Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek zapomnial o moich urodzinach

Polecane posty

Gość gość

Niby nic takiego, niby nie musi pamietac bo w sumie to tylko kochanek i mamy jasny uklad. A mimo wszystko zrobilo mi sie strasznie przykro... Sama jestem zdziwiona tym ze mnie to dotknelo. Moze dlatego ze bylam pewna ze bedzie pamietal. Nie chodzi mi o zaden prezent, nie oczekuje ze rzuci wszystkim i przyjedzie bo ja koncze iles tam lat... Ale zwykle zyczenia by wystarczyly. Zwlaszcza ze ze soba rozmawialismy...

Gość gość
To chyba zrozumiałaś po co jesteś i ile jesteś warta w jego oczach. Miej swój honor.

Gość gość
Takich rzeczy wymagaj od przyjaciól a nie faceta,który jedynie zaspokaja u Ciebie swoje potrzeby. Dostałaś czarno na białym,że nie widzi w Tobie kobiety godnej szacunku ani przyjaciółki. Inna sprawa,że mężczyźni o takich rzeczach zapominają.

Gość gość
Mój kochanek pamięta o moich urodzinach imieninach i nawet pamięta datę naszego pierwszego seksu :)

Gość gość
Mój mąż też nigdy nie pamięta o urodzinach, rocznicach, a i tak jest najwspanialszym facetem na świecie. Niektórzy po prostu nie przywiązują do tego wagi albo nie mają pamięci do dat. Dla mnie to żaden problem.

Gość gość
przypomni sobie o tobie jak poczuje ze czas spuścic cisnienie z krzyża

Gość gość
A po co ma pamiętać? Ani ty żona ani siostra, ani matka czy ciotka. Nawet nie koleżanka.

Gość ANETA

Nie jesteś jedyną. Mój kochanek także nie pamiętał o moich 35 urodzinach i to w same święta wielkanocne. Ja o jego w maju pamiętałam i złożyłam życzenia ale nawet nie połapał się że coś jest nie tak. Jak napisałam w końcu, że nie będę wiecznie ta drugą to się zdziwił. Pozostaje poszukać kogoś wartego Twojej uwagi. Powodzenia