Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partner okłamał mnie ze jest bezplodny

Polecane posty

Gość gość
To nie jakaś czarna magia..decyzje się podejmuje jak się uprawia seks..mozna wtedy wybrać partnera, miejsce, czas, okoliczności. Można się zastanowić nad wieloma rzeczami np nad zabezpieczeniem. Na ogół każda kobieta wie, że w razie jak zabezpieczenie nie zadziała to może to się zakończyć ciąża. Nie trzeba zabijać nienarodzonego dziecka. Decyzję można podjąć wcześniej na milionie etapów relacji z mezczyzna. A trzy czwarte się wypowiada jakby ciąża wzięła je znienacka.. magicznie i wyjścia nie ma.. żal tych dzieci.

Gość gość
Co do adopcji i tekstow "tyle par czeka na maluszka" - bezplodna kobieta woli kupe kasy wywalic i podac sie procedurom in-vitro(a to wcale nie takie hop-siup) z komorka jajowa od obcej kobiety zamiast adoptowac. Ona woli urodzic genetycznie obce dla niej dziecko, ryzykujac wlasnym zdrowiem oraz narazajac to dziecko na wady genetycznie(niby rzadko, ale cos moze pojsc nie tak w sztucznym zaplodnieniu), zamiast przystapic do procedury adopcyjnej. A kobieta, ktora odda dziecko do adopcji jest wyzywana jeszcze bardziej niz ta co usunie. W koncu aborcje mozna zrobic po cichu, a ciazy nie da sie ukryc. Widzialam pelne nienawisci komentarze pod watkami na fb czy nawet tutaj o oddawaniu niemowlaka czy adopcji ze wskazaniem.

Gość gość
Bo lepiej usunąć i "spojrzen" nie widzieć niż życie dziecku podarować? Zależy czy ktoś woli się czuć dobrze ze sobą i w zgodzie z sumieniem czy na opinii masy zależy mu bardziej.. To że tutaj kobietę skarcą bo dziecko oddała do adopcji ma w ogóle jakieś znaczenie? Jakie znaczenie będzie to miało dla tego dziecka? Że opinia publiczna się wzburzy bo go biologiczna matka oddała? Jak będzie mogło to jej podziekuje..JESLI będzie miało okazje.

ale kurwy tu siedzą, co aborcje doradzają. i ja siedzę na tym forum w resztkach spermy waszych klientów i alfąsów:O fuj

Gość gość
My mówimy o zarodku a nie o dziecku

Gość gość
Nie słyszałam jeszcze wypowiedzi kobiety będącej w ciąży że od 12 tygodnia to już się wczula bo to płód nie zarodek a w 28 tygodniu to w ogóle miłość ja przepełniła bo to dziecko już jest... matki kochają swoje DZIECI od 1 dnia gdy wiedzą o ich istnieniu..

Gość gość
Broken a ty się przymknij, jak nic o zyciu realnym nie wiesz to siedz cicho.Wszedzie na kafe cie pełno.

przepraszam, że mnie poniosło, to pewnie głupia prowokacja i prowokacyjne wpisy. temat jest idiotyczny, niepotrzebnie się zdenerwowałam, pozdrawiam.

Gość gość
"brokeninside87 dziś ale k**wy tu siedzą, co aborcje doradzają. i ja siedzę na tym forum w resztkach spermy waszych klientów i alfąsówpechowiec.gif fuj " x Taka mocna w gębie jesteś, bo sama w wieku 30 lat seksu nie uprawiałaś nigdy, cnotko. Ciekawe co by było gdyby Ciebie jakiś gach oszuka jak autorke, ciekawe czy wtedy na silę bys rodziła, ty, która nienawidzisz dzieci, na 99% byś usunęła.

Gość gość
Po co ten ost.koment ? broken wyżej przeprosila.

Gość gość
Jesteś w nieplanowanej ciąży? Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18:00 do 23:00 w w w. netporadnia.pl

Gość gość
Witam, w zestawie misoprostol i mipfepristol Leki pakowane w blistry oryginalne przez producenta Pochodzą z zagranicy Skuteczne i bezpieczne do tygodnia 20 Natychmiastowa wysyłka Czas realizacji do 2 dni Płatne dopiero u kuriera podczas odbioru Sprawdzenie zawartości Kontakt telefoniczny podczas stosowania leków Powyżej tyg 12 dawka dobierana indywidualnia aby osiągnąć końcowy sukces zamówienia i pytania po nr tel 575.893.965

Gość gość
Mnie już nic nie zdziwi... Też do pewnego czasu myślałam że tylko kobiety łapią na dziecko.. w ubiegłym roku spotykałam sie z chłopakiem który ewidentnie miał parcie na dziecko, po roku związku gdzie przecież nawet nie znasz dobrze drugiej osoby.. normalnie podczas sexu ściągał kondona gdy myślał ze nie widze mimo że wiedział że nie chcę dzieci.. Ze dwa razy tak mi zrobił czaicie, co sex, za każdym razem jak wyszedł musiałam mieć na uwadze czy nie zrobił swojego numeru, czy wsadza z kondonem.. (do d**y takie sexy) raz zdarzyło sie że faktycznie nie zauważyłam, zorientowałam sie po, na tym skończył sie nasz związek. Posłałam go do diabła i wzielam pigułkę po. Wcale bym sie nie zdziwiła autorko gdyby twój też tak rozpowiadał celowo. Może lepiej że tak sie stało? Nie myślałaś o tym?

Gość gość
do gość 2018.06.08 - a skąd wiesz, że dziecko podziękowałoby za życie, ja np. miałabym zrytą psychikę jakby mnie matka oddała i wolałabym nie żyć niż być oddaną.