Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłabyś być z takim facetem jak Mało stanowczy?

Polecane posty

Gość gość
On nie roooha. On wali konia w przerwie między jednym postem a drugim.

Gość gość
hahaha :D

„Tam było marzy żeby mu. O. B. C. I. A. G. N. E. Ł. A. .” x Dziunia, kiedy do Ciebie dotrze, że mam w dvpie co napisałaś? To Ty jesteś tu dla mojej rozrywki, nie odwrotnie. Musisz być bardziej tępa niż podejrzewałem. Ogarnęłaś, co napisalem, że wystarczy lekko popchnąć? Wystarczy zrobić literówkę, odnieść się do dwuznaczności, jakiś mały błąd - ortograficzny, bo logiczne Cię przerastają - i natychmiast się meldujesz, szczękając jak ratlerek:) Bo na nic więcej Cię nie stać, to Ty nie masz życia, frustratko. Aport.

Gość gość
Haha ha no i kto się zameldował? Tak bardzo tekst o obciaganiu zbulwersowal? Głodnemu chleb na myśli.

„On wali konia w przerwie między jednym postem a drugim” x Nie oceniaj innych według siebie. Mi pisanie postów w niczym nie przeszkadza. Ale rozumiem Twoją frustrację, może sam oderwij się na chwilę od kompa i strzep porządnie?

Gość gość
Rozumiem, że już jesteś po porannym trzepanku bo chwilę cię nie było. :D

„Haha ha no i kto się zameldował?” x Możesz mi zdradzić pewną tajemnicę? Jesteś świadoma swojej ułomności? Czy może wydaje Ci się, że jesteś mądra? Albo nawet jeszcze inteligentna?

„Rozumiem, że już jesteś po porannym trzepanku bo chwilę cię nie było” x Następna kumata inaczej. Przeczytaj jeszcze raz co napisałem.

Gość gość
Inteligent się znalazł. Ty naprawdę jesteś upośledzony. :D

„Inteligent się znalazł” x Przy Tobie nawet małpa wydaje się Einsteinem, więc akurat Tobie nietrudno zaimponować.

Gość gość
On wali konia w przerwie między jednym postem a drugim” x Nie oceniaj innych według siebie. Mi pisanie postów w niczym nie przeszkadza. X W waleniu konia. też Ci nie przeszkadza? :D

Gość gość
Jeśli naprawdę jeździ na wózku to nie. Nie będę udawać samarytanki.

„Nie będę udawać samarytanki” x A mogłabyś przynajmniej spróbować poudawać coś mądrzejszego od włoszczyzny?

Gość gość
Tym bardziej z kimś tak złośliwym. O co ci chodzi i dlaczego mnie porownujesz do warzywa? Bo napisałam prawdę zamiast kłamać? Nie mogłabym być z facetem na wózku. I nadal uważam się za człowieka wyobraź sobie. I to z empatia. I co mi zrobisz?

Gość gość
Skąd wiecie ze on jest na wózku?

Gość gość
Nie wiemy. Tak tu mówią.

„I nadal uważam się za człowieka wyobraź sobie” x Muszę? xxx „I to z empatia” x Ale wiesz, że empatia to nie to samo co egzema? xxx „I co mi zrobisz?” x Hahahaha, dziunia, powinnaś odwrócić pytanie, ale napiszę Ci - tym tekstem mnie rozwaliłaś, autentycznie:D xxx OK, ale wróćmy do meritum człowieku z empatią. Właśnie przyznałaś, że jeśli facet z którym będziesz, którego rzekomo będziesz kochać i nie wyobrażać sobie życia bez niego wyląduje na wózku, to zwyczajnie go rzucisz. Ale może po prostu mylisz empatię z egoizmem?:)

Gość gość
Pudło mój drogi. Nie mogłabym świadomie związać się z kimś kto już jeździ na wózku a nie z kimś kto w trakcie na nim wyląduje.

Gość gość
Dziunia? Pasuje to do mnie jak do świnia siodło. Okropni są faceci na babskich forach. Złośliwi stetryczali i zapewne seksualnie sfrustrowani.

„Nie mogłabym świadomie związać się z kimś kto już jeździ na wózku a nie z kimś kto w trakcie na nim wyląduje” x To jesteś samarytanka czy nie? Zdecyduj się.

„Dziunia? Pasuje to do mnie jak do świnia siodło” x Dobra świnia z siodłem, czego chcesz? xxx „Okropni są faceci na babskich forach” x A łazisz za nimi tylko dlatego, że jesteś masohistką? xxx „Złośliwi stetryczali i zapewne seksualnie sfrustrowani” x Zapewne każdy ocenia według siebie. Współczułbym gdyby nie to, że mam to gdzieś.

Gość gość
Nie. Nie zrobię niczego z litości ani współczucia. Do roboty pójdziesz w końcu? Bo codziennie cię tu widzę od rana do nocy.

„Nie. Nie zrobię niczego z litości ani współczucia” x Czyli nie masz w sobie empatii, tylko co najwyżej brak litości. Nota bene rzuciłabyś faceta, który wylądował na wózku xxx „Do roboty pójdziesz w końcu? Bo codziennie cię tu widzę od rana do nocy” x Może sama idź do roboty, zamiast łazić za mną od rana do nocy?

Gość gość
Zdarze pójść w 10 miejsc nie bojsja. I naucz się czytać ze zrozumieniem na przyszłość lece no chce czaisz? To moje forum bo jestem kobietą i to nie wstyd a ty podobno jesteś facetem i to już wstyd.

Gość gość
Jest inwalida to by tlumaczylo jego zgryzliwość, frustracje i to że tu siedzi non stop. Nawet trochę mi go żal :(

„Zdarze pójść w 10 miejsc nie bojsja” x A mogłabyś już? xxx „ I naucz się czytać ze zrozumieniem na przyszłość” x Jak tylko Ty nauczysz się czytać między wierszami. I przestaniesz być taka ociężała. xxx „lece no chce czaisz?” x Nie dziunia. Polecisz dopiero gdy otrzymasz pozwolenie. xxx „To moje forum bo jestem kobietą i to nie wstyd a ty podobno jesteś facetem i to już wstyd” x Wstyd być facetem czy wstyd nie potrafić posługiwać się składnią? „Twoje” forum? No to popłynęłaś:) Sam fakt posiadania cycków nie robi z Ciebie kobiety. Co najwyżej samicę ssaka.

Gość gość
Opedzasz się stanowczy od gości niczym od much, a one kąsają, bzyczą, spokoju nie dają, oj nie dają..."lap" w jedną stronę... " Lap" w drugą, a one z trzeciej gryzą...