Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci tak sie pchaja na ginekologie?

Polecane posty

Gość gość
Niestety ja dmucham na zimne jest tyle molestowań i gwałtów że nigdy i nigdy nie będę sama podczas badania jak że i zabiegu. A mąż czy chłopak czekający na korytarzu to jemu się ubliża bo ginekolog jest ważniejszy od nie go zwykłe poniżenie partnera życiowego. A taka obecność przygotowuje do przyszłego porodu i nic nie zaskakuje partnera na porodówce. Jak czytam te zacofane wpisy że mąż wchodzi po badaniu cipki na usg i po nim wychodzi ludzie ogarnijcie się. Nie dajcie się manipulować przez lekarzy którzy nie chcą mieć osoby bliskiej bo mają z głowy naszego świadk. Znam przypadek takiej tępej mężatki wstydzacej się męża podczas badań i chodziła sama. Ginekolog zalecał duże dawki kwasu foliowego a gdy wyszedł problem po przedawkowaniu chore dziecko i poszła się upomnieć odpowiedział ginekolog "masz świadka to spierdalaj " dobrze tępej głupiej mężatce! Dlatego powinna ZAWSZE BYĆ OSOBA BLISKA PODCZAS BADAŃ ZABIEGOW I PORÓDU.

Gość gość
11.45 nie kpij z pacjentek że za drzwiami jest położna! Wpisz w Google "ginekolog zgwałcił pacjentkę" to jest niewielki odsetek poszkodowanych pacjentek bo wstydzą się przyznać dziewczyny tylko zmieniają na innego ryzykując kolejne gwałty! Ja nie poszła bym sama na jakiekolwiek badanie a zwłaszcza do urologa czy ginekologa.

Gość gość
11.45 nie kpij z pacjentek że za drzwiami jest położna! Wpisz w Google "ginekolog zgwałcił pacjentkę" to jest niewielki odsetek poszkodowanych pacjentek bo wstydzą się przyznać dziewczyny tylko zmieniają na innego ryzykując kolejne gwałty! Ja nie poszła bym sama na jakiekolwiek badanie a zwłaszcza do urologa czy ginekologa.

Gość gość
Ja nie wiem skad pomysł ginekolog = oglądanie slicznych cipek , podniecenie itd itd . Przecież do gina chodza tez starsze kobiety , kobiety z grzybica , niektóre śmierdzą. To tak jakby baba podniecała sie każdym penisem .

Gość gość
17.28 banałem jest to że ginekolog się zatroszczy pacjentką. Niestety tylko koszula bliska ciału i to mąż najlepiej zadba czy nasz chłopak a nie obcy ginekolog! Dlatego zawsze jest podczas badań czy zabiegów i zawsze będzie a poród bez tatusia dziecka może być horrorem! Bo zależy jaką trafisz zmianę w szpitalu! ?

Gość gość
17.28 banałem jest to że ginekolog się zatroszczy pacjentką. Niestety tylko koszula bliska ciału i to mąż najlepiej zadba czy nasz chłopak a nie obcy ginekolog! Dlatego zawsze jest podczas badań czy zabiegów i zawsze będzie a poród bez tatusia dziecka może być horrorem! Bo zależy jaką trafisz zmianę w szpitalu! ?

Gość gość
A dlaczego miałby siedzieć na korytarzu skoro może w gabinecie?

Gość gość
gość 2018.06.15 Najlepiej płatna specjalizacja. To kobiety nie chcą dobrze zarabiać? W takim razie ja jestem dziwna bo chce. x A broni ci ktoś zrobić specjalizację z ginekologii, kiedy studiujesz medycynę? Pytanie w temacie brzmi: dlaczego faceci pchają się na ginekologię, a nie dlaczego ginekologia zarezerwowana dla facetów. xxx Faceci ginekolodzy, a na pewno położnicy są potrzebni. W szpitalu przy porodzie zawsze jest lekarz. Rodziłam i przy lekarzu, a raczej z lekarzem i lekarką. Różnicy w podejściu do pacjentki nie ma, ale w pomocy przy 3 fazie jest. Kobieta nie ma tyle siły, co facet.

Gość gość
gość 2018.06.15 Najlepiej płatna specjalizacja. To kobiety nie chcą dobrze zarabiać? W takim razie ja jestem dziwna bo chce. x A broni ci ktoś zrobić specjalizację z ginekologii, kiedy studiujesz medycynę? Pytanie w temacie brzmi: dlaczego faceci pchają się na ginekologię, a nie dlaczego ginekologia zarezerwowana dla facetów. xxx Faceci ginekolodzy, a na pewno położnicy są potrzebni. W szpitalu gdzie rodziłam, przy porodzie zawsze jest lekarz. Rodziłam i przy lekarzu, a raczej z lekarzem i lekarką. Różnicy w podejściu do pacjentki nie ma, ale w pomocy przy 3 fazie jest. Kobieta nie ma tyle siły, co facet.

Gość gość
Rodziłam z mężem i jest przy badaniach.

Gość gość
kolejna strona wypocin wariatek, ktore bez meza nawet dupy sobie nie wytra. tak, kobieta idaca do lekarza od chorob kobiecych ze swoim facetem to WARIATKA

Gość gość
kolejna strona wypocin wariatek, ktore bez meza nawet dupy sobie nie wytra. tak, kobieta idaca do lekarza od chorob kobiecych ze swoim facetem to WARIATKA

Gość gość
Śmiech po wpisie tej z 28-letnim stażem malzenskim która to do gabinetu idzie z mężem na np.wypalanie nadżerki,bo to ma swiadczyc o jego zainteresowaniu nią. No hicior,jesli zainteresowanie osoba w wieku dojrzałym przejawia się obecnością na wizycie lekarskiej. Już pobija tę od badania ci*p*ki i intymności ! Ciekawe, do dentysty też wchodzicie oboje,musi potrzymać się za raczkę i uwazac,bo może znieczulenie da większe i zgwałci prosto w otwarte usta ?

Gość gość
11.14 - 11.24 to ty spamujesz wpisy wyśmiewasz to co jest normalne w rozwiniętych krajach jak Francja, Włochy , Niemcy , UK, USA , Holandia itd... Ale wiele polek jest cywilizowanych i ma osobę bliską przy badaniu czy zabiegu nie ma obaw ze strony ginekologa czy urologa. Tak samo co raz więcej lekarzy ma świadomość że badanie pacjentek sam na sam jest ryzykowne zarzutami molestowań czy gwałtu bo skończyło się chamstwo sędziów i muszą sędziowie być obiektywni a nie stronniczy chroniąc kasty medyczne itp... Mam ukochanego przy badaniu jak i zabiegu i porodach.

Gość gość
a jak któraś nie ma faceta to z kim ma iść na takie badanie? czy to jest jakiś wymóg ze kobieta zawsze musi mieć partnera, przez cale swoje kobiece długie życie? ja w stałym związku byłam dopiero w wieku 26 lat a wcześniej tylko się spotykałam z facetami przez krótkie okresy czasu, a jak któraś się rozwiedzie? to na pewno zostanie zgwałcona, na pewno

Gość gość
Ale przecież ginekolog to jest nie tylko od "oglądania" narządów rozrodczych i piersi. Ginekolog również odbiera np. martwe porody. Ja jako kobieta nigdy nie chciałabym być ginekologiem, bo wiem, że mogłabym psychicznie temu nie podołać, zwłaszcza teraz, kiedy sama jestem matką.

Gość gość
18.54 jak brak partnera to siostra czy mama a gdy nie ma to ginekolog powinien mieć podczas całego badania położną i wtedy jest dopłata dlatego w krajach gdzie jest cywilizacja to idą z chłopakiem czy partnerem lub mężem bo taniej i lepiej zadba osoba bliska!

Gość gość
Ja p*****le, lekarz jak każdy inny. Nie przeszło mi to przez myśl żeby iść z siostrą :D

Gość gość
" Lekarz jak każdy inny " może być zboczencem i często jest w Google wpisz " ginekolog zgwałcił pacjentki " to zobaczysz że nie chodzi się samej na badanie czy zabieg. A to jest niewielki odsetek pokrzywdzonych bo wstydzą się przyznać o molestowaniu czy gwałcie przez lekarza i nietylko ginekologa bo i urolodzy gwałcą itd. .

Gość gość
Zboczencem może być każdy inny lekarz .To co ? przestać chodzic nawet na bad.profilaktyczne ? Guuupie jesteście i jeszcze nazywanie,ze Polki nie są cywilizowane ?! chodzi się do tego samego zaufanego lekarza i bez osob trzecich,bo ma się sprawdzone jego/jej podejście do mnie czy innych pacjentek.

Gość gość
Do 10.07 i nie tylko, dlaczego tak przeszkadza niektórym panią obecność męża u ginekologa? Jeśli przecież dzieli się z kimś wszystkie dobre i złe chwile w życiu ,to co może przeszkadzać na wizycie u gina. Jestem kobietą a tego nie rozumiem...

Gość gość
10.07 jesteś dnem bo wstydzić się osoby z którą dzielisz łóżko i codzienne problemy i nie brać na badania cipki i zabiegi czy poród to jesteś zwykłą szmatą bo masz przed ukochaną osobą coś do ukrycia i odkryć swoją intymność przed całkiem obcym facetem ginekologiem. Twierdzisz że chodzisz do " zaufanego " a partnerowi nie ufasz brak słów na ciebie!

Gość gość
Dno to cie urodziło a twoja stara obciagala pewnie ginekologom i dlatego ich tan nienawidzisz przedatowane s****wo

Gość gość
Ja p*****le, lekarz to lekarz. Ja do ginekologa chodzę jak muszę. I po co mi też mąż? Ma się specjalnie zwolnić z pracy żeby iść ze mną do ginekologa? Przecież to chore. Mój ginekolog jskos mnie nie zgwałcił ani nic takiego haha

Gość gość
19'08 poluzuj, bo ci gumka w gaciach pęknie od tych postów,które wklejasz gdzie się da. A wysnuwanie wniosków to na jakiej niby podstawie ? Lekarz i intymność? ! weź leki. Pytam czy do laryngologa tez z facetem chodzisz ? zagląda ci w gardło,przeciez może cie tez w te usta … he he. A ten twój facet to nie pracuje,że tak zawsze ma czas z tobą do lekarza chodzić? hmm. Od dawna to wklejasz, od dawna dostajesz radę,by zmienić gina na lekarza kobietę i po sprawie. Ale po co ? przecież jesteś znanym trollem na kafe .

Gość gość
18:05 domniemywam,że to ty ze stażem malżenskim 28.lat. Tyle czasu a tak mało rozumiesz... Też trollica?

Gość gość
19.38 lekarz to lekarz i dlatego trzeba uważać bo każdy z nich przeżył i zaliczył sekcję zwłok i dlatego często dochodzi do zwynaturzeń i różnych zboczeń. A ty jesteś facetem i nie chodzisz sama chyba że jesteś gejem i oną !? Dlatego zwłaszcza na lekarzy należy uważać i mieć jak ja zawsze podczas badań, zabiegu jak i również porodu bo to niestety lekarz i patrzeć należy na ręce bo są bezwzględni!

Gość gość
22.01 nie jestem facetem. Za to Ty powinieneś iść do psychiatry tylko pamiętaj żeby zabrać druga połówkę albo najlepiej mamę lub tatę bo jeszcze poda Ci leki i zgwałci w dupcie

Gość gość
22'01 rzygać już można tobą od jakichś trzech lat. Miej sobie w czasie wizyty u gina kogo chcesz tylko choć jeden dzień nie trolluj,co ? ! A jak nie,musisz to wklejać to wal na terapię,bo masz chyba nerwicę natręctw z tymi samymi postami po parę razy dziennie. A najlepiej zmień lekarza na kobietę. Ale kto by wtedy trollował? ...

Gość gość
A co odpowiesz trollu na ten post z 20:36 (wczoraj) ? - to do ciebie, tej od badań i porodów z obsesją.