Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy faceci naprawde nie lubia kobiet z meskimi zainteresowaniami

Polecane posty

Gość szry
no coz, jest cos takiego jak e-sport. e-seriali poki co nie widzialem:D wnioski chyba dosc oczywiste.

Gość gośćbestyja
haha oj chłopcy, jest taki typ kobieca seksowna i nawet wam nie powie że w wolnym czasie robi cos niekobiecego , np sztuki walki a wy będziecie przekonani że to laleczka

Gość gość
"no coz, jest cos takiego jak e-sport." x "e-sport" haha, główne zainteresowanie wszelkiej maści nołlajfów i przegrywów ;) wolę facetów interesujących się prawdziwym sportem

Gość gość
A ja wole kobiete, niz jakiegos zalosnego babsztyla ktorego jedynym hobby w zyciu jest wysmiewanie innych. Bo powod zawsze sie znajdzie.

Gość gość
"gośćbestyja dziś haha oj chłopcy, jest taki typ kobieca seksowna i nawet wam nie powie że w wolnym czasie robi cos niekobiecego , np sztuki walki a wy będziecie przekonani że to laleczka" x Sztuki walki są niekobiece? pierwsze słyszę. Większość z nich są skrojone idealnie pod kobiety i, dzięki technice, pozwalają im zyskać przewagę nad silniejszym potencjalnym agresorem.

Gość gość
Zainteresowania, srutututu. Faceci lubia przede wszystkim ladne kobiety, a to czy ona czyta o fizyce kwantowej czy pudelka to wtedy jest sprawa drugorzedna.

Gość gość
Nie wiem dlaczego facetom kobiety które mają powiedzmy męskie zainteresowania kojarzą się z niedbajacymi o siebie babochlopami. Ja mam zawsze zrobione paznokcie, włosy, makijaż, staram się dobrze ubierać a jednocześnie interesuje się motocyklami, mało tego jestem motocyklistka, oprócz tego sztuki walki i sporty ekstremalne. Mam męża więc chyba jednak nie wszystkim mężczyznom nie podobają się takie zainteresowania ;)

Gość gość
A ja nie bardzo rozumiem szufladkowanie zainteresowan na meskie i kobiece. Ja na przyklad uwielbiam gotowac i robic na drutach, oraz kocham rywalizacje w sporcie (11 lat jako zawodnik) i nauki scisle (dyplom na wydziale informatycznym polibudy). Wiec zainteresowania mam mieszane, jak zapewne wiekszosc kobiet:)