Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za żenująca istota, ta Mama Julci i Antosia?

Polecane posty

Gość gość
Nawet jeżeli jej nie śledziliście to i tak analizowanie wpisów obcej kobiety normalne nie jest.

Gość gość
Wy z buchami na grudzień. Idźcie sobie sprawdzić czy wam beta hcg nie spadło. W********ac z tematu

Gość gość
analizowanie jest wtedy głupia babo jak się nie ma wszystkich informacji i się przetwarza obecne żeby dojść do wniosków. Ona mówiła wszystko. Kurwa, tepa jesteś ze nie widzisz różnicy

Gość gość
8:48 wyjść z twarzą? Dziewucho to tylko forum, nie bierz wszystkiego tak na serio.

Gość gość
Ja nie biorę wszystkiego na serio,to wy wierzycie w projekty.

No nie ukrywam, że to grudnioweczki były moim targetem. Byłam pewna, że noszenie fasolinki po udanym serduszkowaniu w czasie owulki będzie wiezią tak głęboką, że darują mi wszystko. Chciałam napisać tylko kilka durnych acz rozpoznawalnych postów i...obserwować reakcje grudniowek. Broniły. Nawet wtedy, gdy poziom nonsensu osiągnął ponad wszelką miarę. Do tej pory to zresztą przeżywają i spekulują. Czy jestem trollem? Czy tylko wystraszylam się krytyki i ucieklam z forum i wymyśliłam historię o trollu? Przecież " siostra ciężarówa" nie może być zła, skoro trafiła w owulkę! Zakladam co miesiąc tematy o styczniowkach, marcówkach... A one i tak piszą, choć wiedzą, że jestem oczywistym trollem. No ale Przecież trzeba nak****ać 797 stron o wyniku betki!

Gość gość
Tak, ty jesteś p*****lnieta zdrowo za to

Gość gość
Mózg chyba

Gość gość
A ci, co tracą czas na śledzenie ludzi po necie i jarają się jakąś chorą babą co chce zostać celebrytką na kafeterii to niby normalni? O to jej chodzi, byście odpisywali!

Gość gość
Tepa p**do już Ci pisałam a ty dalej swoje. Czytaj k***a że zrozumiem poprzednie posty

Gość gość
dziś Śmieszne są osoby które wypisują tu i tym że analizowane było jej życie, śledzenie itp. Chyba nie wiedziałyscie na ilu wątkach, czasami nawet nie związanych z jej problemami, ona pisała o tych traumach. To było aż w******jace, ciężko było tego nie zauwazyc. Nie trzeba było nikogo śledzić, przecież sama pisała gdzie się da wszytko, nawet zarobki itp. Trzeba mieć wysokie mniemanie o sobie żeby najpierw pieprzyc o sobie(czy tam już cholera wie kim) gdzie się da a potem oskarżać o śledzenie. x śmieszna to jesteś ty, która te wszystkie wątki czyta od deski do deski, można to tylko porównać do jedzenia ze śmietnika. "Powiedz mi co czytasz a powiem ci kim jesteś" Idź dziewucho do biblioteki, wypożycz sobie dobrą lekturę a nie siedzisz z wypiekami przed kompem i rzucasz się na każdy nowy temat . A potem cytujesz, wyciągasz co kto kiedy powiedział i rzucasz się na niego z przysłowionymi pięściami zwołując inne gady podbne do ciebie. Nie znam tej ani tamtej mamci ale ty i ten temat wywolały u mnie odruch wymiotny. Degrengolada. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Gość gość
O matko, osatni post, ile jadu i chamstwa. Puknij się kobieto w łeb i idź do lekarza. Wyjaśnili co to już nie raz, ty w ogóle umiesz czytać głupia? To przysłowie kretynko to nawet tam nie brzmi:D:D. Hahah, jakaś karyna po zawodowie próbuje tu zabłysnąć. Idź dzieci rodzic tylko na to ci mózg pozwala szmato

Gość gość
Debilki, je tez oszukala a one dalej obrona. Ciałko żółte, brzuch jak u krowy i na forum gdakac. To wasz cel życiowy

Gość gość
Gdacza bo to o nich było, poczuly się urazone cudzym hejtem bo odniosły do siebie.

Gość gość
No i dalej uparta idiotka nie potrafi przeczytać że zrozumiem całego tematu. Razem z dziećmi chyba mózg urodziłas

Gość gość
dziś Co tu rozumieć wulgarny plociuchu? Że twoją jedyną lekturą jest kafe? Że już rozpoznajesz wypowiadające się tu osoby i je wyzywasz? Jesteś szurnięta.

Gość gość
Co tu się wyprawia?

Gość gość
Plociuchu, hehhe, brachlam śmiechem. Karuleza śmiechu ruszyła

Gość gość
Lubie wyzywac debilki z kafe, odstresowuje się tym. Fajnie się powyzywac na takich głupich babach jak ty

Gość Mama Julci i Antosia
Tylko żeby wam żyłki nie popękały od tej spiny. Stres rozwiązuje włókna kolagenowe i szybciej robią się zmarszczki, no ale jak tam chcecie...

Gość może przyszla mamusia
Jesteście lepsze niż moje telenowele, dziewczynki!

Gość gość
gość dziś Debilki, je tez oszukala a one dalej obrona. Ciałko żółte, brzuch jak u krowy i na forum gdakac. To wasz cel życiowy gość dziś Gdacza bo to o nich było, poczuly się urazone cudzym hejtem bo odniosły do siebie. gość dziś No i dalej uparta idiotka nie potrafi przeczytać że zrozumiem całego tematu. Razem z dziećmi chyba mózg urodziłas X x x Przczytałam cały TEN temat i wniosek jeden - szurnięte wariatki chore na wściekliznę teraz się na mnie rzuciły. Wam jest już wszystko jedno kogo, byle szarpać i gryźć. Do klatek was powsadzać z tabliczką "uwaga Kafeterianki - bardzo groźne i niebezpieczne"

Gość gość
Kumulowanie stresu prowadzi do chorób serca, ale co tam, wygląd ważniejszy nie? Dobre. Ale głupia jesteś

Gość gość
no niebieska , to ciekawe co zrobiłaś fakt jeżeli to wymyślone to śledcze kafe trochę się skompromitowały Ale są też takie jak ja , które chciałyby zobaczyć twoje niebiskie wpisy jeszcze raz , bo muszę szczerze wyznać ja je omijałam nie czytając wybacz :-) A teraz jestem ciekawa coś Ty tam pisała :-)

Gość gość
Dajesz się to masz, dla mnie taka słabizna która się bronić nie umie jest zaproszeniem do wyładowania się. Lubię wylać pomyje na takie ludzkie śmieci jka ty. Odstresowuje mnie to

Gość gość
10:26 Bo rzucają się jak hieny na wszystko i przezywają cudze dramaty, pomaranczowa. A pisalam rzeczy tak absurdalne, że nie wierzę, że one naprawdę to lyknęly...

Gość gość
Szmata d***** k***a itp itp

Gość gość
Ty jesteś walnieta psychiczne niebieska, pomarańczowa czy chuj wie jaka. Jeszcze się cieszysz tego