Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciężarna Niemka została ubogacona kulturowo nożem w brzuch przez imigranta islam

Polecane posty

Gość gość

W niemieckiej miejscowości Bischofsheim 23-letni Afgańczyk dźgnął nożem kuchennym na ulicy kobietę w ciąży. Piertolony zwyrodnialec został przesłuchany, ale nie wyjaśnił swojego motywu ataku na ciężarną kobietę. Niemieckie media najpierw milczały o tej bulwersującej sprawie, a kiedy zabrał głos rzecznik prokuratury i nie podobna było dłużej ukrywać faktów, to dziennikarze przyjęli wersję wydarzeń jakoby powodem ataku miał być romans, a cała sprawa nie ma nic wspólnego z napływem imigrantów i ze wzrostem przestępczości. Rzecznik prokuratury powiedział, że dziecko nie doznało żadnych obrażeń, ale „stan kobiety pozostaje krytyczny”. Policja nadal przesłuchuje świadków.

Gość gość
a do Polski napływają islamiści falą którą widać na ulicach Warszawy...

Gość gość
ISLAM I MARKSIZM TO ZŁO

Gość gość
up

Gość gość
i co mamy atakować muzułmanki w chustach na ulicach nożami?

Gość gość
Nie muzulmanki alr muzulmanow bądźcie facetami. Kobiety jak ich facetow nie będzie tu to same spiertola, sa niezaradne, ale zarazem mogą sie wysadzic

Gość gość
NIgdy nie byłem rasistą, ksenofobem ani niczym takim jednak islamiści przez swoje zamachy zbrodnie gwałty i molestowania doprowadzili do sytuacji że jak dziś widzę ciapaka na ulicy to mam ochotę pu przypierdolić w ryj kozojebcy jebanemu!!!

Gość gość
Jeden glupek cos wymysli, a reszta glupkow wierzy. Tak od zarania dziejow dziala propaganda. Messerangriff in Bischofsheim, da lachen ja die Hühner.

Gość gość
gość dziś Jeden glupek cos wymysli, a reszta glupkow wierzy. x Głupek to jesteś ty. Masz oglądaj głupku https://youtu.be/EVPrJI9Wp00 o ile znasz niemiecki głupku

Gość gość
A gdyby to było mało to masz tu BISCHOFSHEIM - Eine 38-jährige Schwangere ist im hessischen Bischofsheim mit einem Messer attackiert und schwer verletzt worden.

Gość Kaitana
Baron to Ty?

Gość gość
Ludzie bywają różni. Dobrzy i źli ale im więcej dowiaduje się o islamie tym bardziej mi się ta ideologia nie podoba. Nie jestem wrogiem muzułmanów, ale jestem wrogiem islamu.

Gość gość
A mnie to cieszy ze ze to zrobil , jedyne co mnie smuci to to ze ani ta kobjeta ani jej najduch nie zdechli na wskutek dzkniecia nozem , trudno moze nastepnym razem sie uda :)

Gość baron pancenry
@ Kaitana dziś Baron to Ty? x Tak to ja we własnej osobie :)

Gość gość
Jak Niemca pobije Arab to ukrywają jak Polak pobije całe Niemcy wiedzą.

Gość gość
Germance zawsze będą krecić i chcieć władze.

Gość gość
A pamiętacie historię jak imigrant w ten sam sposób zamordował ciężarną Polkę w DE? Wtedy też media wymyśliły identyczną historię, że niby się zakochał...

Gość gość
szwaby maja co chcieli