Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalna plaża a baby z cyckami

Polecane posty

Gość gość
A ja mam ładna cipke to tez mogę pokazac? Bo taki jest argument ze jak młode ładne to niech pokazuje!

Gość gość
Jak byś poszła pokazać jakiemuś dziecku twój biust to zapewne byś dostała albo opieprzenie albo mandat albo coś bo to jest molesting. A facet nie dostanie nic. Jest różnica między tymi "sutkami". Co z tego że Ty jesteś dojrzała emocjonalnie? Nie każdy na plaży jest. Piersi są dla jednych podniecajace i dla drugich nie są. Piersi są związane z seksem gdy męskie sutki są bo są. Dojrzała emocjonalnie kobieta by widziała różnice pomiędzy męskimi sutkami i damskimi.

Gość gość
gość dziś Wystarczy mi wiedza naukowa n/t grawitacji oczko.gif x Najwidoczniej nie wystarcza skoro nie jestes w stanie powiazac jej z anatomią oczko.gif x Właśnie pokazałaś idealnie, że anatomicznej też nie posiadasz... weź się nie pogrążaj, bo przykro czytać, serio ;)

Czy wy jesteście normalne? Co wy tak o tych plażach dla nudystów? Plaże dla nudystów są dla tych, co chcą się nago opalać. W stroju topless nie widzę nic gorszącego. Jeśli faceci świecący klatą was nie rażą, to z jakiej racji mielibyście się doczepiać do kobiet, które robią to samo? Trochę konsekwencji, ludzie!

Gość gość
Właśnie pokazałaś idealnie, że anatomicznej też nie posiadasz... weź się nie pogrążaj, bo przykro czytać, serio oczko.gif x Przykro to czytac jełpice, które próbują wyjsc na mądre strasząc innych, którzy lepiej znaja wlasne ciało :D

Gość gość
pochopna Czyli rozumiem ze jak naprzeciwko Twojej rodziny nago facet wypnie gole owłosione dupsko zeby rozłożyć kocyk nie będziesz miała nic przeciwko ? Bo niby czym rożni sie goły penis od gołych piersi ?

Gość gość
Autorko normalnie dzwonisz po straż miejska . Przyjadą , dadza mandat i po sprawie . Niestety w Polsce zyje wiele głupich ludzi którzy nie szanują innych . Ludzie nawet do Koscioła wchodzą w strojach kąpielowych ...

Gość gość
ale walą dzis prowa ...

Gość gość
gość dziś Teraz jeszcze dzifki smiech.gif Tylko tętnicy nie przegryź i nie rżnij luzary, bo widac jak sie pienisz smiech.gif Nie wiem do kogo to, bo mnie z plazy nikt nie bedzie wyprowadzał, bo jestem w kostiumie na plaży, ktora tego wymaga usmiech.gif Natomiast teraz pomysle o jakims wyjątkowo kuszącym, niech sie worki kompleksow skręcają smiech.gif xx Pomyliłas osoboy kotus Mi tam wisi czy masz kuszący kostium czy nie , skoro sprzedajesz swoje ciało to jestes dziwa i tyle. Jeszcze raz napisze: nie mam nic przeciwko zey mąz sobie popatrzył :) Dla niego w kobiecie najseksowniejszy jest mózg :)

Gość gość
gość dziś gość dziś delikatna skóra biustu jest bardziej narażona na poparzenia słoneczne. Zwykle chodzimy z zakrytymi piersiami prawda? (chyba że ty robisz inaczej...). Niezahartowana więc skóra piersi, poparzona, ma większe "szanse" na złapanie czerniaka. A czerniak, to nie tylko obciążenie genetyczne. A jeśli chodzi o witaminę D, naprawdę nie musisz wywalać swojego biustu na ekspozycję słońca, aby ta witamina u ciebie powstała. Jeśli do tej pory robiłaś inaczej, to współczuję braku wiedzy usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif Cytując ciebie "Jednym słowem: więcej słońca, żyj i daj żyć innym" radziłabym zachować umiar z tym słońcem, aby było jak mówisz. usmiech.gifusmiech.gif x Potrafisz czytać ze zrozumieniem? ;) Zacytuję Ci, może teraz przyswoisz: "Raczej warto chronić biust z uwagi na delikatną i podatną na starzenie skórę na nim". Sama napisałam o chronieniu biustu od słońca z powodu jego delikatności :) O witaminie D napisałam w opozycji do straszenia czerniakiem, że słońce ma też dobroczynny wpływ, nigdzie nie sugerowałam, że konieczne jest łapanie go na piersi ;) Co do ekspozycji mojego biustu na słońce - zachowuję umiar, tak po prostu :) Nie opalam się w żadnych solariach. Korzystam ze słońca jak rozsądny człowiek, ani się na nie nie wywalam bez rozsądku, ani przed nim nie chowam. Na polskich plażach występuję normalnie w kostiumie. Za granicę jeździmy często inaczej wypoczywać, tam gdzie nie muszę moczyć sobie ciała mokrym kostiumem, super wypoczynek :) Piersi osłaniam często jakąś delikatną bawełną, właśnie dla ochrony. Wyzwiska od "dzif" jakichś kołtunów mnie bawią :)

Gość gość
Nic nie ma do rzeczy niechęć do oglądania na zwykłej plaży cudzych cyców do bycia paszczurem zy nie paszczurem.Podobnie baby z cycem na wierzchu karmiące dzieci.Mam prawo nie mieć ochoty tego oglądać.Mozna się zakryć pielucha, iść w ustronne miejsce lub na plaży mieć namiocik lub osłonę. A inne baby wywalają w cyce są bezwstydne.Wkurwia mnie że ja, mój mąż patrzy na te cyce. Jakbym tego chciała to bym na plażę nudystów poszła,ale nie chce i to słuszne zdanie.Bardzo db wezwać na takie krowy straż miejska czy policję. I tak zrobię następnym razem:)

Gość gość
Zazdroscicie cycatym ze maja co pokazac a wy nie i zaraz policja i procurator Taka to bym chetnie ogladl na plazy topless spuszczam sie na jej zdjecia i wysylam do niej, ma w swojej galerii ta jest sliczna I ma 30 lat i jakie ma piersi taka to by pomacac mozna masz tu zdjecie od niej ze zbiornika https://zapodaj.net/d0dc6415cd871.jpg.html

Gość gość
Porównujecie biust do penisa? Jedno to genitalnia, drugie służy do karmienia potomstwa.

Gość gość
Nigdy w życiu nie widziałam, żeby na plaży ktoś pokazywał gołe cycki. To znaczy, że żyję wśród normalnych ludzi. Jeśli ktoś by wpadł na taki pomysł to znaczy, że jest niezrównoważony psychicznie. Istnieje coś takiego jak plaża naturystów. Jak ktoś czuje potrzebe się tak ekshibicjonować, bo ma z tego niezdrową podniete psychiczną to niech tam się uda na plaże dla tych wariatów. I zaznaczam, że tu nie chodzi o kompleksy bo mam bardzo ładne ciało. Kompleksy to ma właśnie ten kto czuje taką przemożną potrzebe zwracania uwagi na siebie w taki sposób. Nie znalazł innych sposobów by ktoś zwrócił uwagę tak po ludzku to wyszukał sobie taki najprymitywniejszy sposób. Jak jest goły facet to nawet nie ma co mówić bo to jest to zwykły zboczeniec. A takie kobiety to mają chyba jakieś braki z dzieciństwa. Nie wiem. Może ojciec się w dzieciństwie nie zajmował. To szuka męskiej uwagi w innej formie choćby na ciało. I nie piszcie też że chodzi o spojrzenia mojego męża, bo mój mąż na plażach nie bywa, nie lubi, nie jest amatorem smażenia sie na słońcu. Woli chodzić po górach. I powoływanie się naturystek na niby spojrzenia mężów obcych bab jest nie tylko desperackim szukaniem argumentacji, ale wrecz potwierdza waszą niezdrową podnietę spojrzeniami i że właśnie o to wam chodzi. Pokazywanie nagości po to by ludzie patrzyli jest rodzajem zboczenia seksualnego. Mężczyzna obnażający się publicznie natychmiast by został zgarnięty przez służby i miałby za to konsekwencje w sądzie. Kobiety też to prawo nie omija. Żyjemy w społeczeństwie cywilizowanym, gdzie obowiązują pewne prawa oraz normy społeczne, a nie w buszu. Nagość to sprawa prywatna każdego człowieka. I nie piszcie mi o kobietach karmiących i gołych dzieciach. Kobieta karmiąca dziecko też powinna się zakrywać chociażby pieluchą, szukać w miarę ustronnego miejsca. A dzieciak goły biegający po plaży to też dla mnie osobiście głupota jego rodziców i też bardzo irytujące choć i tak nigdy to nie będzie tak złe jak nagi dorosły, bo dla dziecka takiego interesującego sie otoczeniem zobaczenie nagiego dorosłego na żywo epatującego golizną wśród ludzi może być czymś niefajnym i szokującym. Pieprzenie o niby zaznajamianiu dziecka od małego z nagością jest chore. Ja bym nie chciała, aby mój ojciec, matka łazili nago po domu. Myśle że wyszłabym skrzywiona z takiego domu. Chwała Bogu, że 99% ludzi jest normalnych a nie mają takie zryte berety. Może w czasach kamienia łupanego lub w Afryce byłoby to normalne, ale my się mamy posuwać do przodu jako ludzie a nie cofać umysłowo.

Gość gość
Lubię chodzić topless - na plaży dla nudystów byłam może z kilka razy i chodziłabym wyłącznie na takie. Dlaczego? Bo te szmaty co nosimy na co dzień zakłamują rzeczywistość, a wszelkie przekształcenia rzeczywiści na czyjąś modłę mnie tak po ludzku wkurzają. Ubranie powinno być użyteczne - gdy jest skwar na plaży ono nie jest. Czuję swobodę, wygodę i wolność gdy jestem topless (z wygody lubię chodzić bez stanika i w majtkach). W dupie mam opinie zdegustowanych czy obrażonych dam - to jest tak naprawdę ich problem z ich ciałem (nieważne czy to ciało jest w standardach gazetowych czy nie). Dzieci latają nago i nikt się do nich dopierala. Chodzę w ustronne miejsca na tzw. normalnych plażach - no sorry jeżeli ktoś się tam na mnie natknie. Każde ciało ma swoją historię - trzeba wiele przejść by ciało swoje i innych docenić.

Gość gość
gość wczoraj No i? Jedno i drugie w naszej kulturze stanowi tabu, plus jest powiązane seksualnie. Napisz jedna z drugą, że po domu ganiasz z cyckami na wierzchu. Ganiasz?

Gość gość
Jeśli kobieta ma trochę klasy to nie pokazuje piersi.

Gość gość
7:25 racja

Gość gość
Czyli kobiety z innych obszarów kulturowych nie mają klasy, bo pokazują piersi? ;) A nawet z naszego obszaru - Niemki, Czechosłowaczki, Chorwatki, przykłady pierwsze z brzegu. Ale w związku z islamizacją Europy, Wasze córki być może już nie pokażą nigdy niczego, nawet włosów lub twarzy, bo będzie to "haram" :) Także bądźcie spokojne, może się doczekacie ;)

Gość gość
gość dziś Owszem, wg mnie nie mają klasy. Z gołą dvpą jakoś nie paradują, to czemu z gołymi cyckami tak?

Gość gość
No to nie maja i dobrze. Jak facet moze sutki prezyc to kobieta tez.

Gość gość
Jestem atrakcyjna i mam powodzenie ale tez nie wyobrazam sobie nago paradować po plazy. A większość tu myśli ze każda ładna dziewczyna tak robi... moje kolezanki tez by tego nie zrobiły ... i nie... nie jestem z wiochy czy z małej miesciny

Gość gość
no i co z tego czy jesteś atrakcyjna czy nie? Mogłabyś mieć biust zwisający do kostek i nie robiłoby to niektórym różnicy, po prostu nie każdego gorszą cycki.

Gość gość
Wydaje mi się że tylko ludzie z wiejskim myśleniem chodzą z piersiami na wierzchu

Gość gość
Oczywiście, każdy wie, że Włochy, Francja, Hiszpania, Niemcy i wszystkie kraje skandynawskie to straszne wiochy.

Gość gość
Też się zgadzam, że kobieta z klasą nie pokazuje piersi. Mało tego. odważę się stwierdzić, że każda inteligentna kobieta, nie pokazuje piersi.

Gość gość
Dosłownie łączysz podejście do nagości z inteligencją, kochana, ty nawet ze słownikiem nie dałabyś podać definicji inteligencji.

Gość gość
są kobiety z klasą i bez klasy. Takie życie. Są mądrzy i głupcy :)

Gość gość
Faktycznie. Mądre kobiety nie pokazują piersi i maja klasę :)

Gość gość
A co, boisz się, że twój ryszard spojrzy na sutek obcej kobiety?