Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci tak sie pchaja na ginekologie?

Polecane posty

Gość gość
Drogie bezdzietne, na etapie wizyt prywatnych to wy sobie możecie przebierać do kogo chcecie pójść, bo rynek jest bogaty, ale na porodówce to już nie przejdzie :D wiec proponuję się nie nastawiać z gory źle do lekarzy rodzaju męskiego :D To ja stwierdziłam, ze jesteś nadwrażliwa i żaden wujek z wąsem mnie nie badał.

Gość gość
Studenci nic nie potrafią a jakoś nie przeszkadza ci ze co 20 osób przy porodzie zagląda w krocze

Gość gość
Ja chodzę do kobiet, ale taka wizyta to jest przecież tak aseksualna, że już bardziej się nie da. Idziesz np ze świądem mówisz, że podejrzewasz grzybice, lekarka bada, stwierdza, że faktycznie jest charakterystyczna wydzielina. No nic tylko sobie strzepać po obejrzeniu wnętrza pochwy z serowatą wydzieliną.. Zresztą bez wydzieliny również nie jest to miły widok. Tak samo jak widok jelita z kamery nie jest atrakcyjny i nie kojarzy się nikomu z ulubionym filmem "Analne uczennice XXX". No ci faceci to muszą być nieźle nabuzowani jak słyszą te sexy talk o obfitych miesiączkach że strzepkami tkanki z macicy :)

Gość gość
I tak, autorko, jest mi obojętne przed kim rozkładam nogi w gabinecie, bo dla mnie nie płeć lekarza się liczy, a jego rzetelność i profesjonalizm.

Gość gość
Glupa suko, wyzywa cie dokładnie tak jak i ty mnie. Polecam zbadać się w kierunku schizofrenii bo zarzucasz kimus wyzywanie i oburzasz ie że jak tak można a sama postępujesz dokładnie tak samo. Kretynka nie z tej ziemi z ciebie, jeszcze takiej nie spotkałam chyba :D

Gość gość
Zamiast się zastanawiać co sobie facet ginekolog myśli to można iść do kobiety ginekologa ale baby specjalnie chodzą do facetów i się podniecają potem swoją miarka mierzą ze lekarz tez na pewno ma na nie ochotę jak on codziennie dziesiatki zagrzybiałych cipek ogląda to już mu obojętnie wszystko

Gość gość
Glupa suko, wyzywa cie dokładnie tak jak i ty mnie. Polecam zbadać się w kierunku schizofrenii bo zarzucasz kimus wyzywanie i oburzasz ie że jak tak można a sama postępujesz dokładnie tak samo. Kretynka nie z tej ziemi z ciebie, jeszcze takiej nie spotkałam chyba smiech.gif x A pokaż mi konkretnie gdzie cię wyzwałam. ech. Nie denrewuj się wrażliwa kobietko bo będziesz potrzebowała za moment lekarza.

Gość gość
Poród to Inna bajka i każdy to wie. Ale nie rozumiem dlaczego mam się pozbawiac wrażliwości podczas zwyczajnych wizyt u gina? po co, skoro można sobie iść do takiego u którego ma się komfort psychiczny. Dlaczego polskie kobiety mają wciąż mentalnosc bycia ofiarą losu. Coś wam nie pasuje to się szuka tak żeby pasowało a nie idzie do jakiego buca na siłę bo tak, bo inni tak robia, bo dobry specjalista. Teraz jest tylu ginekologow że znalezienie dobrego specjalisty to nie jest żaden problem i wcale nie trzeba porzuca kryterium kultury pracy lekarza i jego usposobienia

Gość gość
Serowate uplawy, fuj, jak można się tak zasyfic. Ja jak idę na kontrolę to nigdy nie miałam czegos takiego, zawsze jestem czysta, umyta i nie ma takich grzybów jak ty w pipie.no jak przychodzi taka syfiara to ja się nie dziwię że nawet nie patrzysz na to jaki jest lekarz tylko na to żeby cie wyleczyl.

Gość gość
A ja współczuję mężczyznom ginekologom, bo przychodzi taka jedna z drugą, podnieci się podczas standardowego badania, bo nikt tego kijem nie dotknie i później afera bo to w jej mniemaniu molestowanie. Bo może lekarz nie tak się uśmiechnął, albo był zbyt przystojny. Jak wam się wizyta u lekarza kojarzy wyłącznie seksualnie to nie chodźcie, niej wam cipki pogniją. A jak was na pogotowie zawiozą to też będziecie sobie pani dr życzyły czy będziecie przez okno uciekały?

Gość gość
13:09 no ja chodzę się leczyć. Ty najwidoczniej z infekcjami radziś sobie sama a do lekarza chodzisz tylko tylek pokazać... Ps. Twój komentarz jest na poziomie przedszkola.

Gość gość
No aleś odwróciła logikę! To raczej wy jesteście debilki bez szacunku dla samej siebie. A potem zdziwienie że Polki uchodzą za dziwki i puszczalskie skoro pokazują cipe na lewo i prawo byle miał skrót lek. przed nazwiskiem. Dla twojej wiadomości. Mam 2 dzieci. Męża, miałam 2 facetów przed nim, seks mam 2, 3 razy w tygodniu, w szpitalu przy porodzie zbyt się balam dziecko żeby myśleć o swoim wstydzie ale teraz jakoś u ginekologa nadal czuje wstyd. To raczej nieodczuwanie wogole wstydu jest nienormalne i nienaturalne.

Gość gość
gość dziś Nie mam infekcji bo się myje, dbam o siebie i higienę. Twoja logika jest na poziomie przedszkola.

Gość gość
13:18 o jej poważnie? Myjesz się? Ja też a przy silnym antybiotyku złapałam infekcje. I co miałam ja leczyć w domu czy jednak slusznie do lekarza poszłam. Dodam do lekarza który jest od leczenia.

Gość gość
No ale to jak idziesz z czymś takim to się dziwisz lekarz się patrzy z obrzydzeniem? Niektóre chodzą zdrowe na normalna kontrolę, nie porownuj tego do czegoś takiego

Gość gość
To jest oficjalnie NAJGŁUPSZY wątek na tym forum. Bije na głowę szwagierki, tesciowe, bratowe, cesarki, kp, mm i inne gownoburze. W moim mieście tak się złożyło, że są sami faceci specjaliści ginekologii i nie słyszy się o żadnym molestowaniu.

Gość gość
13:26 no i? Tak dziwie się. Bo takie komentarze można sobie zachować dla siebie. Jak pani doktor liczyła ze będą doniesienia zdrowe kobiety przychodzić to była w błędzie. Powtórzę jeszcze raz bo chyba nie dokona zdajesz sobie z jednej rzeczy sprawę. Lekarz jest od leczenia.

Gość gość
Proponuję zamknąć gębę i nie obrażać ludzi swoja głupota i ignorancja!!! Jak mieszkasz na zadupiu masz 5 lekarzy na krzyż to się nie dziwię. Ja mieszkam w dużym mieście i znam koleżanke która byla molestowana słownie, przez starego dziada lekarza który się jeszcze dziwił że w połowie badania zeszła, ubrała się i zwiala, mi odmówili tabletek ( tak, trafilam do lekarza który wyznawal klauzule sumienia) i usłyszałam tekst o puszczaniu się. Więc zamknij się idiotko z zadupia, życia nie znasz. Nic nie widziałas ani nie przeżyłas więc nie wygłaszaj opini o czyms o czym nie masz pojęcia

Gość gość
Kobieta ginekolog jest delikatniejsza przy badaniu, ma drobniejsze ręce, więc badania nie są bolesne - faceci różnie badają, czasem bez kompletnego wyczucia. Kobiety są też bardziej empatyczne, szybciej nawiązują kontakt i potrafią lepiej tłumaczyć pewne zagadnienia. Ja na badaniu prenatalnym spotkałam zupełnego dziwaka - młodego rezydenta, który p... głupoty nie licujące z powagą zawodu - o tym, że kobiety to tchórzliwe egoistki, rodzą chore dzieci, a potem państwo je musi utrzymywać, a on przez to tak mało zarabia - brzmiało to wszystko ohydnie. Sądzę, że mało, która kobieta ginekolog tak powiedziałaby pacjentce.

Gość gość
Ja z góry przepraszam, ale autorka i jej poplecznice to chyba jakieś ofiary nadużyć seksualnych, dzieci z dysfunkcyjnych rodzin albo z innym urazem do mężczyzn. Nikt o prawidłowej osobowości nie dorabia do wizyty lekarskiej seksualnego kontekstu, że lekarz się podnieci albo coś im zrobi !!!!

Gość gość
Ja miałam sporo kochanków, ale wszystko spoko, bo najważniejsze, że pokazywałam pochwę tylko kobietom lekarzom :) A tak serio, to na czym polega problem? Lekarzy do wyboru do koloru, ginekologia wcale nie jest zdominowana przez mężczyzn, ja chodzę do kobiet. Poza tym dlaczego chodźcie do jakichś beznadziejnych lekarzy? Ja wybieram lekarzy wszystkich specjalności z polecenia, a jak któryś zrobi na mnie złe wrażenie, to nie kontynuuję leczenia u takiej osoby. Problem z d..

Gość gość
Było jasno napisane na 2str. że każdy przypadek molestowania na wizycie nalezy zgłosić i nie iść więcej do tego lekarza. Ale szufladkowanie każdego mężczyzny ginekologa jako erotomana to już przesada.

Gość gość
A ty nie zdajesz sobie sprawy ze lekarz jest od leczenia ale nadal pozostaje człowiekiem, mężczyzna, samcem. A ty rozkłada nogi przed nim. Nie wiem co w tym dziwnego ze zawsze zdaży się taki w którym odezwie się instynkt i się podnieci mimowolnie. Szczególnie jeśli lekarz ma 30 parę lat a przyjdzie młodziutka ładna szpula dziewczyna na zwykłą kontrolna wizytę.

Gość gość
Kobiety same się pchają do facetów ginekologów a potem sobie wymyślają ze tych obchodzi ich zasyfiona dupa

Gość gość
Nikt tu nikogo nie szuladkuje, ale niektóre neguja przypadki że lekarz też człowiek. Wystarczy zobaczyć że większość jest postów o tym że autoka przesadza i pewnie niedoruchana. Wg pomijam wulgarnosc. To ja już wolę być nadwarliwa niż wulgarna. Ja uważam że ona ma rację. Szczególnie że pisała że ma dopiero 23 lata, młoda, pewnie ładna

Gość gość
lekarz to lekarz i jego obowiązkiem jest leczyć a nie się podniecać i taki tekst o pokazywaniu cipy na prawo i lewo jest śmieszny bo to ginekolog a nie przypadkowy facet z ulicy. Wszystko wam się z sensem kojarzy. Inna sprawa jest taka ze nie wiem czemu do kobiety ginekologa nie pójdziecie tylko do facetów się pchacie skoro są taby niedobzi

Gość gość
Polska mentalnosc zrzucenia winy na ofiare. Dziewczyna pisała że lekarz się podniecil w czasie badania i nie zrobił tego rzetelnie to wszyscy piszą że ona wymyśla. I jak w naszym społeczeństwie ma być kiedyś lepiej skoro nikt ofiarom nie wierzy i zarzuca kłamstwo

Gość gość
kobiet ginekologów tez jest dużo i nie musiałybyście się zastanawiać czy mu stoi czy leży jak was bada. Problemy z du/py

Gość gość
Bo jest ich więcej w tym zawodzie, wiec jest większe prawdopodobieństwo trafić do faceta . Zasady matematyki. Pewnie ci obce