Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zdrada nie zdrada?

Polecane posty

Gość gość

Mój partner zachowywał się dość nietypowo w ostatnim czasie. Za każdym razem gdy wchodziłam do pokoju jak używał laptopa to się robił nerwowy i szybko go zamykał. Zaczęłam się denerwować, że sypia z jaką inną laską na boku. Podczas jego nieobecności przejrzałam jego historię w komputerze (wiem, że nie powinnam, ale jak się go zapytałam wprost czemu jest taki nerwowy, to mi mówi, że wymyślam) i natrafiłam na stronę infidelidating gdzie piszę on z wielona dziewczynami…Ten idiota kazał przeglądarce zapamiętać hasło do strony, także mogłam z łatwością przejrzeć wszystkie wiadomości… I przyznam się, że była to najokropniejsza rzecz z jaką przyszło mi się zmierzyć. Piszę on z tymi kobietami o swoich problemach w pracy, dzieli się swoim dniem i opisuje swoje fantazje. Wiadomości nie wskazują na to, że się z kimś spotkał, raczej wszystkie te relacje odbywają się póki co jedynie w sieci. Nie wiem teraz co robić. Częściowo też jest moją winą, że on szuka czegoś więcej w intrenecie… Jesteśmy razem od 4 lat i ostatnio oddaliliśmy się od siebie; ze względu na jego prace i pisaniu mojej pracy magisterskiej… Chciałabym, by nam się udało, ale w tym samym czasie jestem także niesamowicie wściekła na niego, że zamiast ze mną wprost porozmawiać, on ucieka we flirty w intrenecie. I teraz moje pytanie, jak powinnam zacząć taką rozmowę i czy to w ogóle ma sens? Chcę naprawić stan rzeczy między nami, ale też nie chcę by on poczuł, że go w jakikolwiek sposób atakuje czy oskarżam, bo z tego to też nic dobrego nie wyjdzie.. Jakbyście wy podeszły do tematu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować