Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszajcie nas bo czekamy

Dlaczego WY kobiety nie zapraszacie NAS facetów na randki??

Polecane posty

Gość gość
17:45 wypomp szambo / a dziekuje ci bardzo mam nadzieje ze czyste byly twe rece no bo szambo to jest szambo_ a co przebralo ci czy papierek potrzebny

Gość jestem kobietąą
nowy kobiecy mężczyzna dziś Nie,to nie jest równouprawnienie tylko lenistwo i wygodnictwo mężczyzn jakich jak Ty. Już wolałabym do końca życia być samą niż w akcie desperacji dopuszczać się takich czynów o jakich piszesz!

Gość gość
Kobieta , ktory pierwsza podrywa faceta jest odbierana przez facetow jak desperatka, nachalna, natarczywa, taka kobieta kazdy facet szybko sie znudza jak zaliczy.Faceci mowia o takich kobietach, ze nie sa dla nich wyzwaniem, ze sa latwe, ze sa kur/wami, taka kobieta jest pogarda dla facetow.

Gość gość
19 : 19no co ty mowisz? duzo facetow jest niesmialych i dlaczego uwazasz ze w sposob nachalny natarczywy ja nie jestem i nie bylam taka jak piszesz i on tez mnie tak nie odebral poprostu sie zakochalam Bylismy ze soba 11 lat ale zycie sie tak potoczylo ze nie jestesmy razem. Moze mialam szczescie na dodatek mlodszy ode mnie5 lat nie naleze do tych bardzo smialych jestem wrazliwa ale zaryzykowalam najlepsze co mnie moglo spotkac to byl ON

Gość gość
Wiecie co nie podoba mi sie ten pierwszy wpis na 1 str. Szczerze to tylko przelecialam i pare wpisow umiescilam na ostatniej str

Gość gość
jestem kobietąą wczoraj będziesz sama, o to się nie musisz martwić, sama i szczęśliwa do trumny

Gość Nowoczesny facet
gość wczoraj Bzdury. To że podrywa jako pierwsza NIE znaczy od razu że ma być łatwa i dawać du'py, chodzi o INICJATYWE. Mylisz pojęcia. Nowoczesny facet chce kobiete pewną siebie, interesującą i z inicjatywą, nie bierne, durne i puste lalki z kg makijażu i silikonami, te czasy już dawno mineły i NIE wrócą.

Gość gość
Ile Ty masz chłopcze lat?

Gość gość
Nie ma już prawdziwych mężczyzn. Patrząc na ich odp. tutaj załamuję się. Leniwi,wygodni. Nie wstyd Wam? W życiu mężczyzny są takie syt. kiedy musi on wykazać swoją męskość. Kontakty i stosunek do kobiet to jedna z nich.

Gość gość
Mi się podoba wpis z 10 30. Taki by mi zaimponowal.

Gość jestem kobietaa
Jestem przerażona odp. Panów. Wszyscy tu wypowiadający się są po 30? Męskość zanika. Teraz kobieta ma wszystko robić. Więc na co mi facet? :p

Gość jestem kobietaa
9.00 I dzięki bogu. Nie szukam dziecka,ani ofiary losu tylko mężczyzny,prawdziwego!

Gość gość
Tylko że prawdziwy mężczyzna się Tobą nie zainteresuje na dłuższą metę.

Gość jestem kobietaa
Bo Ty tak mówisz? :p

Gość jestem kobietaa
9.24 Ile masz lat?

Gość gość
Widzę że uważasz że to początek słownej przepychanki :) a nie o to mi chodzi. Wyobrażenie kobiet i mężczyzn na temat co to prawdziwy mężczyzna i prawdziwa kobietą, są zgoła odmienne. I zasadnicze pytanie brzmi czyj obraz prawdziwego mężczyzny jest prawdziwszy: kobiet czy mężczyzn.

Gość jestem kobietaa
Ale ja nie szukam zniewieściałego faceta,conchity! Na co mi on?

Gość gość
Ale facet nie zniewiescialy będzie miał też inne cechy w pakiecie które być może już Tobie nie będą odpowiadały. Np chęć dominacji, wyższy poziom agresji itp

Gość jestem kobietaa
Jestem ciekawa ile lat ma facet, z którym piszę. To chyba nie tajemnica,co? :)

Gość gość
36.

Gość gość
Nowoczesni faceci:D ale sie nazywaja niemescy-faceci :D ha ha ha chca kobiet, ktore ich poderwa, beda zarabialy na nich, prowdzily dom, robily kariere, a facet ciapa bedzie trzymal sie spodnicy kobiety bo stal sie slabsza plcia.

Gość jestem kobietaa
9.39 Takie cechy może mieć każdy. Ja szukam kogoś przy kim poczuję się bezpiecznie. Na co mi zniewieściały facet,przy którym trzeba pewnie wszystko robić? Dziecka do niańczenia,dorosłego nie chcę. bo po co?

Gość jestem kobietaa
36? Poważnie? Pewnie jedynak i jeszcze z rodzicami mieszkasz?

Gość gość
Nowoczesny facet dziś gość wczoraj Bzdury. To że podrywa jako pierwsza NIE znaczy od razu że ma być łatwa i dawać du'py, chodzi o INICJATYWE. Mylisz pojęcia. x to ty mylisz pojecia, nie mowie o dawaniu d**y, jak to ujales. To nie mi sie tak wydaje to faceci sami to mowia, ze kobieta , ktora sama zabiega o faceta nudzi sie szybko facetowi, nie jest wyzwaniem ani intrygujaca ani interesujaca ani przy takiej facet nie czuje sie jak zdobywca. Sorry koles, moze ty wolisz siedziec z mamunia w domu i czekac az cie kobieta znajdzie i poprosi o reke, bo jestes nowoczesny, ale reszta twoich kolegow woli zdobywac kobiety. Takie sa teraz czasy.

Gość gość
Nie, nie mieszkam z rodzicami. Ja mam już prawie 10 letnie dzieci. Poważny człowiek, przedsiębiorca, ojciec i ex mąż;)

Gość jestem kobietaa
Ale wygodnictwo w kontaktach z kobietami zostało hihi Ja tam za facetem nigdy nie biegałam , a związek/ki mam za sobą. I biegać nie zamierzam.

Gość gość
To chyba mnie z kimś pomyliłaś. Nie jestem autorem wątku, wręcz uważam że trzeba być totalnym kretynem żeby tak się zachowywać. Ale z drugiej strony kobiety same do tego doprowadziły. Ja jestem inny i lubię kobiety które są inne niż większość kobiet:).

Gość jestem kobietaa
W takim bądź razie zwracam honor, bo myślałam ,że to Twoje wpisy. Patrząc na kobiety to sama się czuję inna. Ach.... Pogoda piękna.Nad jeziorko się wybieram,poleżeć na pomoście, z dala od ludzi i zgiełku. :)

Gość gość
Chętnie zaproszę na randkę faceta 39 plus (bez żony i dzieci na karku), który udowodni, że są jeszcze na świecie PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI. Ja spotykam na swojej drodze zakompleksionych bez żadnej inicjatywy życiowych nieudaczników jęczących tylko nad swoim losem. P.S. Kasa nie jest dla mnie ważna. U mężczyzny stawiam przede wszystkim na szczerość, uczciwość i prawy charakter. Jest ktoś chętny ???

Gość gość
Normalni faceci w wieku 39 lat mają już dzieci. Z resztą dotyczy to też kobiet.