Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci tak sie pchaja na ginekologie?

Polecane posty

Gość gość
09:10 lecz się debilu, nikomu nie jest potrzebna osoba towarzysząca u lekarza

Gość gość
Była fajna dyskusja aż przyszła stara trollica z kafe :/

Gość gość
9:10 ubliżasz Polkom,przymknij się już. Polki są tępe i zacofane a te kilkadziesiąt tysięcy - młode/starsze kobiety - z czarnych marszów sa pozarażane ? A ty kim jesteś ? wklejasz to samo od lat po całym kafe na wielu tematach , masz obsesję zarazków i gwałtów oraz intymność tylko z facetem a nie lekarzem !!!

Gość gość
10.15 ty myślisz że wszystkie wpisy o negatywnych zachowaniach ginekologa pisze jedna osoba, kiedy ja jestem takiego samego zdania jak ta dziewczyna co ma swego faceta przy badaniach czy zabiegach i porodzie. Mój był również nawet przy likwidacji nadżerki. A nie rozumiem tych dziewczyn co ryzykują idąc samej na badanie jak zabieg do ginekologa i poród samej to ważne życiowe zdarzenia!

Gość gość
10.15 ty myślisz że wszystkie wpisy o negatywnych zachowaniach ginekologa pisze jedna osoba, kiedy ja jestem takiego samego zdania jak ta dziewczyna co ma swego faceta przy badaniach czy zabiegach i porodzie. Mój był również nawet przy likwidacji nadżerki. A nie rozumiem tych dziewczyn co ryzykują idąc samej na badanie jak zabieg do ginekologa i poród samej to ważne życiowe zdarzenia!

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Tak " każdy ma prawo do żetelnego badania " z POSZANOWANIEM JEGO PRAW i dlatego powinna być osoba bliska chyba że są z zaścianka to idą bez chłopaka lub męża. A spotkałam taką co intymność miała z wszystkim tylko nie z mężem. Urodziła 4 dzieci i mąż nigdy nie widział jej na go szokująca tępota!

Gość gość
Jasne, chodź ze swoim misiem na likwidację nadżerki, na zakładanie spirali, niech jeszcze ci upławy wywącha i dupe podetrze, tylko za rok nie płacz ze misio przestał się podniecać głupia babo. Co niektóre to naprawdę powinny żyć gdzieś w islamie a nie w Polsce.

Gość gość
Ciekawe czy misio by cię tak chętnie zabrał ze sobą na badanie prostaty. Ja pierdole

Gość gość
Mam nadzieje, ze wiekszosc z was majace wyobrazenie o ginekologu jako o potencjalnym zboku leczy sie u psychiatry i to nie zartuje, ten lekarz jest wam bardziej potrzebny niz ginekolog, tego na razie sobie odpuscie. W kazdym srodowisku zdarzaja sie psychopaci i swiry, w kazdym, a strasznych przypadkow na swiecie jest tyle ze najlepiej od razu sie zabic, bo szereg nieszczesc moze was spotkac jak bedziecie mieli pecha to sie zabijecie w drodze do lazienki. Wstyd mi za to co tu wypisujecie, oczywiscie ze trzeba byc ostroznym i pilnowac, byc czujnym w koncu jestesmy dorosli, ale paranoja jeszcze nikomu nie pomogla. Wierze, ze zdarzali sie ginekolodzy - zboki, jak w kazdym innym zawodzie, jak nauczyciele - pedofile, strasznie przykro tych co mieli takiego pecha. ALE zaden przecietny ginekolog nie bedzie ryzykowal swojej posady i lat ciezkiej nauki dla pomacania sobie pacjentki, oni teraz wrecz sa nadwrazliwi, uwazaja na slowa i dotyk bo sie boja ze zostana oskarzeni o molestowanie. Lekarz jakiejkolwiek specjalizacji z taka pozycja i kasa znajdzie sobie chetna dziewczyne albo nawet kilka na PO pracy, nie ma potrzeby do tego zostawac ginekologiem, no ludzie, opamietajcie sie... i sprawdzcie kto uczy wasze dzieciaki np wf bo moze to pedofil albo homo-pedofil czy co tam chcecie...

Gość gość
18'05 rzeczywiście wypalanie nadżerki to ważne życiowe zdarzenie ha ha. Dobrze ktoś pisze,że psychiatra by się przydał.

Gość gość
Albo to "masowanie piersi po miesiączce to raka nie będzie". ' Czy leci z nami pilot? " !!!! I psychiatra ?

Gość gość
Wyśnmiewanie osób które nie tolerują chamstwa lekarzy wobec pacjenta to twoja facet specjalność! ? A takim jest gdy pacjentka asekuruje się bliską osobą przed lekarzem nie zawsze uczciwym.

Gość gość
Wyśnmiewanie osób które nie tolerują chamstwa lekarzy wobec pacjenta to twoja facet specjalność! ? A takim jest gdy pacjentka asekuruje się bliską osobą przed lekarzem nie zawsze uczciwym.

Gość gość
19.50 a widzisz .Lekarze BOJĄ się dzięki upowszechnieniu praw kobiet, akcjom społecznym i internetowi .Zauważ że sama piszesz że sie boja -powstrzymuje ich strach przed utratą lukratywnej pracy nie empatia .

Gość gość
Żaden lekarz nie musi się bać gdy będzie badał lub robił zabieg przy kimś kto będzie ze strony pacjentki wynosi to taniej niż ściąganie położnej bo wystarczy że przyjdzie kilka samych pacjentek i zrobią zarzuty i jest po lekarzu. Bo już zaczyna ruszać w sadownictwie i mniej chamstwa sędziów i kolesiowstwa wśród sędziów bo są nagrywane rozprawy to samo zrobiono wzięto się za dupę prokuratorom i może będzie odrobinę SPRAWIEDLIWIEJ!

Gość gość
Nie myślę o lekarzu jako zboku ale chodzimy z mężem do kobiety 80 km od miejsca zamieszkania robi zaraz cytologię i nie widzę nic dziwnego w obecności męża podczas badań czy porodzie bo jest przy mnie cały czas. Nie jesteśmy jedyną parą wchodzącą razem na badanie czy jakiś drobny zabieg. Nie ma parawanów w gabinecie bo i po co skoro wspołżyję z mężem i nie pociemku pod kołderką bo czego się mamy wstydzić. Mąż uczestniczył przy porodach gdzie jest krew kał cięcie i szycie więc miała bym się krepować podczas badań?

Gość gość
a bzdura! A przedzkolanka bojąca sie wytrzeć tyłek dziecku ma skłonności pedofilskie? Nie, tylko żyjemy w takich a nie innych czasach gdzie wszystko jest nagłaśniane i bardo dobrze, bo w takich przypadkach nalezy reagować, ale z drugiej strony ile znasz spraw gdzie ktos zostal niesłusznie oskarżony? Niekoniecznie lekarz. Bo dziewczyna chciała sie zemścić albo matka na ojcu biologicznym dziecka... Jest mnostwo spraw tego typu. I dlatego zwłaszcza mężczyźni sie boją a wątek ten może wzbudzić w kobietach które jeszcze u gina nie były podswiadomy lęk i nie będą sie bały nawet badania które samo w sobie jest nieprzyjemne tylko czy gin ma na nie ochote :/ chooore

Gość gość
A ja jestem w trakcie studiow (2gi rok) ginekologia to moje powolanie. Nie napisze co mi siedzi w glowie i jaki mam cel bo ip jest latwe do namierzenia,ale bedzie sie dzialo ojj bedzie :) Ps.nie cierpie dzieci i nie moge na nie patrzec ale gra pozorow musi byc,na szczescie wyprzedzam intelektem wiec moja tajemnica i plany nie ujzą swiatla dziennego a jedyne czego jestem pewien to dziennie bede jajka mial pusciutkie.

Gość gość
Jak ktoś myśli o facecie ginekologu jak o zboczencu to chyba sam ma problemy z głową. Ja chodzę do faceta, sama bo po co mi ktoś tam jeszcze. I jakoś mnie do tej pory nie molestowal ani nie zgwałcił

Gość gość
Jpr nie czaje! Baby sa od tego jak doopa do sr/ania by faceci mogli sobie ulzyc!! Tak natura to wytworzyla i tak musi byc. Wgl nie powinno byc czegos takiego jak okreslenie typu „gwalt” totalne bzdury! Po to macie po trzy otwory zeby faceci mieli prawo wyboru czy chcą z ktoregos z nich skozystac,proste jak budowa cepa

Gość gość
10:40 długo nad tym myślałeś gimbusie? Ps. Ile masz lat?

Gość gość
11.15 właśnie tak myślących facetów ginekologów jak ty jest wielu i naruszają przekraczając swerę intymności dziewczyn. Dlatego jak wyżej chodzi się do kobiety ginekolog z drugą połówką a do faceta ginekologa to prawie obowiązek bo nie wiadomo co mu strzeli do głowy może molestować czy nawet zgwałcić itp...

Gość gość
Ale piertolicie - przecież w każdym gabinecie tuż za drzwiami jest połozna więc jak co można ją przywołać. Zaraz wyjdzie na to,że każdy lekarz to zboczuch. I dentysta, i laryngolog, i ginekolog - każdy zagląda w inne "otworki" i "dziurki".

Gość gość
A ja wchodzę z mężem do pani ginekolog,bo jak coś się dzieje z moim zdrowiem np.polipy, nadżerka czy coś podobnego to po prostu czuje się lepiej, wiedząc że mąż troszczy się o mnie i temat mojego zdrowia jest dla niego ważny. I nie o zazdrość tu chodzi bo lekarzem jest bardzo miła pani doktor,ale o bliskość i zainteresowanie.I jeszcze jedno,skoro mogę rozebrać się przed obcym człowiekiem(lekarzem),to jak bym mogła wstydzić się męża z którym jestem już 28 lat.

Gość gość
11.45 pitolisz głupoty .Nie, nie zawsze jest położna i wlaśnie to oni wykorzystują . A laryngolog...no przestań .Ilu facetów ma fetysz w uszach -1-2% ? A vagina kręci 95% czyli praktycznie każdego poza gejami.Trywializujesz problem takimi nieadekwatnymi porównaniami.

Gość gość
15'57 jak ty upatrujesz w lekarzu podniet, to "gratuluje". Idę jak do każdego innego : systematyczne profilaktyczne badania,powrót z wynikami i po sprawie.

Gość gość
kobieto dojrzala, uważasz ze wchodząc razem do gin z mezem, to swiadczy o jego trosce i zainteresowaniu? a ,jeśli czekalby na korytarzu to już nie byłoby tej troski ? uff...banały.

Gość gość
Niestety ja dmucham na zimne jest tyle molestowań i gwałtów że nigdy i nigdy nie będę sama podczas badania jak że i zabiegu. A mąż czy chłopak czekający na korytarzu to jemu się ubliża bo ginekolog jest ważniejszy od nie go zwykłe poniżenie partnera życiowego. A taka obecność przygotowuje do przyszłego porodu i nic nie zaskakuje partnera na porodówce. Jak czytam te zacofane wpisy że mąż wchodzi po badaniu cipki na usg i po nim wychodzi ludzie ogarnijcie się. Nie dajcie się manipulować przez lekarzy którzy nie chcą mieć osoby bliskiej bo mają z głowy naszego świadk. Znam przypadek takiej tępej mężatki wstydzacej się męża podczas badań i chodziła sama. Ginekolog zalecał duże dawki kwasu foliowego a gdy wyszedł problem po przedawkowaniu chore dziecko i poszła się upomnieć odpowiedział ginekolog "masz świadka to spierdalaj " dobrze tępej głupiej mężatce! Dlatego powinna ZAWSZE BYĆ OSOBA BLISKA PODCZAS BADAŃ ZABIEGOW I PORÓDU.