Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no i oczywiscie ze jak mam urlop to pogoda sie popduje

Polecane posty

Gość gość

no przeciez inaczej byc nie moglo , to jakas zlosliwosc boza juz jest , znowu kasa wywalona w bloto a tydzien w ktorym lecimy do Hiszpanii oczywiscie bedzie upalny w kraju oczywiscie tak jest zawsze W HUJ ZA ROK NIE JADE NIGDZIE!!

Gość gość
Ale jaki masz problem? Tydzień w Hiszpanii to gwarancja upału, przecież tam zawsze o tej porze jest gorąco. O co ci chodzi, że dobra pogoda w PL też wtedy będzie? No i co z tego???

Gość gość
ale kilka tysiecy nad polskim mozem wydam i bede w deszczu przy 16 stopniach siedziec a moglam tea kase dolozyc i 2 tyg w Hiszpanii siedziec a zachcialo mi sie krajowych uciech

Gość gość
sory _ morzem oczywiscie

Gość gość
A no o tym polskim morzu nie napisałaś wcześniej, to było niejasne. Ja już nie jeżdżę latem nad polskie morze, tylko poza sezonem, bo raz że tłumy dzikie, dwa pogoda do kitu, trzy że najwięcej jodu jest wczesną wiosną. Za to góry nasze uwielbiam niezależnie od pogody, tam zawsze jest co robić, nawet jak na szlak nie możesz iść to coś zwiedzamy, teraz kiedy córka jest większa zaczynamy ją zabierać w najciekawsze zakątki i jest super

Gość gość
ja juz tez ostatni raz kase w bloto wywalilam

Gość gość
Czyli musisz tylko lezec plackiem I sie smazyc?? Nie umiesz odpoczywac inaczej,aktywnie..

Gość gość
a co mozesz aktywnie robic w strugach deszczu i wietrze , moze jogging po plazy uprawiasz?? albo lazisz po ZOO z parasolem nawet jesli lubie lezec plackiem ( nie smaze sie bo to niezdrowe ) to moja broszka , kazdy jest inny , ja aktywnie fizycznie jestem w pracy wiec na urlopie chce lezec plackiem, ktos kto siedzi w jednej pozycji za biurkiem caly rak ma potrzeba na urlopie sie poruszac ot co

Gość gość
10:33 ha ha ha. W czwartek wróciłam z majorki. Na 7 dni 2 było słoneczne 3 pochmurne A 2 lało deszcz. Ot taka gwarancja pogody. W przyszłym roku albo znowu kanarki albo wzp.

Gość gość
ja czekam na wyprawę do Uzbekistanu z http://alienatours.pl mam nadzieję że pogoda dopisze bo mamy bardzo ciekawy plan dużo zwiedzania - Jedwabny Szlak i dotarcie do Jeziora Aralskiego z noclegiem na jego brzegu w jurtach