Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada się odwrócić jak bratowa karmi piersia

Polecane posty

Gość gość
Raczej co innego pisałem, podszywie. A bratowej raczej trudno mi unikać, ona sama do nas przychodzi i nie siada na uboczu. Dzięki normalnym i koniec tematu. Chyba pogadam z bratem.

Gość gość
Ona jest w swoim domu i ma prawo robić co chce to ty jesteś tam intruzem. Jaki ty jesteś tepy

Gość gość
Nie jestem intruzem bo na jej prośbę pomagam za darmo w remoncie, ciołku...

Gość gość
Jesteś k***a tam obcy a ona jest u siebie

Gość gość
Odezwala się co mleczarnie wywala.

Gość gość
To ja autor. Jakby miała ładne cyce to bym nie miał problemu. W końcu piersi są dla faceta nie? Żeby miał przyjemność

Gość gość
Tak durniu, piersi kobiety są po ty o żeby było mleko dla dziecka, masz z tym jakiś problem? Nigdy nie karmilam więc wytłumacz prostaku jakim k***a prawem niby mam być mleczarnia i mam je wywalac

Gość wrobelek2
nie sadze ze to prowo.SA takie maciory co karmia przy ludizach. wywalczyly to prawo do karmienia publicznie...maja teraz wszedzie pokoiki dla matek karmiacych.i nie mozen ich usunac z restauacjo bo poda do sądu. Moja kuyznka jak urodzila....i poszlismy z rodzicami ja odwiedzc ... karmiła coreczkę (ona miala 25 lat a ja z moim rodzenstwoem po kilkanascie),i nasza mama nas wygonila z pokoju,A kuznynka kazala zostac ze nie widzi w tym nic zlego. Ja uwwazam ze na cycyki w rodzinie,moze patrzec tylko mąż i mama maciory.ZAden inny facet.WIec najlepiej stan bokiem.I kieruk wzrok 1 metr od niej. :) Moja bratowa po pordzie lezała tydzien w domu z wywalonym nieogolonym kroczem :( Kazdy kto przyszedl ja owiedzic musial to widziec.

Gość gość
Jakby przyszła bez dziecka ale z gołymi cyckami to byś nie zakładał tematu. Faceci są zalosni.

Gość gość
Każdego kto wyzywa matki karmiącej od macior powinna ich własna matka przetrzepac przez łeb, a potem usiąść i żałować że urodziła smierdzace gowno bez jakiegokolwiek szacunku do ludzi

Gość gość
Do tych co uważają, że o co chodzi skoro baba wywala cyca przed innymi i karmi dziecko, to przecież naturalna rzecz. No to teraz się was zapytam, czy tez tacy tolerancyjni będziecie, jak facet wyciągnie z gaci wacka żeby się publicznie odlać, przeciez to tez naturalna rzecz. Ale na 100% podniesiecie jazgot, hipokryci :) .

Gość gość
Dziecko je posilek, nie porownuj tego do szczania!

Gość gość
Wroblico2 twoja kuzynka była w połogu i wierzyła ranę, kiedyś się tak robiło żeby nie było zakażenia. To wy wykazaliscie zero dobrego wychowania przyłązac tam w okresie jej połogu. Trzeba był walnietym żeby zwalać się w tym czasie do domu młodej matki.

Gość gość
Kurwa, jacy delikatni, jeden nie chce rodzic z żoną, drugi się brzydzi karmienia piersią. Dzisiejsi faceci to p**deczki

Gość gość
Tez uwazam ze cyca sie nie wywala publicznie, sa nawet chusty do karmienia, ale propozycja zeby autor wywalil fifaka i sie nim bawil to kompletnie nie na miejscu, to juz chamstwo i perwersja, zas karmienie piersia jestbjedynie niesmaczne i krepujace dla osob trzecich

Gość gość
To niech je w domu, albo w miejscu do tego przeznaczonym. Mamuśki, przyznajcie się, że chodzi wam o widowisko, a nie nakarmienie dziecka. Nie jestem autorem.

Gość gość
ONA BYLA W DOMU DEBILKO CZYTAJ ŻE ZROZUMIENIEM

Gość gość
Koleś cycki zobaczył i oburzony. gey radar piszczy

Gość gość
zapytaj czy cie poczęstuje