Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz dochodzi bardzo szybko

Polecane posty

Gość gość

Maz lat 43 dochodzi w 2 minuty a o drugi raz ciezko, ja po 2 orgazmach dopiero zaczynam, i tak zazwyczaj sie konczy na palcach, przeciez nie po to jest sex by uzywac tylko rak. Co z tym zrobic?

Gość gość
Hmmm najlepiej podać kontakt

Gość Stojący fiut
Chodzisz goła po domu podniecasz go i się dziwisz

Gość acordeon
Czy Ty myślisz,że zdrowy podniecony facet będzie w stanie wytrzymać pół godz.To normalny objaw.

Gość gość
Mój chłopak też szybko dochodzi a ja nawet dobrze się podniecić nie zdążę :/

Gość gość
Rozumiem ale on doslownie wejdzie i dochodzi. Obawiam sie o prostate bo ojciec meza ja ma a maz rowniez przejawia objawy lacznie z czestym oddawaniem moczu, moze to dlatego? Mial isc do lekarza ale nie chce. Mam 35 lat a tak naprawde nigdy nie uprawialam porzadnego seksu a orzed nim mialam tylko jednego jako gowniara. Nie mam doswiadczenia jak zachowuja sie inni mezczyzni. Niby stara jestem ale z przebiegiem wspolczesnej 20stki.

Gość Stojący fiut
Myślę że jak facet nie ma kilka dni sexu i kobieta nie zrobiła mu lodzika i się nie masturbował to chodź napalony to normalne że szybko dochodzi najlepszy sposób na facet a żeby szybko sie nie spuścił żeby sobie zawalił konia godzinę przed sex z kobieta wiem to po sobie jak kilka dni sobie nie zwale to później dwa ruchy i worek pusty

Gość gość
To jest pomysl, dzieki

Gość gość
Gościu pierdzielisz może ty tak masz -żadnych poprawek od razu robie dobrze a po spuszczeniu to mnie odrzuca od sexsualnie. Mam uczulenie.

Gość Stojący fiut
Nie wiem każdy ma inaczej ja kilka dni nie mam sexu czy sobie nie zwale to muszę kilka razy po godzinie czy tam pół godziny mogę od nowa

Gość Stojący fiut
Ale kobieta jak ma problem to może spróbować może mąż chodzi napalony dlatego tak szybko dochodzi a kobieta chce Kutasa