Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety lecą na prostych chłopaków po zawodówce

Polecane posty

Gość gość
A najlepsze jest to, że większość moich znajomych to ludzie po studiach, na stanowiskach ...Jakoś tematów do rozmów nam nie brakuje. Z jednymi łączy mnie praca, z innymi pasje...Najważniejsze to to, aby posiadać umiejętność dogadania się ze wszystkimi i odnalezienia w każdej sytuacji.

Gość gość
00:16 - to czy są tępe to twoje subiektywna ocena. Dla nich to Ty możesz być "tępy". No i znowu o zarobkach...na pieniądzach świat się nie kończy. Naprawdę bardziej cenię czyjeś wykształcenie niż zarobki. To tylko pieniądze. To nie moja ocena a mojego pracodawcy, wiem prawda boli...

Gość gość
chciałam skopiować cały tekst, skopiowała mi się tylko pierwsza linijka :/ Oczywiście chodziło o tą wypowiedź: "gość dziś 00:16 Owszem technikum ok jednak jeśli miał bym wybierać konkretne wykształcenie zawodowe a byle jakie wyższe studia to wolę zawodowe konkretne i fach w ręku. Sam mam zawodowe i nie narzekam na zarobki. Znam osoby po studiach, zarabiają mniej i są raczej tępe takie są fakty." To jesteś tępa skoro tak prosta czynność cię przerasta.

Gość gość
Zwykły błąd, jak liczne literówki które wam się zdarzają :) gość dziś - To dalej nie jest "prawda", a fakt, że nawet własnego zdania nie masz tylko papugujesz to co mówi twój pracodawca mówi wiele o tobie.

Gość gość
00:57 Literowka debilko lub deblu, pozdrów swoich znajomych patologio.

Gość gość
00:57 Tą rzodkiewką jesteś ty...

Gość gość
To nie była literówka, literówka to kiedy przez pomyłkę klikniesz nie ten klawisz. Poza tym to nie jedyny błąd w tamtym poście, ty "wyższa sWero" :D

Gość gość
00:59 Poczejajmy ilu pacjentów przeżyje wtedy damy znać jaki mądry.

Gość gość
Można być wykształconym i mieć też proste zainteresowania, każdy ma jakieś sposoby na relaks które wymagają jedynie oddychania. Chodzi o to, żeby to nie było wszystko czym ta osoba się interesuje.

Gość gość
00:32 Czy ja mam ochotę z takimi ludźmi? To Ja wybieram sobie towarzystwo czego Ty tu nie rozumiesz mało inteligentna istoto .

Gość gość
1:27 Glupi jesteś i mało inteligentny. Jak się pisze na telefonie to słownik tg9 robi takie psikusy ale Ty za głupi by to pojąć .

Gość gość
1:22 Mój pracodawca potwierdza tylko regułę o której wszyscy wiedzą poza głupkami po studiach bez umiejętności. Tyle w temacie głąby.

Gość gość
Kobiety leca na patoli niezaleznie od wyksztalcenia

Gość gość
gość wczoraj a= jedyna mądra wypowiedź

Gość gość
A co takiego wspaniałego i skomplikowanego potrafią ludzie po zawodówkach? Chlac, ćpać, nosić dres, wsadzać k****a i walić mlotkiem? Przecież to i małpa by potrafiła. Jakbyś dał człowiekowi po studiach do ogarnięcia to co sebki nazywają "fachem w ręku" to ogarnie to trzy razy szybciej niż ten matoł w dresie. Faktycznie ludzie po zawodówkach to elita z niebywałymi umiejętnościami, ktrore dla wykształconych ludzi to czarna magia. Widać to po obrazie jaki przedstawia statystyczny chłopak, stojący pod zawodówką. Dres, łysa pała, ubogie słownictwo, rok w plecy, pet w ryju. Ja wiem, że kobiety na to lecą ale one zawsze lecą na to co prymitywne i małpie. Za to przeciętna absolwentka to karyna w mini, tipsy, solarium, głupia jak but, odzienie odkrywające 3/4 ciała i we łbie tylko dyskoteki. O tak. Toz to elita z wiedzą tajemną, poza zasięgiem każdego kto miał jakąkolwiek styczność ze studiami. Wiekszosc ludzi trafiających do zawodowek było zbyt głupich by dostać się choćby do sredniego liceum.

Gość gość
To smutne :(

Gość gość
Ostatnio wysłałem kumplowi smsa: "kobiety lecą na prostych chłopaków po zawodówce" a on mi odpisał: "dlatego będę forever alone :("

Gość gość
11:22 Z twojej wypowiedzi wynika że jesteś z patologii, wykształcenie tego nie zmieni. Zapewne masz ukończony jakiś egzotyczny kierunek po którym jesteś nic nie wartym zerem dla pracodawcy. Stąd ta frustracja. A młotek trzeba umieć trzymać czego zapewne nie potrafisz Januszu.

Gość gość
#A co takiego wspaniałego i skomplikowanego potrafią ludzie po zawodówkach? Chlac, ćpać, nosić dres, wsadzać k****a i walić mlotkiem? Przecież to i małpa by potrafiła. Jakbyś dał człowiekowi po studiach do ogarnięcia to co sebki nazywają "fachem w ręku" to ogarnie to trzy razy szybciej niż ten matoł w dresie. Faktycznie ludzie po zawodówkach to elita z niebywałymi umiejętnościami, ktrore dla wykształconych ludzi to czarna magia. Widać to po obrazie jaki przedstawia statystyczny chłopak, stojący pod zawodówką. Dres, łysa pała, ubogie słownictwo, rok w plecy, pet w ryju. Ja wiem, że kobiety na to lecą ale one zawsze lecą na to co prymitywne i małpie. Za to przeciętna absolwentka to karyna w mini, tipsy, solarium, głupia jak but, odzienie odkrywające 3/4 ciała i we łbie tylko dyskoteki. O tak. Toz to elita z wiedzą tajemną, poza zasięgiem każdego kto miał jakąkolwiek styczność ze studiami. Wiekszosc ludzi trafiających do zawodowek było zbyt głupich by dostać się choćby do sredniego liceum.# Ocena człowieka po ubiorze czy wyglądzie mówi wszystko o Tobie, jesteś strasznie ograniczonym człowiekiem. PS. Papierosy palą tylko ludzie po zawodówce? Alkohol spożywają tylko oni? Nie mam więcej pytań bo bredzisz i masz kompleksy udaj się do lekarza biedna istoto.

Gość gość
Do liceum idą ludzie bez pomysłu na siebie. Lepszą konkretną szkołę zawodową skończyć. Oczywiście można iść na studia byle jakie aby tylko był indeks tylko co dalej? Wyższe byle jakie wykształcenie nie zapewni dobrej pracy i godnych zarobków. Ale zawsze możesz wsadzić indeks do gara, smacznego ☺

Gość gość
I znowu o pieniadzach. Wlasnie dlatego nie chcialabym faceta po zawodowce. Inny poziom zupelnie.

Gość gość
Do zawodówki zawsze chodzili ludzie którzy nie mieli wyboru bo z ich wynikami w nauce nigdzie indziej by ich nie przyjęli.

Gość gość
Bo oni inaczej nie umieją. Są zbyt prości więc potrafią zmierzyć wszystko tylko najprostsza miarą która bezrefleksyjnie przyjmują od społeczeństwa. Umysł chłopaka po zawodówce jest z reguły nieskalany myślą i poza schematami się gubi. Więc d****** fury, koks i kasa.

Gość gość
I to wieczne udowadnianie ludziom po studiach, ze sa lepsi bo maja pieniadze "hehe"

Gość gość
Bo oni inaczej nie umieją. Są zbyt prości więc potrafią zmierzyć wszystko tylko najprostsza miarą która bezrefleksyjnie przyjmują od społeczeństwa. Umysł chłopaka po zawodówce jest z reguły nieskalany myślą i poza schematami się gubi. Więc d****** fury, koks i kasa. To napraw sobie auto, zrób instalację elektryczną itd.. Gdyby nie fachowcy po szkole zawodowej i technikum to byś zginął. Jesteś prostakiem skoro tego nie dostrzegasz.

Gość gość
gość dziś I znowu o pieniadzach. Wlasnie dlatego nie chcialabym faceta po zawodowce. Inny poziom zupelnie. A studia nie kończy się dla lepszego wykształcenia i by zdobyć dobrze płatną pracę. Na tym to polega by mieć na życie. Jeśli tego nie widzisz toś tępa.

Gość gość
Po technikum owszem, ale po zawodowce to niespecjalnie...

Gość gość
"Tos tepa". Chodzi mi o to, ze pieniadze nie robia na mnie wrazenia. To dla mnie za malo zeby ktos robil na mnie wrazenie.

Gość gość
Wolę być robolem po zawodowce i zarabiać 7 tyś zł na miesiąc niż magistrem pracującym w korporacji za śmieszne 3 tyś. Nie biorę udziału w wyścigu szczurów, sam sobie jestem panem. I nie muszę nikomu niczego udowadniać bo znam swoją wartość i wiem do czego w życiu doszedłem.

Gość gość
A ja wolalabym faceta pracujacego w korpo, majacego stale godziny pracy i wyksztalcenie. Kazdy ma inne wymagania od zycia i zwiazku. Nie wiem po co sie tak tlumaczysz.