fitandeat.pl To naprawd臋 bardzo dobry catering dietetyczny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawe ile dzis wazy autorka ;) .. jesli rzeczywiscie pociagnela przez miesiac woja "diete" to stawiam 75kg ;) :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najpierw tyc przez d艂ugi czas, a pozniej chciec nagle stracic to na wadze kosztem zdrowia i efektu jojo jest zwyczajnie nierozsadne. Skoro tyle czasu nie dbalas o diete, to jak chcesz teraz morderczym wysilkiem szybko to zrzucic? Mo偶na i tak, jednak szybko pozniej przytyjesz tyle samo po pierwsze dlatego, ze bedziesz tak zmeczona dieta, ze mozesz znow zaczac duzo jest, Twoje nawyki zywieniowe nie zostana zmienione na trwale ( a to jest najwazniejsze), a po drugie organizm przejdzie w tryb oszczedzania energii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poza tym Tobie nie jest potrzebne 10 kilo mniej tylko wlasnie zmiana nawyk贸w zywienia na trwale. Gdyby kto艣 w prezencie nawet mogl dzisiaj da膰 Ci 10 kg mniej to prawdopodobnie cieszylaby艣 sie tym jakis czas, a pozniej i tak przytyla do tego co masz teraz bo nie zmienilabys swojego odzywiania. Poza tym zmiana nawykow mo偶e przyniesc skutki, jelsi bedzie to dla Ciebie w jakims stopniu przyjemne, a mordercz膮 diete przez miesiac bedziesz wspominala tak, ze to byla katorga, wiec wieksze prawdopodobienstwo, ze utrzymasz swoja wage. Poza tym nie nauczysz sie zdrowego odzywiania i jedzenia mniej w taki sposob. Dieta powinna trwac jakis czas i byc przyjemna. Pewnie, ze kosztuje ona wyrzeczen, ale nie powinna byc katorg膮. My艣l臋, ze oko艂o 1 kg na tydzien to rozsadne chudniecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Raczej ci臋偶ko b臋dzie :D Ale ja schud艂am 10 kg w nieca艂e 3 miesi膮ce z Norbertem Kowalikiem. Wygoogluj sobie, mo偶e i tobie pomo偶e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Daro56

10 kg w 3 miesiace? Mo偶na wi臋cej i szybciej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ulka i

mi si臋 mazy 7kg i nie mog臋 schudnac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZenobiaLop

Ulka no nie dasz rad臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Salvadoro

Spokojnie 10 mo偶na w miesi膮c zrzuci膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alicja Wolska

No nie wiem sporo 10kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 d偶o艂wi

10 kg to ju偶 chyba lekka przesada. zdrowo jest chudnac jakies 0,5kg tygodniowo tak偶e dziewczyny relanie bo p贸藕niej b臋dzie efekt jojo rozst臋py zwisajaca skora i cala reszta. ja zaczelam odchudzanie z wygodna dieta i schud艂am zdrowo, nie jestem wychudzona i nie mam tez efektow ubocznych odchudzania tzn np. rozstepow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

jak ktos lubi efekt jojo to i 15 niech sobie chudnie w miesi膮c, takich dyrdyma艂贸w dawno nie czyta艂am, oczywi艣cie, 偶e co nagle to po diable, p贸l kilo w miesiac, kilogram, nawet i dwa - jak najbardziej, ale wi臋cje to 藕le dla zdrowia, dieta pude艂kowa jak najbardziej, przynajmniej czlowiek nie podjada i nie marnuje jedzenia, wygodna dieta jak patrz臋, to ceny ma ca艂kiem spoko, m贸wie o warszawie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania
Dnia 24.04.2018 o 08:52, Go艣膰 Astax napisa艂:

Waze 69 kg. Za miesiac jade z rodzina na wakacje. Chcialabym do tego czasu widziec dyszke mniej na wadze. Da sie? Mysle o w miare rozsadnych metodach. Dzis zaczynam diete zielonymi koktajlami - planuje to na 10 pierwszych dni.

10 dni to max 3 kg schudniesz 馃槣聽a potem bedziesz g艂odna i zjesz, i wr贸ci +2kg, i wyjdzie na to samo, potem napad bedzie trwa艂 2 dni... ogarniesz si臋, pocuzjesz si臋 winna, b臋dziesz g艂odowa膰, spadnie znowu z 4 kg, potem znowu rzucisz si臋 na co艣 kolwiek i b臋dzie jojo, koniec ko艅c贸w je艣li schuidniesz w miesciac 2 kg bedzie cud聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Algio34

10 ??? Sporo ale mo偶na

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kskaas

Mi si臋 5kg g贸ra 6!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darka88

Mi ju偶 nie schudz艂am 11kg 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DARIA77

Jak na marzenia ma艂o 馃檪 15kg!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dagmara Skol

Spr贸buj kiszonek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KaKa34

Ja spe艂ni艂am swoje marzenie i 6kg mniej 馃檪 !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JolaSemp

KaKa super! Ja dopiero 2 kg 馃槈 ale zacz臋艂am 9 dni temu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kolina

Musicie bardziej chcie膰

Udost臋pnij ten post