Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda_WAW

Facet wymaga pieniędzy odemnie

Polecane posty

Gość gość
Otóż to- co innego się dokładać do rachunków a co innego przelewać pół wypłaty. Nie popieram absolutnie prawdziwych pasożytów bez uczuć, które nie sercem, a kieszenią szukają dzianego faceta i to jest ich sposób na życie, bo pewnie są i takie, ale jeśli para jest razem, bo im na sobie zależy i facet dużo więcej zarabia to dlaczego ona ma mu pół wypłaty oddawać? W imię wiecznego udowadniania, że nie wszystkie kobiety są złe? Czy w imię czego? To durne rady w necie, żeby sprawdzać na pierwszym spotkaniu czy kobieta będzie chciała zapłacić czy nie, bo to pokaże jaka jest... A wtedy skąd ona ma wiedzieć czy może on nie szuka sponsorki? bo są i tacy. Jeszcze trochę i kawały o skąpstwie będą nie o Żydach, ale o Polakach...

Gość gość
Wszystkim co tak zachwycaja sie arabami zycze ,takich mezow.Zobaczycie co potrafia.

Gość gość
Nie wszyscy Arabowie są źli. Jak wgl można myśleć tak samo o całym narodzie? Zapewne są Arabowie okropni, ale są też okropni Polacy, Amerykanie, Niemcy itd itd. I są też cudowni Polacy, Arabowie itd. Charakter nie ma narodowości. Jakieś durne zasady w kraju to jedno, ale to nie określa charakteru wszystkich ludzi tam mieszkających. A jeśli chodzi np terroryzm to miejcie na uwadze, że do isis należą nie tylko arabowie, ale ludzie z różnych narodowości...

Gość gość
Co wy, ksiezniczki klasy swiatowej, robicie jeszcze w takim razie w tym kraju? Wyjezdzac na bliski wschod nalezy, przeciez za tak atrakcyjnymi, inteligentnymi, niezaleznymi kobietami to sie z pewnoscia cale rody wyrzynac beda. Ci ktorzy sie ostana na rekach z pewnoscia beda nosic. A jak nie stac na bliski wschod, to chocby do tych wspanialych rosjan, dla was na pewno naucza sie polskiego, przeciez cale miejscowosci beda sie zakochiwac od pierwszego wejrzenia. Co tu jeszcze robicie, zamiast wylewajac zolc, jad, zale i wlasne frustracje przeciez mozecie obdarowac swymi niewypowiedzianymi wdziekami inne nacje i zyc jak w bajce? Nikt was sila nie trzyma.

Gość gość
O to chodzi,ze nawet brudne araby ich nie chca.

Gość gość
Na rzekomo niechciane księżniczki żółć wylewają zapewne faceci w szczęśliwych związkach z tego szczęścia plujący jadem na kobiety w necie ;)

Gość gość
Ciekawe, ze najwiecej tego jadu plynie od strony kobiet, w strone mezczyzn. Jeszcze ciekawsza sprawa, ze procz obracania kota ogonem pani wyzej nie zrobila absolutnie nic - brak fantazji, inteligencji, klasy? Niepotrzebne skreslic, chociaz chyba nie ma co skreslac:D

Gość gość
No bo coraz więcej polek wychodzi za Arabów , jak się tu zaczną osiedlac to już co druga będzie z arabem, bo Polacy się do niczego nie nadają imprezy brak ambicji skapstwo , arab się chociaż poczuwa do założenia rodziny i utrzymania jej , wcale dziewczyny nie słuchajcie ze Arabowie są źli , arabka może się rozwiesc jeśli chce , nikt tam problemu nie robi , to straszenie to wymysły polaczkow

Gość gość
"arabka może się rozwiesc jeśli chce" a kto broni tego polkom, jesli chca? natomiast w odroznieniu od kultury bliskiego wschodu, cudzoloznic w tym kraju sie nie ukamieniowywalo. Pozostaje gratulowac kompletnego braku wiedzy w poruszanym przez siebie problemie. Moze nastepnym razem po prostu sie nie odzywaj, przynajmniej nikomu nie udowodnisz swojej glupoty.

Gość gość
gość dziś Co tu jeszcze robicie, zamiast wylewajac zolc, jad, zale i wlasne frustracje przeciez mozecie obdarowac swymi niewypowiedzianymi wdziekami inne nacje i zyc jak w bajce? Nikt was sila nie trzyma. xx Te rzeczone ''żółć, jad i żale'' to się właśnie pięknie wylały z Twojego komentarza ;)

Gość gość
Na szczęście nie ty różowy polski buraku będziesz decydować z kim będą polki , Arabowie chociaż są mescy i odpowiedzialni za rodzinę , znam wiele kobiet ze wschodu tutaj w bagdadzie, polek ukrainek rosjanek i wszystkie są szczęśliwe

Gość gość
A konkretnie to gdzie sie wylaly? W jaki sposob? bo jesli wspomnienie rzeczonego = w twoim rozumowaniu jednoczesnemu istnieniu, to to odnosi sie rowniez do ciebie, rownoczesnie calkowicie pokrywa z tym co zostalo napisane. Udowadniasz swoim pisaniem zarzut, ktory ogonem usilowalas obrocic... troche to nieprzemyslane.

Gość gość
16:27 Nauczysz się czytać ze zrozumieniem i patrzeć obiektywnie na swoje wypowiedzi, to może pojmiesz, w czym rzecz. Póki co nie mam interesu w tym, by Cię uświadamiać, jako że wolę od razu wiedzieć, z kim mam do czynienia ;) Pozdrawiam, nie stanowisz dla mnie partnera w rozmowie.

Gość gość
16:30 za to polaczek miękka faja i żyd mentalny nie nadaje się na partnera do czegokolwiek :D

Gość gość
16:25 no to siedz tam, badz szczesliwa sprowadz swoja rodzine, przyjaciolki, znajome, KTO CI BRONI? A te twoje jadowite, nienawistne wypowiedzi sugeruja zupelna pelnie szczescia, o tak, z cala pewnoscia:D

Gość gość
16:32 Ty nawet po recyklingu nie bedziesz sie nadawac na nawoz, nie z takim zakwaszeniem. Co jest na tyle smutne, ze nawet sie nie smieje.

Gość gość
Ja odnoszę wrażenie że w Polsce jest coraz więcej chciwych facetów niż kobiet , jakoś nie znam ani jednej kobiety która by od tak dostala prezent , za to coraz więcej tematów ze misio pysio sra z nienawiści ze kobietą śmiała sobie kupić podpaski 2 złote droższe ze wspólnych pieniędzy :D

Gość gość
Polaczkowie doszli już do takiego zydostwa że to polki powinny badać facetów pod kątem materializmu a nie Polacy polki , już nie mówiąc o braku kultury i męskości

Gość gość
Ja polecam mężczyzn z Rosji i Ukrainy :) też są bardzo fajni zabawni i przynoszą kwiaty bez okazji

Gość gość
W sumie to się cieszę ze w Europie coraz więcej Arabów , będzie w czym wybierać a polackie buraki dostaną po pissdzie bo jądra skończyły się wyksztalcac na pokoleniu naszych ojców

Gość gość
16:30 Nie racjonalizuj swojego braku jakichkolwiek argumentow wlasnym "brakiem interesu". Biedak tez nie ma "zadnego interesu" konta w banku zakladac, powody tego "braku interesu" sa jednak oczywiste. Twoja ucieczka od rozmowy, polaczona z proba zdeprecjonowania mojej osoby oraz brak jakichkolwiek argumentow procz wlasnego widzimisie na poparcie twoich slow jasno daje do zrozumienia, ze nie jestes w stanie dyskutowac. Na razie procz braku logiki, braku argumentow i oskarzen bez pokrycia nic nie zaprezentowalas. Co teraz, przejdziesz do zwyklego obrazania, dehumanizacji?

Gość gość
Ciekawa jestem dlaczego Polscy mezczyzni zeszli tak na psy.Kobiety piekne z klasa a mezczyzni jakby do psow sie upodabniali .

Gość gość
17:20 Gdzie ty zyjesz? Z checia sie przeprowadze, w mojej okolicy sytuacja calkowicie odwrotna do tej, ktora opisujesz. Baby jakies niemrawe, leniwe, wiecznie nadasane, dbaja o tapete na twarzy, myslac, ze w ten sposob zamaskuja po 25 i wiecej kilo nadwagi, dra sie na ludzi, co przecinek to "k**wa", koszmar. Byle jakis park do pobiegania byl w promieniu do 5 km.

Gość gość
Ja uwazam ze facet pasozytuje na tej kobiecie.Ma w domu darmowy sex bez zobowiazan,kobieta zawsze ugotuje posprzata,daje cieplo domowe.Jesli byli by malzenstwem to ma jakies prawa a w tym wypadku to daje mu mlode lata,bo on to do 70 bedzie atrakcyjny a kobieta juz nie.On juz ja powoli wyrzuca BO MU SIE ZNUDZILA ;a jej lata leca,bedzie yko zuzyta przez takich pseudo sponsorow,zostanie ze zlamanym sercem,zgorzchniala podstarzala,i ma byc za to wdzieczna jeszcze?Obudzcie sie dziewczyny ten nowy trend mieszkania u chlopaka to dla was przeklenstwo.Panowie sprytnie manipuluja ,wykorzystuja na maxa,i jeszcze powiedzaze ma zato placic i dziekowac.SMUTNE ale same tego chcecie.Dawniej do slubu nie bylo nawet sexu,a teraz co? obiadki,prasowanie sprzatanie i on pom ysli czy cie na nowy model nie wymienic.Dajcie im wszystko ! Tak oni tego potrzebuja,ale nie placzcie jak was wykopia bez niczego !Jedynie co wm pozostanieo ogladanie jego nowej atrakcyjnej,nie zuzytej malolaty.Zycze wam prawdziwych mezczyzn a nie kornikow! X Dlaczego zakładacie, ze kobieta pierze, gotuje, prasuje itd. Piqerze chyba pralka, znam pełno gotujących facetow i ja np. W życiu nic nikomu nie prasowałam.

Gość gość
a kto sciera kurze ,zmienia posciel ,czysci kuchnie,odkurza,myje lazienke,zmywa podloge,i ogolnie dba o czystosc,nie kazdego stac na pralnie,i sprzataczke.W domu kobieta caly czs cos robi,zeby bylo czysto i przyjemnie.

Gość szry
niczego nie zakladajac - autorka jest swiecie przekonana, ze oplata za mieszkanie to czynsz. i koniec. sama przeciez to pisze:D nie rozumiem wiec, jak mozna zakladac od takiej zyciowo nieporadnej, oderwanej od rzeczywistosc***annicy czegos bardziej skomplikowanego od sprzatania. ta generalizacja ze to "kobieta caly czas cos robi" w mieszkaniu jest po prostu nierealna w tym konkretnym przypadku. i to cale "daje cieplo domowe" ktore sie przewinelo... serio... takie cieplo, ze KOMPLETNY BRAK ZAINTERESOWANIA PARTNEREM - od kiedy arktyka to cieply kraj?:D przestancie robic z damozjada taka ofiare. to wieczne dazenie zeby robic z siebie ofiare a z facetow - katow, swiadczyc moze conajwyzej o paranoi i znacznej ociezalosci umyslowej autorek tego typu wypocin.

Gość gość
Po wpisach dochodze do wniosku,ze wiekszosc kobiet czekaj na sponsorow,a nie partnerow.Swiat sie konczy,az zal ze mam syna.

Gość gość
ość dziś a kto sciera kurze ,zmienia posciel ,czysci kuchnie,odkurza,myje lazienke,zmywa podloge,i ogolnie dba o czystosc,nie kazdego stac na pralnie,i sprzataczke.W domu kobieta caly czs cos robi,zeby bylo czysto i przyjemnie. X Oboje? Tzn. Ja jestem kobieta i nienawidzę sprzatac, wiec dzielimy się obowiązkami. Jak same dobrowolnie chcecie być kuchtami, sprzątaczkami i wiązać się z leniami, co to palcem nie kiwną, do siebie miejcie pretensje... Mój facet gotuje, piecze, sprząta, zmywa, wstawia pranie itd. Oczywiście pracuje tez. Dzieckiem tez się będzie zajmował. Oboje mamy hobby i moje tez jest ważne :)

Gość gość
Serio wg Was to normalne ze kobieta pracujaca zawodowo sama dba o czystosc i gotowanie? Kurcze, patrzac na zwiazki kolezanek czy w rodzinie, faceci teraz na serio gotuje, sprzataja itd. Ja nie prasuje niczego bo nie lubie, czesciej gotuje bo lepiej mi to wychodzi, sprzatamy razem. Rachunki stale dzielimy na pol.

Gość gość
To gratuluje ,u mnie i w rodzinie i u kolezanek nie ma takich mezczyzn.