Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Poza tym kibkiem po wodzie w niebieskim worku TYLKOpapiery z pakietów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 nawet jak bede tam palce wkładac aby wygładzic powierzchnie masy to tez do nienieskiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Kubkiem * sory nie nadążam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Nie wkładaj tam palców, jeśli uważasz, że masa jest w takiej fazie, że zdążysz podejść do zlewu aby ją wygładzić to tak zrób, a jeśli nie to jej nie wygładzaj - dziewczyny zdążały. Wystarczy zacząć wyjmować masę z miski w fazie fioletu I nie ma problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 czyli egzaminator ma isc za mna gdy wygładzam mase czy stoi przy moim stanowisku ?przeciez musze mu pozniej podac łyzka.mam mu mowic ze ide do zlewu wygładzac mase ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Idziesz, wygładzasz I wracasz do niego , to trwa sekundę, będzie wiedział po co idziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 zebym zdazyłam do tego zlewu tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Najważniejsze abyś różową masę pokazała do oceny, a nie wygładzoną (dpowiednio trzymając łyżkę ) więc ocenisz po koloże czy rwać do zlewu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Kolorze * :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 jak nie wygładzi mase mozna punkt stracic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Nie słyszałam o tym ale jeśli tak to trzeba tę sekundę wykorzystać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 czy ktos wie jakie daty wpisuje w kartce w pracowni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Będziesz miała podane co ile masz wyznaczyć wizyty I wyliczasz sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 to dziekuje za opowiedz :) myslalam ze sama mam wiedziec kiedy te daty sie zapisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Nie, nie, wszystko według zadania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 co pierwsz wkłada do worka wycisk z masa a pozniej kesek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 czy rozni czas działania i czas ekspozycji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Czy narzędzia z wanienki trzeba myć czy w niehy zostają? Miskę z masy też myjemy? Nam mówiła nauczycielka żeby zostawić na stanowisku .... Co robiłyście i w którym momencie tą miskę myjecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Jeszcze wrócę do tego wygładzania masy. Dalej nie wiem czy traci się punkt za brak wygladzenia ale ja wolę stracić jskiś minimalny punkcik na tym etapie niż położyć najważniejsze zadanie. Wiéc jeśli stwierdzę, że nie wyrobié się aby podejść do wody I wygłafzić to dam do sprawdzenia bez wygładzania, za to w różowej fazie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 gdyby to robilo przy zlewie ta mase to kazdy by zdazył pojsc dozlewu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Nie było etapu wyjmowania I mycia narzędzi bo nawet nie ma szczotki. Tak, miské pi umyciu odstawiasz na swoim stanowisku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Kiedyś w kluczy cke 2014 bylo ze należy wziąść dodatkowy kubek do masy i potem wyrzucić go do niebieskiego. I było tez żeby wygładzić masę woda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 jestem po egzaminie - jakby ktoś chciał coś wiedzieć to 698679828 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 A jakie sposoby zeby dobrze ta mase zarobić? Boje sie ze źle ja zarobie. Jak fioletowa to mieszam a potem różowa juz nakładam na łyżkę i musi być dalej różowa jak daje egzaminatorowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 W szkole u nas mówili ze można z tego kubka co masz do nalania wody do miarki do masy to potem tam mozna zamoczyć pacle i wygładzić zeby nie latać do zlewu ale nie wiem gdzie potem wyrzucić kubek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Napisz czy miałaś to co wcześniej dziewczyny i co robiłaś z woskiem? Bylo cos trudnego co cie zaskoczyło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Czy narzędzia z wanienki trzeba myć czy w niehy zostają? Miskę z masy też myjemy? Nam mówiła nauczycielka żeby zostawić na stanowisku .... Co robiłyście i w którym momencie tą miskę myjecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Jest sobota, dziewczyna poszła świętować :) wszystkie powinnyśmy odstresować żeby jutro myśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 narzedzia zostaja w wanience tylko zestaw diagnostyczny.Miske i szpatułke myjemy na koniec jak sprzata .Tacke wyrzuca do czerwonego worka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 18 Napisano Czerwiec 30, 2018 Ile ******* trzeba nakładać masę na łyżke górne i dolne?nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach