Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY MOGE BYC W CIAZY

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam dopiero 17 lat i dlatego sie strasznie boje. 2 tyg temu z moim chlopakiem uprawialismy petting... wedlug kalendarzyka byl to środek moich dni płodnych. On pocieral przez jakies 5 min swoim penisem po moich narzadach i tez dotykal nim dziurki, ale ani razu nie wlozyl go. W tym czasie robil mi tez palcowke. Wiem ze wydzial sie z niego ten preejakujat i przez to że bylo “tam” bardzo mokro to boje sie że moglo to wszytsko spłynac do mojej pochwy, tym bardziej ze mogl to jeszcze bardziej palcem wprowadzic... Mowi sie ze nie ma ciazy bez wytrysku, ale w tej wydzielinie podobno tez sa plemniki. Juz sama nie wiem co robic, okres mi sie spoznia drugi dzien, moze przez stres albo zmiane pogody. Niepokoi mnie jeszcze to że nie czuje zadnego bolu w brzuchu a zawsze go mam przed i podczas miesiaczki :(( Prosze powiedzcie co o tym myslicie

Gość gość
Kup test w aptece i będziesz wiedziała. Będziesz miała 500 plus alimenty od ojca dziecka i jakiś zasiłek dla samotnej matki. Nie będzie źle dziecko to błogosławieństwo. Będziesz młoda mamą super. dbaj o dziecko i daj mu normalne imię nie żadne brajany i jessici

Gość gość
jezuuu no ale ja nie moge byc w ciazy, ja nie chce. To wgl mozliwe zebym byla??

Gość gość
W ogóle nie było wytrysku?W preejakulacie podobno rzadko są plemniki, myślę że to mało prawdopodobne ale nie niemożliwe, choć raczej niemożliwe

Gość gość
wytrysku nie bylo w ogole. Tez mi sie wydaje to malo prawdopodobne ze moglabym zajsc w ciaze po przez preejakujat wprowadzony na palcu... ale jednak sie boje

Gość gość
Nie bój się, aż tak łatwo to się nie zachodzi

Gość gość
okeej, dziekuje juz mi troche lepiej. Teraz tylko na ten okres czekam :/