Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda_WAW

Facet wymaga pieniędzy odemnie

Polecane posty

Gość gość
Ale właśnie nigdzie nie jest napisane, że on jej wszystko sponsoruje, chodzi o to, że nagle zażądał, aby przelewała na ich niby wspólne konto połowę swojej wypłaty, jak dla mnie to jest sedno sprawy-a z mojego doświadczenia wiem, że na utrzymanie kogoś nie idzie 1,5 tysiąca, ona zarabia i sama sobie swoje rzeczy kupuje, nie ma szans, żeby wydawał na nią 1,5 tysiąca miesięcznie! Poza tym autorka pisała, że on ma długi przy takich zarobkach, a do wspólnego konta miałby dostęp, więc pewnie jej kasa szybko by stamtąd zniknęła, dlatego lepiej niech nic mu nie przelewa, bo niby z jakiej okazji? Owszem, jak najbardziej niech ona się dokłada do opłat, zakupów itd, ale oddawanie mu połowy wypłaty?? No bez jaj!

Gość gość
10.34 dokładnie. On chce sobie szybciej spłacić długi jej pieniędzmi, cwanie...

Gość gość
10:48- no właśnie... Tylko czemu autorzy połowy postów tego nie kumają tylko zacięli się na słowie "pasożyt"? No już to widzę, jak oni wszyscy biegną oddawać pół wypłaty na konto faceta z długami :D No ale wyzywać bezmyślnie w necie to potrafią :)

Gość gość
Po prostu nikt nie szanuje kobiet.

Gość gość
jesli facet wyciąga kase od kobiety jest zerem a nie facetem

Gość gość
Ja rozumiem- jeśli zarabiają po równo, mieszkają razem to dzielą się wydatkami- normalne! Ale żeby wymagał oddawania pół wypłaty? to już coś nie halo.

Gość gość
Swoją kasę rozwalił to chce pociągnąć od niej!

Gość gość
Autorko- co zamierzasz? Przelejesz mu tą kasę? :D Czy się gorzej poczuł tamtego dnia? :) I rozwiej nam zagadkę- skąd u niego wzięły się te długi?

Gość gość
ale facet?Z taka pensja nie stac go na kobiete? uwazam tez ze dokladajcie sie procentowo.Jesli on wyda na mieszkanie 10% TO JEST 800 Zl to twoje 10%jest 300 zl.Tak MOZNA SIE DOGADAC:Co bedzie jesli przestaniesz pracowac i bedziesz na zasilku?Wygoni cie?

Gość gość
Sluchajcie baby teraz jest moda zeby mieszkac z kobieta,ona gotuje,sprzata,placi pol na pol,czyli jego czynsz tez.oOn ma wszystko za darmo i doplate do czynszu.Za pare lat wymienia stary egsemplasz na nowy i tak do konca zycia ,darmowa niewolnica,bez zadnych praw.A ty zostajesz bez mieszkania,bez meza,bez dzieci.Tego chcecie panie?

Gość gość
gość dziś No właśnie, tak to czasem wygląda, ale wiele wpisów to tylko " kobieta pasożyt" i nic poza tym... Fajnie, że ktoś jeszcze widzisz coś więcej niż w jedną stronę.

Gość gość
Ja uwazam ze facet pasozytuje na tej kobiecie.Ma w domu darmowy sex bez zobowiazan,kobieta zawsze ugotuje posprzata,daje cieplo domowe.Jesli byli by malzenstwem to ma jakies prawa a w tym wypadku to daje mu mlode lata,bo on to do 70 bedzie atrakcyjny a kobieta juz nie.On juz ja powoli wyrzuca BO MU SIE ZNUDZILA ;a jej lata leca,bedzie yko zuzyta przez takich pseudo sponsorow,zostanie ze zlamanym sercem,zgorzchniala podstarzala,i ma byc za to wdzieczna jeszcze?Obudzcie sie dziewczyny ten nowy trend mieszkania u chlopaka to dla was przeklenstwo.Panowie sprytnie manipuluja ,wykorzystuja na maxa,i jeszcze powiedzaze ma zato placic i dziekowac.SMUTNE ale same tego chcecie.Dawniej do slubu nie bylo nawet sexu,a teraz co? obiadki,prasowanie sprzatanie i on pom ysli czy cie na nowy model nie wymienic.Dajcie im wszystko ! Tak oni tego potrzebuja,ale nie placzcie jak was wykopia bez niczego !Jedynie co wm pozostanieo ogladanie jego nowej atrakcyjnej,nie zuzytej malolaty.Zycze wam prawdziwych mezczyzn a nie kornikow!

Gość gość
Dlatego polki powinnywychodzić za arabow i żydów , tak mężczyzna jest głową rodziny a kobieta ma CAŁĄ swoją wypłatę na siebie

Gość gość
Na sile jej nie trzyma.z pewnoscia sama zdecydowala zyc bez slubu,a uwazam,ze jest cwana,bo jak sie dolozyc,to juz boli.

Gość gość
Najlepiej za islamistow,bo beda harowac,a miejsce w samochodzie bedzie dla nich w bagazniku,bo owce beda przy panu wladcy,obok kierownicy...hehe..

Gość gość
Twój facet jest zwykłym WIEPRZEM , w wielu kulturach mężczyzna całkowicie utrzymuje kobietę od a do z a twój jeszcze próbuje na tobie zarobić choć masz pensję dziadowki w porównaniu do faceta cwaniaczka , pewnie nie cię kocha tylko ma DARMOWY worek na nasienie ,materac ,sprzataczke nanke a i na twojej wypłacie sobie dorobi

Gość gość
To normalne że każdy się dokłada ale to że facet z taką kasą każe kobiecie oddawać połowę wypłaty to dziad nad dziadami, każdy będzie lepszy od niego nawet murzyn , jak odejdziesz nawet nie pożałujesz a chciwa gnida nich znajdzie sobie naiwniare , która odda mu całą wypłatę a on za swoje będzie balowal ewentualnie kupi sobie mieszkanie a ciebie wyp.... oli

Gość gość
Ale Wy wszyscy prości jesteście . Ja z moim facetem wszystko pół na pół płacimy i jest super nikt do nikogo pretensji nie ma każdy sprząta i gotuj... A powiedzcie mi jakby autorka miała mieszkać sama to ile by wydawała na rachunki dużo dużo więcej

Gość gość
14:21 widzę że prymitywnego polaczka już swedzi coś , tak się składa że w krajach arabskich kobieta może pracować ale nie musi się do niczego dokładać swoją kasę ma tylko na siebie , i niestety zmartwie cię , wielu Arabów bije polaczkow kultura i meskoscia na głowę , pozdrawiam żona irakijczyka

Gość gość
Autorka,gdyby mieszkala sama,to musialby dorabiac w Agencji Towarzyskiej.Kosmetyki kupowalaby z napiwkow,po dobrym lodzie.

Gość gość
Zono araba zycze najlepszego.Nie ma sie czym chwalic,lepiej powiedz jak tam w bagazniku?

Gość gość
Za 3000 można się utrzymać samemu i przy tym nie tracić honoru mieszkając z facetem bez jaj który wogole o swoją kobietę nie dba

Gość gość
14:32 dziękuję fajnie się jedzie koło mojego męża karara trzymając go za rękę a w bagażniku dziś leżał prezent dla naszej córki haify :) a ty się w swoim polaczkowskich ksenofobicznym jadzie nie utop , pozdrowienia z bagdadu

Gość gość
14:31 jak facet ma się liczyć kasa jak z drugim facetem do niech lepiej autorka sobie weźmie koleżankę do mieszkania i się będą składać 50/50 i nie będzie musiała prać czyichś obsranych majtow i słuchać pier. ...olenia idioty

Gość czerwonamiska
A nie planujecie wspólnej przyszłości?

Gość gość
Tak wlasnie zauwazylam wsrod znajomych ze Polscy mezczyzni sa gorszymi arabami od samych Arabow.Nie dosc ze traktuja kobiety jak towar to jeszcze by ja materialnie wykorzystali,a na koniec jak psa za dzwi.Mysle tez ze kazda Arabka by pogonila takiego pseudAraba jakim jest taki Polaczek cwaniaczek.One sie szanuja ,i to facet ma zarobic na dom w ktorym ona gotuje i sprzata.I nie da zonie starych rzeczy na imieniy czy urodziny jak to robi KRAKOWIACZEK. Niestety mamy przesrane z tymi Polaczkami cwaniaczkami .

Gość gość
Znałam Rosjanke która wyszła za Polaka , po pół roku się rozwodzili bo powiedziała ze w życiu nie widziała tak chciwego i skapego faceta , plotka głosi że poznała faceta z Moskwy i się wyprowadzila z polshy :D

Gość gość
Dokładać się uczciwie to co innego a robić na faceta lewusa to co innego , skoro on on ma się dołożyć 30 % z wypłaty a ona 50 % to tak jakby ona na niego robila

Gość gość
Mnie Krakowiaczek kwiatow nawet na urodziny nie kupil.Dopiero jak dostalam od koezanek to kupil ochlapy na szybko.Arabka by umarla ze smiechu!

Gość gość
Zaplacilam kiedys za faceta i za siebie w knajpie a on powiedzial kelnerowi ,dobrze mam kobieta zaplacila.Kelner byl z Persji i powiedzial mu ze u nich to by byla strata honoru.Czyli Polak to Arab bez honoru.