Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety lecą na prostych chłopaków po zawodówce

Polecane posty

Gość gość
To zalezy kto. Ja i maz mamy wysokie zarobki. Faceta po zawodowce nigdy bym sobie nie wziela. To nie jest szpila w wasza strone, per pan/pani mowie do wszystkich. Po prostu nie zwiazalabym sie z robotnikiem po zawodowce.

Gość gość
gość dziś To zalezy kto. Ja i maz mamy wysokie zarobki. Faceta po zawodowce nigdy bym sobie nie wziela. To nie jest szpila w wasza strone, per pan/pani mowie do wszystkich. Po prostu nie zwiazalabym sie z robotnikiem po zawodowce. OK to jest twoje prawo i nikt nie może Tobie narzucać innego postępowania. Nikogo nie obrażasz tym.

Gość gość
gość dziś Ja ukończyłem LO i szkołę policealną w zawodzie nie związanym z mechaniką . Pracowałem z kilkoma kumplami po technikum mechanicznym którzy nie potrafili naprawić roweru . Nie wypominam im tego ,ale to świadczy o tym o poziomie szkół zasadniczych zawodowych ,jeśli technik mechanik nie potrafi zmienić dętki w rowerze to co myśleć o kimś po zawodówce . Z rowerem do naprawy idziesz do warsztatu samochodowego? To może z autem mam jechać do serwisu rowerowego? Puknij się w głowę

Gość gość
Kobieta po studiach taka nowoczesna europejka chce muslima pana wladce

Gość gość
gość dziś 14:18 nikt po zawodówce nie naprawia samochodów . Taaa same magistry pracują w warsztacie

Gość gość
Liczy się kasa a Nieudacznicy i zera pocieszają się wykształceniem tylko to wam zostało. Zatrudniam ponad 20 pracowników biorę tylko po zawodówce i technikum bo mam dobrych i sumiennch pracowników. Tych po studiach nie chcę za dużo szkolenia potrzebują nie są nauczeni myślenia. Są nauczeni wykuj, zdaj, zapomnij takich nie potrzebuję.

Gość gość
gość dziś Generalnie grzeczność nakazuje zwracać się do ludzi uprzejmie, nie wiem dlaczego piszesz, że czasy wrócą. Chyba, że masz jakieś doświadczenia z ludźmi źle traktującymi pracowników w takich zawodach jak hydraulik, czy piekarz.

Gość gość
No i kogo to obchodzi ilu pracownikow zatrudniasz? Malych prywatnych firm jest jak mrowek. Komu chcesz zaimponowac? Dla mnie facet po studiach i tak bedzie lepszy.

Gość gość
To zalezy kto. Ja i maz mamy wysokie zarobki. Faceta po zawodowce nigdy bym sobie nie wziela. To nie jest szpila w wasza strone, per pan/pani mowie do wszystkich. Po prostu nie zwiazalabym sie z robotnikiem po zawodowce. Z robotnikiem nie ale takim co ma firmę i 50 tyś co miesiąc to byś pewnie się związała. Kobiety to k.... ☺

Gość gość
Temat założył leszcz, zero życiowe któremu nic nie wyszło. Co ci zostało? Wyższe wykształcenie nic poza tym. Kobieta wolała faceta bardziej inteligentnego który pewnie ma własny biznes i pełno kasy. A ty gołodupcu nic nie masz

Gość gość
gość dziś zostań kur/wą co za różnica.Ponoć męskie lepiej zarabiają

Gość gość
gość dziś gość dziś Ja ukończyłem LO i szkołę policealną w zawodzie nie związanym z mechaniką . Pracowałem z kilkoma kumplami po technikum mechanicznym którzy nie potrafili naprawić roweru . Nie wypominam im tego ,ale to świadczy o tym o poziomie szkół zasadniczych zawodowych ,jeśli technik mechanik nie potrafi zmienić dętki w rowerze to co myśleć o kimś po zawodówce . Debilu co ma to wspólnego ze szkołą zawodową? Technik nie dał rady? To pewnie by nie dał rady i ktoś po studiach bo dużo glupków dziś ma dyplomy. Nie oceniaj wszystkich po sobie niedouczony buraku.

Gość gość
gość dziś No i kogo to obchodzi ilu pracownikow zatrudniasz? Malych prywatnych firm jest jak mrowek. Komu chcesz zaimponowac? Dla mnie facet po studiach i tak bedzie lepszy. A co mnie to obchodzi kto cię będzie brał.... ☺ Możesz się nie rozmnażać zrobisz przysługę dla społeczeństwa.. ☺

Gość gość
gość dziś gość dziś zostań kur/wą co za różnica.Ponoć męskie lepiej zarabiają Zostawię to zajęcie Tobie bo widzę masz na ten temat wiedzę.. ☺ Mocnego zwieracza życzę.. ☺

Gość gość
Do 19:55 Klęknij przed Panem i wiesz co dalej. Jesteś nikim dla takich ludzi jak ja. Nie zarobisz w 10 lat tyle co ja za rok. Nikim jesteś totalne zero.

Gość gość
Frajerzy i frajerki po studiach zarabiają najniższą krajową i wylewają swoje żale na necie. Jesteście nic nie warci, przegraliscie życie nie warto na was nawet splunąć szkoda śliny. Mam firmę zarabiam ponad 25 000na miesiąc przed domem stoi Audi q7 za ponad 300000 tyś, dom za 800000tyś a wy co macie? Biedaki nic nie warty papier którym mogę sobie podetrzeć du.. ę.. ☺ Spsząta u mnie kobieta po studiach, co tam dobry jestem uczciwie jej płacę 3500zł Niech kobiecina zarobi bo za dyplom w sklepie towaru nie kupi.

Gość gość
Studia dziś to porażka, kiedyś studia coś znaczyły dziś to prawie każdy po studiach i zero umiejętności, przegrani życiowo. Nie każdy musi mieć wyższe to dla was za trudne by tą oczywistą prawdę pojąć.

Gość gość
Poki co to on ma bol d**y juz teraz, ze na nikim wrazenia nie robi. Zrozum czlowieczku, ze ty ledwo po polsku piszesz, brak ci kultury (jak wiekszosci ludzi po szkole zawodowej), masz zerowe doswiadczenie i osiagnieciem nazywasz zaspokajanie podstawowych potrzeb. Do tego rzucasz sie jak ryba bez wody bo ktos ma w d***e twoje osiagniecia. Moze mamy ci dac medal, ze sam sobie tylek podcierasz?

Gość UM
Teraz przychodzący po studiach nowi pracownicy/ce do nas do urzędu ,to ameby umysłowe,kaleki,przygłupy bez pomyślunku, jak im wyłączyć neta w biurze to robią taką dramaturgię jakby wybuch 3wojny światowej ,a najbardziej wk..wia mnie jak co 2 minuty sprawdzają srajbuka czy ktoś czego nie skomentował. ---STARY URZĘDAS ---

Gość gość
gość dziś mam mocny pastuchu od pługa.Skoro nie rozumiesz sarkazmu, to widać żadna kasa ci nie pomogła.Przy okazji:) Ja mam studia , ty nie.Szybciej ty zostaniesz kur/wą, albo twoja żona.W końcu liczy się dla ciebie tylko kasa.:)

Gość gość
gość dziś Klękaj sam robolu.Ja pracuję w IT, ty za głupi jesteś.Dla takiego plebsu zostaje =całujta w doopę wójta:)I czym ty chcesz imponować plebsie, kasą? Zroluj ją i wsadz w doopsko robola.Trenuj na przyszłość:).Buhahaha ,że też taki pastuch, robol śmierdzący ma czelność się prównywać.Won do budy psie

Gość gość
gość dziś a mój znajomy ma 45 tys po studiach, dwa domy twojej wartości , auta zmienia co rok.I ma klasę, czyli coś czego nie kupisz.Ma studia , i pracuje jako dyrektor bardzo dużej firmy zagranicznej.Czyli jest to coś czego nigdy nie osiągniesz.Zrób maturę wieśniaku .Za trudna?

Gość gość
Jesli studia to prawnik albo lekarz reszta to nieudacznicy bez pomysłu na przyszłość. Jakoś tak się składa że większość znajomych po zawodówce ma swoje firmy i kto u nich pracuje? Studenciki! Bo student po szkole to gorączkowo się rozgląda za jakimś stołkiem w UM albo powiatowym albo UW a firmy zakładają i zarabiają kasę ludzie po zawodówce co potrafią logicznie myśleć i pracować. Studenci to dobrzy są w kopiuj-wklej , fejsbuku, ewentualnie pokazywanie cycków na insta.

Gość gość
21.35 nie matura a pieniądze zaspokoją moje żądze. Nieudaczniku !

Gość gość
Właśnie to pokazuje prostactwo i prymitywizm ludzi po zawodówce, te posty, które ograniczają ich rzeczywistość do spektrum prostych, materialnych rzeczy. Swój pustostan wewnętrzny rekompensują sobie nieudolnymi próbami szpanu tym co na zewnątrz, często kupą blachy przed domem. Ludzie rozwinięci zarabiają na życie, ale mają szersze horyzonty, dla prostego chłopaka po zawodówce wszystko co robi jest komercyjne, życie wedlug innych kryteriów niż kasa, fura i dziffki które zaliczył wykracza poza możliwości jego ciasnego umysłu. W świecie takich ludzi jest jak w dżungli u małp, jest super dopóki nie pojawi się goryl z większą klatą i bickiem. U prostych chłopaków po zawodówce nemezis to ziomek z lepszą furą i złotówką więcej na koncie.

Gość gość
w ktorej zatrudnia takich samych "ekspertów..hehe"

Gość gość
:D

Gość gość
Te wszystkie uczone to wyżej srają niż d..pe mają!!! A co miał ci esej napisać na temat znajomych z podstawówki? Gość przyszedł na silke poćwiczyć a ty zacząłeś wszystkim d..pe obrabiać! Ebany studencik

Gość gość
Normalna osoba powiedziałaby "wiesz, prawdę mówiąc nie utrzymuję z nimi kontaktu od paru lat więc nie wiem co u nich słychać", a nie ogłosić, że ma ich wszystkich w d***e. Znowu wychodzi was zerowy poziom :D

Gość gość
Akurat ten jeden przykład niewiele mówi o tym co jest dla kogoś ogólnie ważne. Malo kogo interesują znajomi sprzed lat z którymi nie utrzymuje kontaktu. Bądźmy obiektywni.