Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Typowa kafeterianka, z przymruzeniem oka!

Polecane posty

Gość gość
I wypomina wszystkie błędy językowe i ortograficzne :D

Gość gość
Typowa kafeterianka kloci sie ze wszystkimi i wyzywa wszystkie inne kafeterianki uzywajac niecenzurapnych slow. W wiekszosci watkow.

Gość gość
A niejedna z nich mogłaby zostać wziętą dramatopisarką. Ale w sumie nudno byłoby tu bez nich:)

Gość gość
Typowa kafeteria ja - autorko idealnie podsumowalas użytkowniczki tego forum. Dorzuciła bym jeszcze, że ma nie chorujące dzieci.

Gość gość
16:57 o tym właśnie mowilam :-) uderz w stol a nożyce..... hehe ja nie jestem talerzem palantko, bo komunii nie robilam, za to byłam na wielu i bynajmniej nie daje rozanca w prezencie :-P

Gość gość
gość wczoraj I wypomina wszystkie błędy językowe i ortograficzne smiech.gif x Ja bym powiedziała raczej, że śmiertelnie się obraza na takie wypomnienie ( choć anonimowe przecież) i broni swoich błędów z uporem wartym lepszej sprawy. Poza tym na kafe więcej jest tych robiących błędy niż wypominających. A szkoda, może kafeteria poprawiłaby ortografię w narodzie :)

Gość gość
Typowa kafeterianka jest bardzo czujna, nie wierzy, że na tym portalu może cokolwiek napisać kobieta z sukcesami, lepiej wykształcona, z dobrym zawodem, z lepszą pracą, zarobkami, udaną rodziną, zadowolona z życia, męża, dzieci, teściów itd. Takich tu nie ma prawa być. Jej zdaniem. Amen.

Gość gość
typowa kafeterianka nie wierzy ze ktos zarabia 4 albo 5 tys bo nikt w jej otoczeniu tyle nie ma. Wszyscy zarabiaja max 2500zl. Te co twierdzą ze maja wiecej zwyczajnie klamia. I najlepsze - programisci zarabiaja 3000zl bo wykonczyla ich konkurencja z Ukrainy.

Gość gość
Typowa kafeterianka uważa, ze po porodzie się ma wiadro na dole, cycki do pasa oraz rozstępy, a kto twierdzi , ze nie ma, ten kłamie.

Gość gość
dziś w samo sedno ja bym jeszcze dodała że typowa kafeterianka jest pełna głębokiej nienawiści w stosunku do ludzi lepiej sytuowanych, tym ktorym w zyciu powiodło się lepiej niż jej, a już w szczegolności do ludzi z show biznesu

Gość gość
"gość dziś Typowa kafeterianka jest bardzo czujna, nie wierzy, że na tym portalu może cokolwiek napisać kobieta z sukcesami, lepiej wykształcona, z dobrym zawodem, z lepszą pracą, zarobkami, udaną rodziną, zadowolona z życia, męża, dzieci, teściów itd. Takich tu nie ma prawa być. Jej zdaniem. " Tylko ze tych super wykształconych , dobrze zarabiających itd jest tutaj 90 % . Za to jak ktos napisze ze zarabia 1600 zł i pracuje fizycznie jest wyzywany od biedoty , idiotów , patologi , debili itd . Tak pisze o sobie ..zarabiam najniższa i pracuje fizycznie i nie raz przeczytałam tutaj, ze taka biedota jak ja nie powinna mieć dzieci . Pokazałbym ci temat w których te bogate i dobrze wykształcone jakby mogły to by mnie zlinczowały , ze śmiałam zajść w ciąże.

Gość gość
Zyje w konkubinacie, potem slub koscielny (przebrana za dziewice), a nastepnym rszem jest na Mszy Sw.gdy chrzci swoje dziecko

Gość gość
Typowa kafeterianka wierzy we wszelkie piersoły typu HNB, ADHD, wszystkie odmiany "dys-..." (lektyk, grafik itd), RLS - a nie może uwierzyć, że ktoś nie ma pokarmu w piersiach i nie może własnego dziecka wykarmić.

Gość gość
Nie ma tu mam brajankow, nikol,roksan. Tylko trdycyjne imiona:):)