Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość facetów to prostaki

Polecane posty

Gość gość
Ale każdy Ci powie że Mężczyzna stoi wyżej niż kobieta. Nawet spora część kobiet tak twierdzi. A w obronie wszystkich mężczyzn mogę zacytować ulubiony tekst....kobiet. "Jestem jaki jestem :)

"Nie mówię, że wszyscy tacy są. Mój tata był wspaniały, mój facet również jest wspaniały pod tym kątem. Stąd może właśnie te moje reakcje na takich chamów. " Zgaduje, że dziewczyny tych "chamów" mają taką samą ocenę swoich jak Ty swojego chłopaka, albo on bez Ciebie zachowuje się w sposób podobny.

Gość gość
Stoi wyżej bo najczęściej jest wyższy. I na tym się kończy przewaga. Życzę Ci byś nigdy nie poznał kobiety innej niż te których nie szanujesz z racji tylko takiej ze są kobietami. Żegnam.

Gość gość
Mamy k***a równe prawa. Tak samo mam prawo siedzieć wygodnie w autobusie jak Ty. Potrzebuje więcej miejsca i nie zamierzam przepraszać za to. No chyba że jesteś tradycyjna kobietą i nie nawidzisz feministek wtedy ustapie Ci miejsca.

Gość gość
10:41 Ten temat jest właśnie o takich mentalnych wieśniakach jak ty. Nie przypadkiem się tu znalazłeś :D

Gość gość
Ja tam mogę być i gentelmenem i s*********m zależy od okoliczności, nastroju i oczywiście kobiety obok. :)

Gość gość
Mnie najbardziej w tym temacie razi to że gdyby tak kobiety popatrzył na siebie, albo żeby mężczyznom się chciało komentować zachowanie kobiet, to wtedy szybko byście zauważyli że państwo nie ma płci. A w niektórych kategoriach wygrywają o kilka długośc***anie.

Gość gość
10:51 Haha do siedzenia masz tyle miejsca ile jest przeznaczone. A jak się nie mieścisz mały chamku to sobie podwójny bilet kup albo schudnij. Ale widać, że z ciebie niezły frustrat. Faktycznie jesteś mega męski siedząc na kobiecym forum :D

Gość gość
Zabron mi:)

Gość gość
Ostatnio byłam w przychodni . 10 miejsc w poczekali z tego 5 zajęte przez facetów . Kobiety z brzuchami ,małymi dziećmi stały a panowie siedzą .Zeby nie bylo panowie nie byli chorzy tylko każdy z nich byl tam z dzieckiem (bilans , szczepienia ) . Wstyd żeby facet siedział a kobieta w ciąży stoi.

Gość gość
To ciekawe że mówicie że większosc facetów. Jak się z kolei czyta to forum to ma się wrażenie że większość polskich kobit jest niespełna rozumu...ciągłe problemy z teściową, szwagierką, bratowa, wyzywanie matek które urodziły dzieci i te które dzieci nie mają itp. To jest dopiero prostactwo. Plus brak zrozumienia że inna osoba może miec własne zdanie. Chyba tylko w Polsce kobiety potrafią się tak potwornie nienawidzić...

Gość gość
No chyba tego chciałyście - równouprawnienia. Więc stójcie w poczekalni z brzuchami i morda w dziob. Ale nie. Wam to za mało. Wy chcecie równego traktowania ale też przywilejów w stylu ustępowanie miejsca kobiecie, przepuszczanie jej w drzwiach, płacenie na randkach, otwieranie wam drzwi do auta, itp. pisać można w nieskończoność. A nie można mieć i tego i tego.

Gość gość
Równouprawnienie.

dziś "Wstyd żeby facet siedział a kobieta w ciąży stoi." Wstyd żeby kobieta nie spędzała większość swojego życia przy garach. I jak, miło jest słyszeć jak się powinno żyć/zachowywać?

Gość gość
11:09 wstyd to to że dzieci do lekarza musiał ojciec przyprowadzić. A gdzie matki tych dzieci wtedy były. No gdzie? Wolały iść do pracy wyrodne matki.

Gość gość
Równouprawnienie jak sama nazwa mówi oznacza równa prawa. A nie równe obowiązki. Ale faceci zawsze wszystko na swoją modłę przekręcą. Nic nowego.

Gość gość
Apropos wypowiedzi o tym, ze to kobiety tworzą facetow typu maczo - za to wy faceci tworzycie męskie kobiety. Kiedys pamietam był temat, w ktorym chłopak pytał, dlaczego tak mało jest kobiet w sukienkach i lubiących spacery noca? Na co otrzymał odpowiedz (z ktora sie zgadzam) - sami stworzyliście zapotrzebowanie na kobietę-kumpla, ktora bedzie chodziła w adidasach, Piła z wami piwko i grała na konsoli...

Gość gość
Zgadzam sie z tematem. Widac to szczególnie teraz w lecie gdy kobiety ubierają się zwiewniej np sukienka przed kolano, krotkie spodenki czy bluzki z odkrytymi ramionami. Wtedy wychodzi najgorsze prostactwo facetow. Nie mówię, ze nie lubię jak jakis kultularny facet zawiesi chwile oko na mnie, bo jest to mile. Ale najgorsi są tacy co myślą, że kobiety się ubierają tak dla nich i ich debiline teksciki napawają je dumą. Mam ochotę takiego w ryj strzelić i zapasc sie pod ziemię jak jestem w miejscu publicznym.

Gość gość
Sugerujesz że mamy się zgodzić na równe prawa ale nierówne obowiązki buhahahahahahahaba

Gość gość
Prawda taka, ze prawdziwych dżentelmenów jest juz jak na lekarstwo . Jednak taki facet w dzisiejszych czasach robi duze wrażenie na kobietach .

Gość gość
Kobietom jak zawsze jest źle i zawsze będzie. Taka prawda. Jedyne co wam zostało do wylewanie żalów na klawiaturę i plucie same na siebie. W tym jesteście świetne. To forum to potwierdza. Opluwacie się, nienawidzicie itp. Tragedia!

Gość gość
Zgorzkniałe kobiety z wiecznie zadartym nosem, hrabiny jakieś, balony wypełnione pretensjami są toksyczne nie tylko dla facetów, ale ogólnie dla otoczenia.

Gość gość
Nie oceniaj kobiet przez pryzmat kafeterii, bo to forum nie jest zbyt wysoich lotów. Piszą tu rozne wariatki i kazdy moze napisac co chce. Na meskich forach mozna znaleźć cos podobnego co dzieje sie tutaj.

Gość gość
11:17 Mam tak samo. Jak zdejmie koszulkę i pokaże mój wielki brzuch i owłosione plecy to tez się gapia i komentują. Już nie wspomnę jak mi się jajka zapora i chce przewietrzyć. A głupie p***y myślą że ja tak się ubieram z ich powodu.

Gość gość
Ciemna strona feminizmu. :)))))

Gość Katerinablablabla
Obejrzyjcie chlopakow do wziecia. Tam to dopiero przerosniete ego. "Faceta tylko na kyase" ... i mowi to ten, ktory nie ma zlamanego grosza przy duszy, umyje sie raz na 6 miesiecy. Kazdy normalny facet, inteligentny nie zrazi sie dlatego, ze kobieta oczekuje, ze bedzie facetem na poziomie, bedzie mial prace nawet chociazby przyzwoita, z dobrymi zarobkami. Jaki byt i bezpieczenstwo zapewni rodzinie, ich dzieciom taki prostak, ktory zyje piwskiem i kreconymi fajami cuchnacymi na odleglosc. Dopoki kobieta nie odchowa dzieci to facet ma w obowiazku utrzymanie dzieci, rodziny, domu. Tak bylo zawsze. W kamieniach kobieta siedziala prowadzila obrobke tego co facet upolowal, rodzila dzieci i je wychowywala. To jest w instynktach. W zyciu nie chcialabym miec dzieci z takim bydlem niecywilizowanym. Wlasnym dzieciom zapewnic koszmar i horror ? O nigdy w zyciu. To jest w interesie rowniez ojca zeby dzieci wyszly na ludzi.

Gość gość
11:28 oczywiście że się nie zrazi ale UWAGA UWAGA będzie miał też swoje wymagania. I tutaj lezycie.

Gość gość
Odrazajace jest jak faceci mowia zeby kobieta im pomagala w robocie, gotowala im i sprzatala nie dajac w zamian nic no, bo kobieta lexi na kase. To oni w takim razie leca na darmowego wola do roboty. Obrzydliwi sa.

Gość gość
Ja tak nie oceniam wszystkich kobiet, w żadnym wypadku. Pisałem to tylko o tych toksycznych, jak założycielka tego wątku.