Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilka słów o powodach, dla których przesiadują tu bezdzietne, kit wciskając :)

Polecane posty

Gość gość
ja tu siedzę, bo to jedyny dział na forum w którym mogę porozmawiac z dorosłymi kobietami (nie na tematy związane z dziećmi) bez obecności trolli i tekstów "kobiety to kuuurwyyyy"

Gość gość
gość dziś Mnie bawią bezdzietne co podszywają się pod matki i piszą ewidentne bzdury typu: ja przy moim dziecku to chodziłam na basen, malowalam sie i czytalam książki. Jasne... Żadna matka w to nie uwierzy. x Szkoda mi ciebie bo ja akurat miałam takie życie. Nie każda kobieta jest sama ... jeśli ma pomoc to jak najbardziej może sobie na to pozwolić :) Powiem jeszcze ze moja kuzynka ma trójkę dzieci 9,10 lat i 8miesieczny synek i ona tez jej zadbana kobieta :)

Gość gośćmarecki
Kobieta ktora nie urodzila dziecka nie ma zadnej wartosci dla spoleczenstwa. Kobiety nie umieja ani dobrze pracowac ani zarabiac jedyna ich przewaga nad mezczyznami to wlasnie rodzenie. Bez tego zawsze beda gorszym pracownikiem czy szefem niz facet. Taka prawda drogie panie. Wiec chociaz rodzcie te polskie dzieci bo inaczej przyjda panowie arabowie i oni juz was nie beda pytac czy chcecie dzieci czy nie.

Gość gość
Ja wchodzę na kafe przez 'aktualności', więc siłą rzeczy wchodzę czasem na 'macierzyńskie' nawet o tym nie wiedząc. Nie przeszkadzajcie sobie, ja tu tylko w poszukiwaniu lolkontentu.

Gość gość
gośćmarecki dziś Kobieta ktora nie urodzila dziecka nie ma zadnej wartosci dla spoleczenstwa. Kobiety nie umieja ani dobrze pracowac ani zarabiac jedyna ich przewaga nad mezczyznami to wlasnie rodzenie. Bez tego zawsze beda gorszym pracownikiem czy szefem niz facet. Taka prawda drogie panie. Wiec chociaz rodzcie te polskie dzieci bo inaczej przyjda panowie arabowie i oni juz was nie beda pytac czy chcecie dzieci czy nie. x Tak tak ... dużo kobiet jest mądrzejszych od ciebie czy silniejszych. I przydaj się do czegos w społeczeństwie... jedz do innego kraju...zaadoptuj kilkanaście niemowlaków, sprowadz do polski i wychowaj na prawdziwych polakow. Jeśli tak ci zależy na społeczeństwie to rusz doope i przydaj się do czegos. Jeszcze możesz chodzić po imprezach i zapładniac kobiety w toaletach w imie ojczyzny

Gość gość
Kolejny lalus prawik przyszedł wyzyc sie na kobietach

Gość gość
szmaty co by dzieci chciały mieć a nie mogą hahahaha siedzą tu i bajki wypisują:)

Gość marawstala
Ale to forum wielotematyczne chyba dla każdego, a tematy związane z dziećmi i tak pomijam

Gość gość
szmata to cie wyrała poyebye parchaty

Gość gość
ja tu siedzę, bo to jedyny dział na forum w którym mogę porozmawiac z dorosłymi kobietami (nie na tematy związane z dziećmi) bez obecności trolli i tekstów "kobiety to kuuurwyyyy" X No to pudło, stulejarze powoli się już przenoszą na dział "madkowy". Ostatnio krążył tu taki jeden i próbował przekonywać kobiety ze szczyt szczęścia to posiadani sprzątaczki z Ukrainy i zamawianie żarcia z dowozem i każdy powinien tak żyć, po co komu baba i dziecko :D

Gość gość
gość dziś Tu akurat miał trochę racji. Gdybym była mężczyzną to za nic w świecie bym się nie ożeniła :-D

Gość gość
No to super ale prowadzenie takich krucjat na forum dla kobiet i to w dodatku dzieciatych, raczej mija się z celem :)

Gość gość
gość dziś To zależy jaki jest cel. :-D

Gość gość
gość wczoraj - niestety masz rację, ale częstotliwość jest jednak o wiele mniejsza.

Gość gość
Proponuję, aby spadały stąd te bezdzietne co wyzywają (zwłaszcza dzieci), są wulgarne i bez sensu pouczają, a zostały te bezdzietne, z którymi mozna normalnie porozmawiać :) Zgłaszajcie zawsze do usunięcia chamskie posty. Pozdrawiam.

Gość gość
To zależy jaki jest cel. x Zapewne celem jest próba wyładowania frustracji za swoje nieudane życie poprzez wmawianie innym, że ich życie jest jeszcze bardziej nieudane. Nie wiem po co facet siedzi na tym forum i przekonuje kobiety ze one i ich dzieci są beznadziejne, przecież nikt mu nie kaze się żenić. :) nie mam dzieci a wkurwiają mnie tacy jak on, socjalnie słaby osobnik prowadzący gownoburze i krucjaty w necie, a jak jest na żywo wszyscy się domyslamy :)

Gość gość
Coś w tym jest .ja nie mając jeszcze dzieci i nie planując nigdy nie zajrzałam na ten dzial..dopiero jak zaszłam w ciążę zaczął mnie interesować..a one nie dość że tu siedzą to jeszcze komentuja

Gość gość
gość dziś Nie popacz się czasem :-0

Gość gość
Co wy macie z tymi bezdzietnymi ?nie dość że mało takich kobiet to raz a dwa wcale nie zauważam żeby to były podłe kobiety !i nie pisze tu o laskach które mają 21lat bo one akurat guzik o świecie wiedzą.sama mam 38lat nigdy dziecka nie chciałam i nadal nie chce ale uważam że jest dobrym człowiekiem i nikomu krzywdy nie robią nie decydując się na dziecko.pozwólcie żyć ludziom jak chcą.

Gość gość
Tez tego nie rozumiem ja jak nie mialam dzieci to w ogole nie wchodzilam ani nie interesowaly mnie takie tematy

Gość gość
to napisz jeszcze kied to było. Kiedyś to forum miało aktywną moderację i jak chciałam pogadać o wystroju domu, naturalnych kosmetykach czy spędzaniu wolnego czasu to pisałam na dziale ogólnym. Teraz tego nie ma. Jedyny dział w którym dorosłe kobiety rozmawiają jeszcze o zwykłym, codziennym życiu to ten własnie. Pewnie dlatego przybywa tematów niezwiązanych z dziećmi i kobiet które trafiają tu przez te tematy.