Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci tak sie pchaja na ginekologie?

Polecane posty

Gość gość
To niech idzie do kobiety skoro ma problem z tym ze facetowi stanął proste. Sami kastraci w tym zawodzie nie pracują. Jeśli jej nie zgwałcił na fotelu to niech idzie do kobiety

Gość gość
Tak, każdy ma prawo do rzetelnego badania i jeśli takiego nie było to nalezy ZMIENIĆ LEKARZA a nie oczerniać całe środowisko ginekologów.... podczas gdy autorka naprawdę ma jakiś głęboki uraz do mężczyzn, skoro pisze, że nie obchodzą ich bóle, nie chcą pomagać kobietom, nie cieszą się z ciąży, nie lubią dzieci. O tym jest wątek, o jej głowie, a nie o lekarzach. Weź idź do psychologa zanim zmarnujesz życie komuś zakochanemu w tobie.

Gość gość
No i co z tego że lekarz się podniecił, nawet jak mu się to zdarzy to musi sobie sam poradzić z tymi emocjami. To nie jest zwierzę jakieś że jak się podnieci to od razu was zgwałci. Normalny internista czy inny lekarz też może się podniecić, pani pielęgniarka też się może podniecić jak przyjdzie przystojniak na pobranie krwi. Można z tym pójść dalej i pani sklepowa, listonosz, kurier też mogą się wami podniecić chociaż jesteście w ubraniu. Czy wy cały czas podniecone chodzicie że innych ocenianie własną miara? Jednego podniecają tylko cipki ale inne podnieci się gola stopa. To znaczy że mamy nosić zakryte obowie. A może najlepiej wcale z domu nie wychodzić bo ktoś się podnieci na wasz widok. Pracowałam w urzędzie, wiele osób tam przychodziło ale jak przychodzil jakiś przystojniak to nie miałam od razu mokrego krzesla, nie rzucałam się na niego albo nie rozkładam nóg. Inna sprawa to to, że przerażające jest to, że wy macie przeświadczenie że do ginekologa chodzi się tylko w ciąży albo jak jest się chorym. A jak chodzisz na regularne kontrole to jesteś dziwka. W takiej wizycie nie ma nic przyjemnego, to po prostu konieczność, ale wam się wszystko z seksem kojarzy i wyobraźcie sobie że ktoś tam orgazmy przeżywa. A później jest zaskok bo raka jedna z drugą wyhodowała.

Gość gość
A zastanawialiście się dlaczego mężczyźni zostają anastezjologami? Przecież jak usypiają to mogą zgwałcić. A chirurdzy? Jak pacjentka jest uśpiona przez anastezjologa to może zgwałcić. A facet pielęgniarz? Jak człowiek śpi po operacji, to może zgwałcić. A ortopeda? Mają pewnie fetysz stóp i podniecają się tym i gwałcą. A psychiatra? Daje leki, człowiek jest otumaniony i gwałci. Urolog to wiadomo że gwałci bo jest się u niego bez spodni. A pediatra? Nie bójcie się chodzić do mężczyzn padiatrow? Przecież to pedofile, macają małe dzieci i gwałcą!!!! A pulmonolog? Tam trzeba bluzkę zdjąć do osłuchania i wtedy może zgwałcić. Radiolog? To już zboki, bo tam wszyscy się zawsze rozbierają. Gwałcą jak nic. Gastrolog? To już zboki na maxa bo w anal gwałcą. Okulista? Patrzy w oczy, podnieca się i gwałci bo w gabinecie ciemno jest. Reumatolog? Człowiek słabo się rusza bo stawy bolą, ciężko uciekać i taki wykorzystuje sytuację i gwałci. Geriatra? Pewnie podniecają go starsi ludzie i ich gwałcą. Dermatolog to może być porządny zawód, ale jak się podnieci to też zgwałci.

Gość gość
gość dziś Serowate uplawy, fuj, jak można się tak zasyfic. gość dziś gość dziś Nie mam infekcji bo się myje, dbam o siebie i higienę. Twoja logika jest na poziomie przedszkola. xx Jakby ci to powiedzieć. Z mydła też można dostać grzybicy :P Po drugie wystarczy brać antybiotyki i też możesz się TAK zasyfić. Doinformuj się trochę, bo twoja ignorancja powala.

Gość gość
Nazywanie kobiety puszczalską jest wysoce niestosowne w kontekście badania ginekologicznego. Jestem w szoku, że w ogole ktoś tak pomyślał. Odnalazłabyś się w krajach arabskich, tam lekarz nawet nie moze zajrzeć kobiecie w jej szanowne drogi rodne, tylko musi użyć lusterka.

Gość gość
"Jeśli rozkraczanie przed lekarzem lub położną jest dla ciebie wstydem albo kojarzy ci się seksualnie" x x Wybacz, ale jednak bzdurę walnęłaś. Żeby na narządy płciowe patrzeć aseksualnie to trzeba by było chyba być aseksualnym człowiekiem. Nawet najprymitywniejsze ludy od pradziejów zawsze zakrywały swoje narządy intymne, a kobiety nago pokazywały się jedynie przed innymi kobietami, analogicznie mążczyźni. I tylko kobiety odbierały porody. Jedynie w ucywilizowanych państwach to się zmieniło. Nagość przed płcią przeciwną nie jest normalna. Wstyd jest NORMALNY. I skojarzenia z seksem też.

Gość gość
A ja w ogóle nie chodzę do ginekologa i mam spokój :)

Gość gość
Nie wiem, jak inne, ale ja jednak nie mam problemu z rozróżnieniem sytuacji intymnej z facetem od badania ginekologicznego z lekarzem. I zapewniam, ze podczas tego drugiego nie nasuwają mi się skojarzenia z seksem. Mojemu lekarzowi też nie, a chodzę tam dobrych kilka lat.

Gość gość
Dopiero z tego wątku dowiedziałam się, że ktoś uważa badanie lekarskie za możliwe źródło podniecenia :o :o :o :o

Gość gość
19.42 jak masz 16 lat to Ok. Jak więcej to słabo znasz psychologię i nie czytasz kronik kryminalnych. W Polsce (gdzie ogromna większość przypadków jest zamiatana pod dywan) co roku są sprawy sądowe o molestowanie i gwałty dokonywane przez lekarzy na pacjentkach .Nie na ulicy gdzieś czy na wakacjach a w gabientach i szpitalach . W USA było tego tyle że dzis mądrale kafeterianki by tam zabito śmiechem, gdy te tak tokują o niezykłej' "czystości" ::)ginekologów .Dziś szpitale amerykańskie dbają by był spory % kobiet w zawodzie (b.dobry lekarz facet nie ma problemów ale słaby ginekolog wyląduje w najgorszej lecznicy).Facet gin praktycznie dziś nie przyjmie obecnie pacjentki bez pielęgniarki w gabinecie .To nie jest histeria a następstwa afer licznych-ujawniono fakty jak np. stary i szanowany gin zapładniał kobiety swoja starczą spermą(pewne fakty pominę, dziada to kręciło ) oszukując że to od młodych zdrowych facetów-dawców plus molestował co ładniejsze .Inny przez 20 lat filmował ukrytą kamerą pacjentki piszą że nawet 3000kobiet , bodaj pielęgniarka to wykryła .Wymieniał się bodaj filmikami z kimś>Też "szanowany i taki delikatny". Numery jakie przechodzą w Polsce w USA by zaprowadziły lekarzy wprost do sądu.

Gość gość
w usa duzo wiecej mowi sie o molestowaniu ale z drugiej strony tam kobiety potrafia oskarzyc faceta, ktory po prostu sie na nie popatrzyl lub usmiechnal. akurat usa jest czesto wysmiewane w kontekscie wydumanych oskarzen o molestowanie. wiadomo, ze zboczency istnieja, ale trafiaja sie w kazdym zawodzie. nie popadajmy w paranoje ze facet lekarz to zloooo

Gość gość
w usa duzo wiecej mowi sie o molestowaniu ale z drugiej strony tam kobiety potrafia oskarzyc faceta, ktory po prostu sie na nie popatrzyl lub usmiechnal. akurat usa jest czesto wysmiewane w kontekscie wydumanych oskarzen o molestowanie. wiadomo, ze zboczency istnieja, ale trafiaja sie w kazdym zawodzie. nie popadajmy w paranoje ze facet lekarz to zloooo

Gość gość
19:22 dopiero u ucywilizowanych krajach. A co masz na myśli? Bo widzisz porody królowej potrafił oglądać cały dwór, a odbierał go facet. Więc tak się zastanawiam, od jakiego wieku wedlug ciebie zaczyna się cywilizacja.

Gość gość
14.04 ty draniu zmienić lekarza to środowisko KASTA MEDYCZNA powinna się sama oczyszczać z kanalji w zawodzie a nie zmienić lekarza. Ty debilu jak mnie będzie molestował czy zgwałci to zmienić lekarza on na zawsze z zawodu powinien wylecieć i do kryminału z nim. Dlatego matole w cywilizowanych krajach nigdy nie zbada czy zabieg pacjentki bez osoby bliskiej gdy brak załatwia położną za dopłatą dlatego zawsze jest ktoś bliski nawet mama siostra gdy nie ma męża czy chłopaka!

Gość gość
20.47 słaby przykład i to baaaaaaaaaaardzo- 99% porodów odbierały kiedyś akuszerki kobiety, po francusku położna to sage femme -kobieta-jest nawet w nazwie zawodu, coś to znaczy . A na dworze królewskim chodziło o legalność następcy tronu (żeby nie było podmian dzieci , żelaznych masek itp cyrków).Zwyczaj dworski był absolutnie niereprezentatywny dla epoki. Medykalizacja porodu i facet gin czy położnik to dopiero XIX wiek gdy kobiety przepędzono z zawodu jako "te głupsze" . Po to też by panowie lekarze mieli ekstra zarobek...

Gość gość
O chociażby afera z Harvey Weinsteinem a propo tych statystyk z USA. Wielce mi molestowane gwiazdki, ruch #metoo, a jak przyszło do zeznań to okazało się, że czesc z nich sama wiedziała, co robiła i szła z nim do łóżka w jakimś interesie. Zachodnie kraje sa lekko pierdolnięte na punkcie molestowania seksualnego, uznając nawet miłe słowo do kobiety za przejaw molestowania, wiec te statystyki to o dupe potłuc. Często takie oskarżenie jest też przejawem zemsty.

Gość gość
20.46 nie mówię o ciemnocie u polek które wstydzą się chłopaka czy męża podczas badań czy zabiegu ale gdy jest WŁAŚNIE cywilizowana dziewczyna i wyprasza ginekolog jej chłopaka czy męża to zwykły ginekolog zboczeniec!!!!!!!

Gość gość
A po chuj mi mąż przy zwykłym badaniu? :D rozumiem w ciąży, przy usg ale na wizytę kontrolna po co zabierac kogokolwiek? Chodzę do faceta ginekologa i jakoś mnie nie zgwałcił haha

Gość gość
a zwlaszcza chlopaka trzeba brac ze soba do ginia hehehehehe

Gość gość
21.54 ty facet z marginesu społecznego jesteś zboczonym ginekologiem i przeszkadza ci obecność świadka męża czy chłopaka i nie możesz się podniecać. Uważajcie dziewczyny bo ginekolodzy to często zboczeńcy!!! Dlatego idą do zawodu by się podniecać i grabić kasę. Unikać facetów ginekologów lepiej do kobiety jest bardziej kompetentna w zawodzie.

Gość gość
21.54 jak jesteś facetem podszywajacym się pod kobietę to cię nie zgwałci ginekolog! Podczas badań cipki dochodzi dość często do groźnych zakażeń pochwy nawet typu C wątroby jak gronkowiec itp.. bo rękawiczki chronią tylko lekarza nie pacjentkę! Osoba bliska wtedy prosi o zmianę na czyste a nawet trafiają się ginekolodzy co używają wziernik wiele razy masakra! Dlatego jest ważny mąż czy chłopak bo leżąc nie widzimy co robi nawet odbiera tel gdzie są bakterie czy wirusy! A uzywajac takich wulgarnych słów to widać że ciebie dotyczy sprawa. Więc nigdy nie byłam i nie będę sama z ginekologiem bo intymność to ja i partner nie ja i obcy facet ginekolog który często jest nie obliczany i bezkarny

Gość gość
22'22 ku/żwa, trzy lata wklejasz to samo!!!! do tego,żeby rękawiczki były świeże nikt poza tobą nie jest potrzebny! Intymność zboku to ty masz ,gdy piszesz od dawna te brednie !! Tysiac razy ci mówiono: idz do kobiety lekarza.Proste. Ale ty trollu musisz to samo wklejać,prawda? nudzi ci się?

Gość gość
23:35 no pojeb jakich mało. Jeszcze stwierdził, że jestem facetem bo jak ja mogę chodzić sama do ginekologa haha

Gość gość
A tak btw jak to jest możliwe, że kobieta leży i nie widzi co robi lekarz?

Gość gość
gość dziś luzuj gume , to jest stara zagrywka tego popierdolenca , jak z niego szydzisz to pisze ze jestes facetem zboczonym ginekologiem ;o mnie przeraza to ze internet ujawnia takich debili i ze tacy chorzy ludzie , bo to jest choroba, mozemy pisac debil, debil ale to jest choroba , jakas silna obsesja maniakalna do ginekologow , ze tacy ludzie chodza wsrod nas po ulicach i ze ci ludzie sie nie lecza :o

Gość gość
20.31 polki są tępe i bardzo zacofane dlatego mogą ginekolodzy robić z nimi co chcą. Chodzą po czarnych marszach ciemnota bo zaraża się je podczas badań zabiegów a teraz wciska ciemnota że mają wirusa i usuwać ponad 100000 tysiącom kobiet macie i jajniki które potrzebują koncerny farmaceutyczne na leki! To samo z rakiem piersi zamiast masować piersi po okresie jak pokazał mojemu mężowi który również już jako mój chłopak był i jest zawsze przy badaniach i narodzinach naszych pociech. Stosowanie nawet tampony powoduje stany zapalne jak dużo szkody w zdrowiu powoduje antykoncepcja poza prezerwatywa! A częste się badanie jest ryzykiem zakażeń bo gabinety lekarskie i szpitale to siedliska groźnej zarazy! Niestety co przeszkadza tu wpisując ginekologom obecność drugiej połówki czy siostry lub mamy? Niestety krytykują bo to są zboczeńcy i nieudacznicy w zawodzie gdzie nie chcą świadka. Bardzo krtytykowano P. Prof. Fijalkowskiego wspaniałego człowieka prekursora w porodach rodzinnych i obecności osoby bliskiej podczas badań. To on próbował ze środowiska ginekologów wyeliminować w ten sposób zboczenców i nieudaczników! Nazywając po imieniu takiego ginekologa co wyprasza osobe bliska z bqdan czy zabiegow ZBOCZEŃCEM!

Gość gość
idz kurfo wez leki i nie pierdol tutaj z rana

Gość gość
09'10 ooo,aktywnosć nawet z rana. Kiedy ty śpisz? Czytacie : - nie będzie raka piersi jak po miesiączce facet będzie ci masował piersi. Uff, leki dziś wzięte ? Zmień lekarza faceta gina na kobietę i po sprawie oraz koniecznie zamów wizytę u psychiatry . (facet potrzebny w gabinecie,żeby nagrywać lekarza na telefonie i go tym szantażować,tez gdzies to było ).

Gość gość
to ten ktoś wklejający te posty o badaniu c*ip*ki -nawet nie umie określić nazwy narządu- oraz pisze o intymności,ktora ma tylko z facetem a nie lekarzem Ha ha. To dopiero zboczenie upatrywać intymności u lekarza! Ciekawe czy do dentysty tez idzie z facetem? wreszcie zagląda w otwór he he i może wtedy też może być intymność z lekarzem?