Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłabyś być z takim facetem jak Mało stanowczy?

Polecane posty

Gość gość
Tu wszystko jest poniżej poziomu. Nie bądź taka wybiórcza

Gość gość
Ehh... Żenujące. Czy to że ktoś jest inwalida lub posiada inna chorobę cokolwiek oznacza że z marszu należy mu się głaskanie po głowie gdy zachowuje się jak ostatni buc?

Gość Izumi z Meiji
Nie żebym broniła MS ale goście tu tez nie zachowują sie iście kulturalnie wiec ten kij ma dwa końce.

10:59 Nie, nikomu nie należy się glaskanie po głowie... Ale nikt nie powinien jakiejkolwiek niedyspozycji czy też ograniczenia wykorzystywać przeciwko człowiekowi... chcesz komuś dokopać? Super! Spróbuj ale w sposób inteligentny a nie chamski.... (Przeczytaj to co napisałam że zrozumieniem; w razie potrzeby czynność powtórz )

Gość gość
Czy mało stanowczy dokopywał tu ludziom w sposób inteligentny? Chyba nie.

11:21 Czy mało stanowczy założył ten topik i kilka innych o mnie? Chyba jednak nie. Inteligentnie dokopać mogę, jeśli widzę szansę, że ktoś zrozumie. Wycieczki osobiste oraz wymyślanie niestworzonych historii na mój temat (do tego niezbyt oryginalnych i w większości na jedno kopyto) jakoś mnie nie motywuje do wspinania się na wyżyny. Tym bardziej, że adresat takiej odpowiedzi i tak nie będzie w stanie jej zrozumieć. A ponieważ - w przeciwieństwie do hejterów - nie mam ochoty szukać po tematach gdzie, kto i co odpisał, wszedłem na ten. To Wy przyłazicie do mnie i pozwalacie się traktować w taki sposób, na jaki zasługujecie. Zarówno dobry, jak i zły. Sami dajecie dowód swojego poziomu. Ja również, tyle że biorę to „na klatę” i jeśli ktoś potrafi mi udowodnić w mniej lub bardziej kulturalny sposób, że się mylę (ale nie na zasadzie „nie masz racji bo nie” tylko przy pomocy rzeczowych argunentów), to umiem przyznać mu/jej rację. Chyba, że się z daną opinią nie zgadzam, ale o tym również staram się informować w miarę jasno. I co do zasady tym właśnie większość z Was przerastam o głowę. Bo dla mnie to miejsce to tylko forum. A dla Was?:)

„Ale nikt nie powinien jakiejkolwiek niedyspozycji czy też ograniczenia wykorzystywać przeciwko człowiekowi” x Do tego potrzebna jest empatia, poza tym to wymaga wysiłku intelektualnego, co dla niektórych jest barierą nie do przeskoczenia:)

Gość gość
". To Wy przyłazicie do mnie i pozwalacie się traktować w taki sposób, na jaki zasługujecie. Zarówno dobry, jak i zły." MS - wyrocznia, on decyduje, co dobre, a co złe. :)) Nawiasem do innych osób tu piszących - "jeżdżenie" po czyimś inwalidztwie jest paskudne!

Gość gość
"Dla mnie? Zdecydowanie tak. " Nie tylko! Mentorsko narzucasz swoje poglądy innym osobom. Jesteś bufonem i z tego powodu wiele osób darzy Cię antypatią.

„Mentorsko narzucasz swoje poglądy innym osobom Jesteś bufonem i z tego powodu wiele osób darzy Cię antypatią. x To, że ktoś informacje na temat moich poglądów traktuje jak narzucanie, to nie mój problem. Czy stwierdzenie „jesteś bufonem” to również narzucanie poglądów, a może tylko Twoja opinia? Nie jestem tu dla czyjejś sympatii bądź antypatii.

Gość gość
"Czy stwierdzenie „jesteś bufonem” to również narzucanie poglądów, a może tylko Twoja opinia?" Wystarczy być odrobinę rozgarniętym, aby wiedzieć, że to moja opinia i wielu innych osób.

Gość gośćmi a
Jeśli Mało Stanowczy obraża innych to nie widzę nic złego , w tym , że Inni , odpłacają mu tym samym..... Jak Kuba Bogu - tak Bóg Kubańczykom... xxx Mało stanowczy , czy myślisz , że jesteś zabawny , obrzucając wszystkich dookoła błotem ???

„Wystarczy być odrobinę rozgarniętym, aby wiedzieć, że to moja opinia i wielu innych osób” x Sama stawiasz się w tłumie, z którego się nie wyróżniasz, ale zdradź mi tajemnicę, czemu uważasz, że Ty wyrażasz opinię, a ja narzucam poglądy?

Gość gośćmi a
Kogo pytasz ?

Gość gośćmi a
Kogo pytasz ?

„Mało stanowczy , czy myślisz , że jesteś zabawny , obrzucając wszystkich dookoła błotem ???” x Nie wszystkich. I mam gdzieś czy jestem zabawny.

Gość gość
Ty tak dla zasady , masz wszystko gdzieś , co? Wiesz kim jesteś ? Nikim .... Dla mnie hejter forumowy to NIKT

Gość gość
On jest inwalida? Umysłowym to na pewno ale fizycznym też?