Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalna plaża a baby z cyckami

Polecane posty

Gość gość
Porównywanie się z pierwotnymi plemionami to hit. No to jedź tam jedna z drugą, kto wam broni? Pewnie nie ogarnęłyście, że nasza cywilizacja trochę się od nich różni i wypracowała różne normy moralne, żeby nie zachowywać się... no właśnie, "jak dzikusy". Macie taki sam poziom kultury jak te baby drące ryje w komunikacji miejskiej albo sklepie. Bo co ich obchodzą inni? Ja jestem najważniejsza i moje przekonania. To do mnie mają się wszyscy dostosować, bo to ja mam zawsze rację i jestem najmądrzejsza. Jesteś w miejscu publicznym, to się zachowuj jak w miejscu publicznym. Chyba, że wam miejsce publiczne kojarzy się tylko z domem publicznym.

Gość gość
Nie znoszę tekstylnego opalania, dużo korzystam z kąpieli, uwielbiam wodę i nie znoszę, gdy mokra tkanina oziębia i moczy mi piersi, moczy mi ręcznik, nie chce wyschnąć. Uwielbiam się nago opalać, choć nie epatować tym (zarzucam coś na siebie, gdy np. przemieszczam się poza plażę, nawet w miejscu naturystycznym), dlatego tak organizujemy sobie wakacje, żeby nie opalać się w przysłowiowej Łebie, zatłoczonej Grażynami, tylko w miejscach gdzie jest inna kultura. Dziwię się dziewczynom, że chce im się narażać na nieprzyjemności, skoro można inaczej to sobie rozwiązać.

Gość gość
gość dziś gość dziś "Czasem nawet przyłapuję się, że celowo patrzę, czy nie ma w pobliżu jakiejś zdziry, którą można by dojechać" x A potem masz od tego sążnisty orgazm cool.gifcool.gifcool.gif A teraz won Januszowi kapuchę gotować usmiech.giflapka.gif X W punkt :D

Gość gość
gość dziś A potem masz od tego sążnisty orgazm cool.gifcool.gifcool.gif A teraz won Januszowi kapuchę gotować usmiech.giflapka.gif x Owszem, mam satysfakcję :D widze, że boli cie to :D I nie przypisuj wszystkim swojego 'Janusza', k***wno :D

Gość gość
do 17:04 No i? Zasady są od tego by je łamać, z prądem płyną tylko śmieci odznaczające się postawą konformistyczną. Akurat do omawianej sytuacji: nie było żadnej informacji przy wejściu na mazurską plaże, także mamusia histeryczka mogła się podwojnie gonić.

Gość gość
No i? Zasady są od tego by je łamać, z prądem płyną tylko śmieci odznaczające się postawą konformistyczną. x W dzisiejszych czasach prawdziwe śmieci to właśnie ci ''nonkonformiści''. Kiedyś dokładali się i budowali kulturę i cywilizację, obecnie jedynie sieją swoją patologię i degenerują społeczeństwo

Gość gość
Mamuśki się naoglądają serialów paradokumentalnych jak Malanowski, Policjanci i Policjantki i później utwierdza jedna drugą w przekonaniu, że wystarczy jeden telefon żeby leniwe służby mundurowe prując na sygnale i na czerwonych światłach ukarać kobiete mandatem :D

Gość gość
"gość dziś do 17:04 No i? Zasady są od tego by je łamać, z prądem płyną tylko śmieci odznaczające się postawą konformistyczną." Spoko to jak ktoś kiedyś zgwałci twoje dziecko albo wjedzie na czerwonym świetle powodując śmiertelny wypadek gdzie zginie ktoś ci bardzo bliski to podejdź to niego poklep po ramieniu i powiedz " spoko gościu nic sie stało w końcu zasady sa po to zeby je łamać" .

Gość gość
gość dziś gość dziś A potem masz od tego sążnisty orgazm cool.gifcool.gifcool.gif A teraz won Januszowi kapuchę gotować usmiech.giflapka.gif x Owszem, mam satysfakcję smiech.gif widze, że boli cie to smiech.gif I nie przypisuj wszystkim swojego 'Janusza', k***wno smiech.gif x Nie dostań kolejnego orgazmu, bo jak gosc wyzej ja tez sie w Polsce nie opalam z Grazynami :classic_cool:

Gość gość
Bosze, pokazuje się, że Polska nie musi być wyjątkiem pod względem swobodniejszego podejścia wobec opalania się topless, gdyż czy chcemy czy nie trend jest globalny. Argumentuje się, że wówczas nie byłaby odosobnionym przypadkiem na skalę świata. W społeczeństwach pierwotnych kobiety biegają z piersią - oho, prymitywy dlatego to robią, to se wyjedź do Indian, my stoimy cywilizacyjnie wyżej! Wskazuje się, że w stojącej wyżej cywilizacji zachodniej a konkretniej kurortach we Włoszech, Hiszpanii taki widok też nie jest niczym nadzwyczajnym - i co wszystko mamy małpować?! Jesteście nie do zdarcia. Polska ostoją "normalności" :D syndrom oblężonej twierdzy przez barbarzyńcow obyczajowych :D Ale i tak "karmiące cyce na ulice!" co?

Gość gość
17:22 To dobra wiadomość. Im więcej patologii wyjedzie z Pl, tym lepiej. Potem już należałoby tylko zamknąć granice, żeby robactwo nie mogło wrócić... i pewnie tak też się stanie ;)

Gość gość
Jak ktoś sie wysra na środku plaży to postawicie mu pomnik pt "gość jest super bo łamie zasady " ?

Gość gość
a mało to waszych brajanków z szoku kulinarnego za 500 plus sfinansowanego oddało stolca na wydmach?

Gość gość
gość dziś 17:22 To dobra wiadomość. Im więcej patologii wyjedzie z Pl, tym lepiej. Potem już należałoby tylko zamknąć granice, żeby robactwo nie mogło wrócić... i pewnie tak też się stanie oczko.gif x Idź juz sobie zrób ten orgazm i nie truj d**y, Grażyna :classic_cool:

Gość gość
17:28 ;)

Gość gość
:P Z Grażynami trzeba krótko :classic_cool: A widać, że Janusz dawno się nie spisał :classic_cool:

Gość gość
gość dziś a mało to waszych brajanków z szoku kulinarnego za 500 plus sfinansowanego oddało stolca na wydmach? x Nie znasz sie, s*****cy przychówek Grażyny jest o.k. :classic_cool:

Gość gość
Co wy z tymi Grażynami ? Wasze mamy tak maja na imie ze 10000 razy piszecie to samo ?

Gość gość
gość dziś Jak widać,niektóre nie potrzebują Januszy dla orgazmu, w przeciwieństwie do ciebie :D A ''Grażyna'' to komplement w ustach tak zepsutego dzi*karskiego ścierwa :D:D

Gość gość
gość dziś gość dziś Jak widać,niektóre nie potrzebują Januszy dla orgazmu, w przeciwieństwie do ciebie smiech.gif A ''Grażyna'' to komplement w ustach tak zepsutego dzi*karskiego ścierwa smiech.gifsmiech.gif x Tracisz kontrolę, Grażyna i dziwnie się denerwujesz :classic_cool: Spróbuj być raz dziwką dla Janusza w sypialni i głupoty Ci wywietrzeją od razu, nie będziesz musiała śledzić cudzych cycków, a Janusz tym bardziej, polecam :classic_cool:

Gość gość
17:39 Prawda zabolała, że zmieniasz temat? :D

Gość gość
Ale w czym zmieniam, Grażyna? Rozmawiamy cały czas o moim nagim biuście i Twoim orgazmie :classic_cool:

Gość gość
17:42 Mam ci w dodatku pomagać w myśleniu? :D haha, zabawne :D to już widać, jakiego rodzaju dziewczynki opowiadają się za zachowaniem godnym dzi*ki :D jak popracujesz nad rozwojem inteligencji, może coś tam kiedyś pojmiesz, c'ya~

Gość gość
do 17:20 Mam synów chodzących na sztuki walki, więc nie mów na przykładzie o***tu swego męża o gwałtach ;) zresztą jak mężowi się śpieszy to tak jak 90% Polaków nagina przepisy drogowe, nie pozuj na świętą.

Gość gość
Mimo wszystko życzę Ci dużo orgazmów, Grażyna, trzym się siebie i telefonu na plaży też :classic_cool: Ja w tym czasie będę w cudnym kurorcie odpoczywać z kulturą :classic_cool:🖐️

Gość gość
17:50 Pozamiatałaś pieniaczkę.;)

Gość gość
17:50 z kulturą poziomu zwierzęcia, zapewne tak :D wzajem wszystkiego dobrego~ :)

Gość gość
Co sie dziwicie, Grazyny nie stac to siedzi ze srajacymi na plazy dzieciakami i Januszami z piwskiem nad brudnym morzem i sie ciska o cycki, co ma robic innego?

Gość gość
"gość dziś Ktoś tym chłopcom karze tam patrzeć? " Tobie widac nikt nie "kazal" nad ksiazkami posiedziec i teraz musisz pokazywaniem cyckow nadrabiac ;) :D

Gość gość
A nie wiem, Grażyna, głównie występują tam piękni ludzie z pieniędzmi i klasą, zwierząt nie widziałam :) Miłych wakacji tak, czy owak, co kto lubi :)