Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłabyś być z takim facetem jak Mało stanowczy?

Polecane posty

„Żadna ale to lepsze niż bycie nikim wśród najlepszych” x Ale będąc tak samo „najlepszym” jak inni niczym się nie wyróżnisz. Wtedy „nikt” staje się wyjątkowy. Ktoś „najlepszy” też jest wyjątkowy.

„Przynajmniej miałabym motywacje by równać w górę usmiech.gif” x Dobre! Narawdę fajny argument, dzięki:)

Gość gość
W takim sensie ujmujac to uperfumowane gunwo będzie wyjątkowe wśród innych guwien.

„Dlaczego to raczej każdy debil wie” x Trudno mi oceniać co wiesz, a czego nie, ale gdybyś uwzględniła, że nie wszyscy są debilami i umotywowała swój wybór, znany tylko ww. debilom, byłoby miło:)

Gość gość
O Jezu weź się.

„W takim sensie ujmujac to uperfumowane gunwo będzie wyjątkowe wśród innych guwien” x Też ciekawy argument:) Ale będąc zmuszona do wyboru wśród tychże „guwien”, na które się zdecydujesz?

Gość gość
Chyba bycie zwykłym gunwem bo co zmienia perfumy? No więc właśnie.

„O Jezu weź się” x Męczy wysiłek intelektualny czy postanowiłaś się do mnie modlić, bo nie chwytam...?

„Chyba bycie zwykłym gunwem bo co zmienia perfumy? No więc właśnie” x Zmienią intensywność doznań zapachowych;) Czyli wybierasz niewyróżnianie się z tłumu? Też można, nie ma złej odpowiedzi:)

Gość gość
Z gunwa bata nie ukrecisz. Te słowa wyjaśniają wszystko. Męczy mnie. To prawda.

„Z gunwa bata nie ukrecisz. Te słowa wyjaśniają wszystko. Męczy mnie. To prawda” x Ale to mie temat:) Szkoda, bo niegłupio piszesz.

Gość gość
Stanowczy to no life przegryw, gnije tu codziennie od jakiegoś czasu, nie ma co robić w życiu Żałosne! Żałosne! Żałosne!

Gość gość
Hehe. No. I?

Gość gość
Do kogo to? Nie każdy musi być kreatywny.

Gość pita klepka
MS,, don't be a chicken. Masz 9 lat na przygotowanie się ;)

Gość gość
Stanowczy leń śmierdzący i gaduła jak stara baba z bazaru

Gość gość
A czy każdy musi potrafić wszystko? Ktoś od wszystkiego jest do niczego.

To się tylko tak mówi, 9 lat, a okazuje się, że wystarczył jeden niewielki ciąg alkoholowy i to już pojutrze:o Na zewnątrz jest OKROPNIE! Nie umawialiśmy się, że będę musiał wychodzić!;)

„Stanowczy leń śmierdzący i gaduła jak stara baba z bazaru” x Też już było, wysil się. O ile potrafisz.

„Ktoś od wszystkiego jest do niczego” x To bardzo duże uproszczenie. Podchodząc w taki spodób należałoby wymagać, żeby był specjalista do ustawiania samochodu na podnośniku, drugi od luzowania śrub, trzeci od ur/ucha/miania podnośnika, kolejny od okręcenia śrub, następny od zdjęcia koła, a potem jeszcze dwunastu do wymiany klocków hamulcowych. Wszystko to, zamiast jednego mechanika od całego samochodu.

Gość piąta klepka
"Na zewnątrz jest OKROPNIE! Nie umawialiśmy się, że będę musiał wychodzić!" x Żeby wychodzić, trzeba najpierw wejść, a na to z kolei ja się nie umawiałam. Czyli jednak jesteś czujny i dostrzegłeś niemożność dojścia - do skutku w sensie ;)

Gość gość
Wg mnie MS to inteligentny interesujacy facet :) Uwielbiam Cię czytać ;) Co do bycia z Tobą to to chyba nie bo nie potrafilabym Ci sie odgryzać :)

Gość gość
MS to odnośnie mechanika samochodowego co powiesz o lekarzu czy prawniku ;)? Ja tam wolałabym, żeby serce leczył mi kardiolog a nogę składał bo złamaniu ortopeda bo niby ogólny też mógłby, ale to tak jak z ptakami w szkole śpiewu - znasz ?

Trochę powagi, ludzie! Prezes ledwie wyszedł ze szpitala, a wy, jak zwykle, beztrosko sobie gawędzicie.

Gość gość
Śmieszy cię cudze nieszczęscie? Słabe.

„Żeby wychodzić, trzeba najpierw wejść, a na to z kolei ja się nie umawiałam. Czyli jednak jesteś czujny i dostrzegłeś niemożność dojścia - do skutku w sensie” x przypomniał mi się dowcip. Przychodzi baba do lekarza i mówi - panie doktorze, wszystko mnie wwk/ur/wia. - Hm, to może opalanie na plaży? - nie! Piasek wchodzi w gacie, morze szumi, wk/ur/wia mnie to. - spacer boso po łące? - nie! Robale na ziemi, ptaki drą mordy, wk/ur/wia mnie to strasznie! - to może... sex? - sex? A co jest? - pokażę pani. Proszę się rozebrać i położyć Laska leży goła, lekarz zaczyna ją posuwać, a ona po chwili - panie doktorze... pan wkłada czy wyjmuje, bo już mnie to zaczyna wk/ur/wiać!