Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci tak sie pchaja na ginekologie?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś To po co tu wchodzisz skoro to jest właśnie wątek o rozmyślaniu dlaczego facet chce do końca życia utrzymywać z oglądania i leczenia kobiecych miejsc intnych. Skoro nie rozumiesz tematu to po co piszesz

Gość gość
Dlatego wolę kobiety. One bardziej rozumieją sprawy kobiece niż facet. Poza tym nie wierzę że chłop zostaje ginekologiem z powołania. W ogóle ohydna specjalizacja. Nie mogłabym grzebać w waginach codziennie. Tak jak w zębach :(

Gość gość
Kafeteria jest jednak głupsza niż ustawa przewiduje. Psychoanalityk za 5 groszy. Jak pójdziesz do dentysty, to tez się będziesz zastanawiać, czy dentysta wybrał ten zawod, bo fantazjował o kobiecych ustach, albo czy ortopeda fantazjował o kobiecych nogach. Twoje rozważania o wyborze zawodu są wzięte nie wiem skąd, ale na pewno nie z głowy przeciętnego człowieka.

Gość gość
Bo ja nie jestem przeciętna :classic_cool: nie bierz tak wszystkiego na serio.

Gość gość
Proponuję skasować temat, bo od stu lat nic durniejszego tu nie było. Idzie do lekarza i sie zastanawia, co on myślał jako student buhahahhaha płacze:D :D :D

Gość gość
Przeciętna kafeterianka jak idzie do dentysty to zastanawia się czy dentysta wyobraża sobie seks oralny z nią. Niedoruchanie i tyle, wszędzie chciałyby seksu zaznac i myślą że wszyscy na nie lecą.

Gość gość
Jakbym jakiś cudem się dowiedziała że moj ginekolog jest ginekologiem bo sobie chciał cipki pooglądać i pomagać to sorry ale czułabym się paskudnie wykorzystana. Skoro tobie to pasuje to spoko, ale dziwna jestes. Pewnie jesteś z tych co tabun studentów przy porodzie nie przeszkadza i jescze wmawiaja innym kobietom z większą wrażliwością ze też im nie powinno to przeszkadzać.

Gość gość
gość dziś Chyba facet to tylko mógł napisać który myśli że rozłożenie nóg przed lekarzem to codzienność i nie odczuwa się kompletnie niczego, nawet minimalnego wstydu. Szczególnie że to jednak mężczyzna i to obcy mężczyzna.

Gość gość
Tak, podsniecenie ginekologa to wymysl niedoruchanych bab. Tak jest. A wszystkie sprawy o molestowania i gwałty popełnione przez lekarzy to tak naprawdę chore na schizofrenie pacjentki.

Gość gość
Jak się lekarz przy tobie wyraźnie podnieca, to się idzie do innego, bo każda kobieta ma prawo do rzetelnego badania. Bardziej jednak obstawiam, że autorka sobie nadinterpretuje i uważa się za taką seksowną, ze nawet lekarz jej uległ. :D :D :D. Bo ciekawe jak rutynowe badanie, a tym bardziej grzybica albo inne stadium chorobowe moze podniecać ......

Gość gość
12:08 Tak.z pewnością... I takie przypadki się zdarzają. Było głośno o ginekologu zboku. Są na to dowody w postaci nagrań. Wszędzie dajecie popis waszego niewyzycia a kobiety traktujecie jak kozy do bzykania więc czemu niby wśród ginekolgow miałoby was nie być? Nikt nie twierdzi że każdy bo to już o schizy by zakrawalo ale jakiś niewielki odsetek na pewno się podnieca atrakcyjnymi pacjentkami.

Gość gość
Macie problemy. Chodźcie do lekarzy kobiet i nikt nie będzie się podniecał waszymi boskimi ciałami.

Gość gość
12:03- to ty jestes dziwna i zapewne z tych wysoce wrażliwych, skoro jest w stanie zranić cię myśl o tym, co twój lekarz porabiał w wieku studenckim, gdy jeszcze zapewne w przedszkolu byłaś. :p :o :o do tematu i do nadwrażliwych bab: Mam wujka ginekologa, swego czasu lubił przyjść sobie na piwo do mojego ojca(swojego szwagra) i kiedyś jako nastolatka przypadkowo usłyszałam zza ściany "wiesz Piotrek na mnie po tylu latach pracy to już niewiele działa". Także tego.

Gość gość
Rutynowe badanie czyli min włożenie palca w cipke akurat może podniecać i myślę że normalny zdrowy facet kiedy przychodzi do niego młoda dziewieczyna to raczej nie popatrzy na nią z obrzydzeniem. Tak samo autoka pisała o usg piersi, co niby w tym być obrzydliwego? U 23 latki? No chyba ktoś tu ma kompleksy

Gość gość
Pokazuj sobie cipke na prawo i lewo, proszę bardzo. Co złego w byciu wrażliwym i niechęci do rozkraczania sie przed byle kim, tylko rzetelnego wyboru lekarza? Obecne kobiety są straszne, z własnego ciała robią eksponat. Możesz nawet i co tydzień chodzic do innego giną skoro masz gdzieś kto ci zagląda miedzy nogi.

Gość gość
Ciekawe, co będzie jak taka jedna z drugą trafi na panią ginekolog lesbijkę? :D

Gość gość
Ginekolog nie rozgląda się za pacjentkami jak za obiektem seksualnym, tylko każe wleźć na fotel, ogląda co trzeba, dotyka tylko tam gdzie trzeba i piersi też dotyka tylko w zakresie przewidzianym badaniem. Takie są moje doświadczenia i współczuję, jeśli ktoś ma inne, ale obawiam się, że to zwykła wasza nadwrażliwość. Oni nie są głupi i tez robia tyle co potrzeba, żeby nikt ich z zemsty np.po nieudanym leczeniu nie oskarżył o molestowanie. A te przypadki, ktore rzeczywiście były nadużyciem seksualnym, są już pod opieką prokuratury i są zgłaszane....

Gość gość
Po dwóch porodach SN w szpitalu uniwersyteckim rzeczywiście się obojętnieje na to, kto kiedy cię bada. Jeśli rozkraczanie przed lekarzem lub położną jest dla ciebie wstydem albo kojarzy ci się seksualnie, to wyłącznie w twojej głowie jest problem. Stara położna by ci powiedziała ostro do słuchu, co o tobie myśli. A studenci przy porodzie są po to, żeby te wasze opiewane przyszłe PANIE ginekoloŻKI miały się na czym uczyć. Jakieś skupisko nadwrażliwych kobiet się zebrało.

Gość gość
Stara baba co by mi konkretnie powiedziala. Ze nie mam prawa się wstydzi i dokładnie wybierać sobie lekarza ginekologa? Że moim obowiązkiem jest rozkraczanie się i pokazywanie cipki byle komu? Głupia jesteś strasznie. A studenci niech się uczą na takich jak ty, którym to nie przeszkadza, ja się nie będę zmuszać i słuchać jakieś randomowej ekshibicjonostki bez empatii.sn nie ma tu nic do rzeczy BO ROZMAWIAMY O BADANIACH U GINEKOLOGA NIE PORODZIE Głupia cipa wmawia kobietom że wrażliwość to zło. Ty sama siebie posluchaj jakie głupoty pierdolisz.

Gość gość
12:39 ale z czym ty masz problem? Znajdź sobie kobietę ginekolog i żyj szczęśliwa. O kij ci chodzi?

Gość gość
12.25 -zrób wywiad wśród 25 letnich facetów czy kobieta młoda i zdrowa jest dla nich aseksualna :D

Gość gość
Są kobiety które szanują swoją kobiecosc i zdrowie i te którym to obojętne kto się nimi zajmie. Pewnie wujek genelokog z wasem wam bada cipke przy okazji imienin cioci Gieni. W końcu to rodzina, lekarz i 100 zł w kieszeni. Kobiety bez wrażliwości to kobiety o mentalności babochłopa i z ukryta potrzeba ekhibicjonizmu.

Gość gość
bo chcą ciipki macać dlatego, a te co się podniecają że facet delikatny; no delikatnie wam piizdy maca :DDD

Gość gość
gość dziś No nie wiem, o gówno chyba. Odpowiedziałam na twoj post idiotko i zarzuty i nadwrażliwość!

Gość gość
No nie wiem, o gówno chyba. Odpowiedziałam na twoj post idiotko i zarzuty i nadwrażliwość! x Mamusia tak do ciebie mówiła czy mąż się tak do ciebie zwraca? To wiele wyjaśnia. Nie ja do ciebie pisałam wcześniej.

Gość gość
Bo niektóre kobiety traktują cipe jak dobro narodowe które służy tylko do rodzenia i nie mieści im się w głowie że komuś może się kojarzyć z seksem. Męża też mają tylko do zapłodnienia a nie do seksu

Gość gość
gość dziś Nauczyłam się tego od ujadaczek na kafe. To po jaką cholere się dtravasz skoro nie ty pisałaś. Poza netem też tak robisz, jak 2 osoby rozmawiają to podchodzisz i się wpierdalsz w slowo? Matka cię tego nauczyła? Pewnie sama tak robiła

Gość gość
Są kobiety które szanują swoją kobiecosc i zdrowie i te którym to obojętne kto się nimi zajmie. Pewnie wujek genelokog z wasem wam bada c*pke przy okazji imienin cioci Gieni. W końcu to rodzina, lekarz i 100 zł w kieszeni. Kobiety bez wrażliwości to kobiety o mentalności babochłopa i z ukryta potrzeba ekhibicjonizmu. x Wręcz przeciwnie. Nie jest mi obojętne kto się mną zajmuje. Idę do specjalisty i nie rozkminiam czym był podyktowany jego wybór specjalizacji. Czy był to świadomy wybór czy po prostu na innej nie było miejsc. Nie trzęsę się jak osika i nie zastanawiam nad pierdołami. Dodam jeszcze, że jako nastolatka miałam infekcję i poszłam do kobiety ginekologa. Co usłyszałam? Że mam cuchnące upławy. No qrwa właśnie z tym przyszłam. Delikatność i obycie pani doktor sprawiło, że moim ginem jest facet.

Gość gość
Ja chodzę do ginekologa mężczyzny już 16 lat. Dlaczego? Bo jest profesjonalistą, ma bardzo indywidualne podejście, nie bagatelizuje,rozmawia, pyta, nie ocenia. A autorka ma chyba jakieś zaburzone postrzeganie zawodu lekarza i wydaje jej się, że każdy podnieca się jej widokiem. Nie, moja droga, lekarz nie podnieca się badając cię tylko wykonuje swoją pracę. Jak to mówiła moje babcia "Co mówi ginekolog, który wychodzi z pracy? Nareszcie ludzkie twarze".

Gość gość
Nauczyłam się tego od ujadaczek na kafe. To po jaką cholere się dtravasz skoro nie ty pisałaś. Poza netem też tak robisz, jak 2 osoby rozmawiają to podchodzisz i się wpie**alsz w slowo? Matka cię tego nauczyła? Pewnie sama tak robiła x A to przepraszam prywatna dyskusja? Aha, sory nie wiedziałam. I spokojnie bo ci żyłka w tyłku strzeli wrażliwa chamko. ps. W realu róznież wyzywasz ludzi od idiotów czy ogranicza się to tylko do neta i w domu tak do siebie wołacie?