Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłabyś być z takim facetem jak Mało stanowczy?

Polecane posty

14:55 - Thank you from the mountain!:) Let’s not make a village, ostatnio uczyłem się how to rewind a baby, Miałem całą listę takich ciekawostek, ale zgubiłem:( Przykro mi road guest, nie pomogę:(

„MS, a dziewice w noc Kupały plotą wianki i ciskają je we wodę z Twoim imieniem na ustach i rumieńcem na licu?” x Dokładnie tak. Tyle, że nie dziewice, a sąsiad. Nie w Noc Kupały, tylko wczoraj. Nie plótł wianków, tylko od rzeczy. Owszem, ciskał. Tyle, że nie we wodę, a we mnie. Nie wiankiem, tylko wiązanką. I cegłówką. Nie powiedziałbym, że mam na imię „ty chu/ju”, ale za to rumieniec na licu obaj mieliśmy. Tyle, że on ze złości, a ja ze cegły:o

Gość Helenka Zy
A cóżeś mu uczynił? Żonę żeś wychędożył czy uprzejmie do skarbowego doniósł?

Helenko, raptem trzy palce miedzy zaorałem, a ten cham ustrzelił mojego kota, za którego dwa kwintale pszenicy dałem, rowera nie wspomnę:o

Gość gość
Szczerus I Stanowczy ,a Wy sobie robic loda czy jestescie "normalni? :D

Gość gość
"Wy sobie pozwalacie robic " mialo byc..

Gość gość
zs, ms jeszcze niech będzie pms wy dwa żałosne gejuski bez przyjaciół i dziewczyn

Gość gość
chcialbys dolaczyc, doopa swierzbi?

Nowa ja - zależy od okoliczności, rano trochę większy, wieczorem trochę mniejszy:) Ale moim idolem jest mniejszy, „jutro cywilne wesele, a rosół na dwóch nogach po podwórku spaceruje”;)

Ja wolę pierwszą i drugą. Trzecia mnie jakoś nie do końca przekonała. Fajna, jak Pawlak w radio „tu mówię ja. Słyszy mnie? Szirlej...” albo na statku „jakby ja się uczył to i biskupem mógłby zostać”, ale to nie to, co 1 i 2:) I jeszcze jak Ania mówi, że angielski szlifuje, na to Pawlak „ot, szlifierka się znalazła”:D

Jakoś często tak jest, że trzecia część najsłabsza, vide Terminator czy Obcy. Ale moim zdaniem Piraci z Karaibów dali radę. Tylko kto w Disneyu na kacu wymyślił dubbing z Pazurą w ostatniej części?:o

Gość gość
Nie mogłabym bo podobno jest niepelnosprawny

Gość gość
Marek K to jest to ;) D

Gość gość
Dla mnie osoba Mało Stanowczy jest ci/pu/sią męską haha Także ten :-P

„Dla mnie osoba Mało Stanowczy jest ci/pu/sią męską haha Także ten jezyk.gif” x Tak, wiemy, właśnie dlatego przed 6 rano meldujesz się w podskokach. Nic z tego - najbardziej zainteresowana osoba ma Twoją opinię bardzo gdzieś:)

Gość gość
Mało stanowczy zaczął podrywac Nowy Dzień Nowa Ja. Na razie zacząl bierze ja na kinematografie choć marzy żeby w końcu ktoś mu o******al :D

9:16 - nie muszę marzyć o odpisywaniu, jesteś tak samo przewidywalna jak wszyscy hejterzy. Wystarczy lekko popchnąć i już masz pianę na pysku:)

Gość gość
Haha ha odpisywaniu. Tam było marzy żeby mu. O. B. C. I. A. G. N. E. Ł. A. . Słabo coś z tobą. Kiedy ostatnio roooohales? Chodź mi o uprawianie seksu jakbyś znowu nie zrozumiał.

Gość Izumi z Meiji
Tekst o sasiedzie i rumieńcach na licach wyborny ;) Oby takich więcej ;)