Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłabyś być z takim facetem jak Mało stanowczy?

Polecane posty

„Tymczsem mam w karneciuku jeszcze jeden wolny termin w czerwcu 2027 - umówisz się ze mną na kawę i/lub lody?” x Będę miał wolne popołudnie w drugi czwartek czerwca 2027. Możemy się umówić na kawę. Lodziarnie będą zamknięte w takie mrozy, gluptasku:)

Nów Znów - Negatywna ale obojętna emocjonalnie opinia bez hejtu. Czyli można. Jestem pod wrażeniem, chociaż nie powinienem, ale pryzmat Kafe zrobił swoje. No cóż, nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć wszystkiego dobrego:) Co prawda temat jest nietrafiony, bo w jakiś sposób sugeruje możliwość bycia ze mną, ale to już nie moja wina.

Gość Twuj wuj Janusz
plecy lepiej tacie umyj pipko;) bo nie pozwoli ci się kąpać z sobą a taką c***iękną gumową kaczuszkę kupił

Wujek, może w 2003 to jeszcze ciągle było zabawne, bo nowatorskie przestało w latach 70 ubiegłego wieku razem z dzwonami. Mógłbyś się bardziej przyłożyć?

Gość piąta klepka
MS, umówiony! ;)

Gość gość
MS ty p**do sam zaczepiasz i wyzywasz ludzi po tematach a teraz zgrywasz ofiare przypominam

Gość gość
Ja bym chetnie Cie poznała :) i nie chodzi o seks ale sadze ze bylaby interesujaca dyskusja ;)

Gość gość
Masz c*****y gust desperatko.

Gość gość
Mogłabym ale nie wiem, czy bym chciała :) Mało stanowczy kimkolwiek jest to człowiek inteligentny, czasem się nieżle uśmieję, czytając jego odpowiedzi a czasem udziela na prawdę dobrych porad. Cóż ....na pewno MS jest postacią intrygującą.....wszystko, co kryje tajemnicę jest ciekawsze :)

Gość gość
11.10 Pomijając pana MS to: 1. inteligentni są również psychopaci wielu odmian. 2. Intrygujący i ciekawi bywają również ludzie rozchwiani emocjonalnie, dopóki nie wejdzie się z nimi w bliższe, często UZALEŻNIAJĄCE relacje.

Gość gość
I tak to najlepszy wybór spośród wszystkich pseudo samców kafe.

Gość Mało_stanowczy
Piąta, wkręciłaś mnie!!! Ale jeśli chodzi o lokalizację, to oczywiście na forum?;)

„MS ty p**do sam zaczepiasz i wyzywasz ludzi po tematach a teraz zgrywasz ofiare przypominam” x Dziunia, ale to Ty musisz z tym żyć, a ja mam gdzieś Twoją opinię.

„Ja bym chetnie Cie poznała” x Nic nie stoi na przeszkodzie, zwłaszcza jeśli kontakt jest ograniczony do świata wirtualnego:)

„Masz c*****y gust desperatko” x To chyba lepsze niż brak gustu i nieumiejętność stworzenia jednego zdania bez wulgaryzmu?:)

Gość piąta klepka
"Ale jeśli chodzi o lokalizację, to oczywiście na forum" x oczywiście że nie ;)

„Pomijając pana MS to” x Nie powinienem w ogóle odnosić się do reszty postu, bo na samym wstępie jest potwarz. Mnie się nie pomija:) xxx 1. Praktycznie każdy człowiek jest psychopatą. Tyle, że nie każdy jest zdiagnozowany. 2. Jak dla mnie ludzie rozchwiani emocjonalnie ZAWSZE są intrygujący i wzbudzający zaciekawienie Każda moja wizyta na forum jest w mniejszym lub większym stopniu powodowana poszukiwaniem kolejnego ciekawego przypadku. I do tej pory ani razu się nie rozczarowałem. Można chyba zaryzykować twierdzenie, że zaczynam być uzależniony i jak przez dłuższy czas nikt nie pieprzy od rzeczy to czegoś mi brakuje.

„gość dziś I tak to najlepszy wybór spośród wszystkich pseudo samców kafe” x Hahaha, fajne, wygląda jak „na bezrybiu i rak ryba”:D xxx Hm, lepiej być najlepszym wśród najgorszych czy najgorszym wśród najlepszych? Poważnie pytam, abstrahując od tematu oraz jego niewątpliwie skromnego bohatera:)

Gość gość
To drugie gorsze.

„oczywiście że nie” x Eeeej, ale weź, nie będę musiał wychodzić z domu?! Tam jest strasznie, wręcz przerażająco, woda leje się z góry i nie można jej zakręcić, można biec przed siebie i żadna ściana człowieka nie zatrzyma, nie da się zgasić światła, ale najgorsze ze wszystkiego jest to, że - podobno - trzeba się ubrać:o

Gość gość
Serio muszę?

Gość gość
Najlepiej być najlepszym wśród najlepszych albo przynajmniej drugim od góry licząc ;) Co to za przyjemność brylować wśród słabeuszy ;)

Gość gość
Żadna ale to lepsze niż bycie nikim wśród najlepszych.

Gość gość
ale, gdybym musiała wybierać wśród opcji wskazanych, wolałabym bramkę nr 2. Przynajmniej miałabym motywacje by równać w górę :)

Gość gość
Już napisałam. Dlaczego to raczej każdy debil wie.

Gość gość
12:11 Ambicja to fajna cecha i pozwala piać się na wyżyny:) Najlepsze wzorce mobilizują do działania, nijakość jest nudna i ogłupiająca:)

„Najlepiej być najlepszym wśród najlepszych albo przynajmniej drugim od góry licząc oczko.gif Co to za przyjemność brylować wśród słabeuszy oczko.gif” x Najlepszy z najlepszych - jasna sprawa. Drugi od góry? A jeśli to gra w szachy? Wtedy jesteś ostatni/ostatnia. Nie wiem, dlatego ciekawią mnie opinie innych. Mogę jeszcze utrudnić. Czy lepiej być najgorszym kucharzem wśród kelnerów czy najlepszym kelnerem wśród kucharzy? Ale opinie ma temat pierwszej sytuacji nadal miłe widziane:)