Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość facetów to prostaki

Polecane posty

dziś "Myslalam że chamski komentowanie kobiety jak klaczy w boksie i rzucanie w jej stronę aluzji seksualnych gdy wyraźnie zaznacza że sobie tego nie życzy jest czymś czego robić nie należy i każdym dobrze wychowany facet o tym wie." A co byś powiedziała, gdyby faceci dawali Ci znać, że nie życzą sobie tego w jakim stylu się ubierasz? Zmieniłabyś sposób ubioru jak każda dobrze wychowana kobieta? "Dlaczego nie chcesz równać do tych lepszych facetów tylko wystarcza ci bycie prostackim motlochem?" Bo nice guys finish last. "Obecni faceci nie nadają się na partnera a co dopiero na ojców. " Zgadzam się, i tacy są najbardziej pożądani przez kobiety.

dziś "A między patrzeniem a głupim komentowaniem jest chyba różnica? Dotarło co nieco? Czy dalej ciemność w głowie?" A mieści Ci się w głowie, że ktoś może mieć inną, niż Ty, ocenę w zakresie tych różnic?

Gość gość
12:17 Kolejny oszolom... Czy kobiety molestuja facetów? Ile jest takich przypadków? Kilka? Macie jakieś prawo nadane przez was samych które pozwala wam traktować kobiety jak towar i jednocześnie zabrania im protestowania przeciwko takiemu czemuś? Twoje porównania świadczą o twojej ciemnocie. I są po c***u nietrafne. Nie rozumiesz w ogóle istoty feminizmu i pokazujesz jedynie skrajne przypadki p********h bab które tylko szukają zadymy na ulicach. Jesteś manipulowany przez media co widać wyraźnie. Leszczu.

Gość gość s
Nie czytałem dyskusji jeno post założycielki. O co ci chodzi kobieto. Natura nas takich stworzyła. Musimy być tacy bo inaczej ludzkość by zginęła. Toż trzeba mieć w sobie trochę chamstwa by wsunąć kawałek swojego ciała w drugie pomimo że ją boli. Bosz czy choćby zwykły ptak nie stroszył piórek w okresie godowym. A czym jesteśmy? Ot zwierzę ludzkie. Ssak. Chcesz chłopa który przypomina babę twoja rzecz. Ale czy wzywanie w twoim wykonaniu nie jest chamskie?

Gość gość
O_N może byś tak popatrzył co to za forum, a potem wyraził zdziwienie? To kafeteria, a dział to macierzyństwo. Jesteś matką? Nie. To wypierdzielaj na dział ogólny, erotyczny, uczuciowy, jaki tylko chcesz. Tu jeszcze jest mało chamstwa, tam ci dopiero dadzą popalić. Dopierdzielanie komuś tutaj, to pewnego rodzaju rozrywka, chociaż niektórym się bardzo należy. Wam facetom, co się tutaj odżywają też. Generalizacja konkretnych argumentów. Jak pięknie ubrane, ach to wy kobiety powinny się nam służyć. Weź się ty i reszta debili, co się tu odezwali zastanów nad sobą. Kobieta to taki sam człowiek, tylko poszkodowany przez naturę, bo musi potomstwo wynosić. Myślisz, że to takie z******te ciąża, poród, kp? I jeszcze równouprawnienie mieszacie jak się wam nie podoba, że kobieta wymaga partnerstwa, jakby nie wystarczyło, że w fabrykach kobiety ciężej pracują niż wy przy budowie drogi. 10:51 potrzebujesz więcej miejsca? To ty musisz być nieźle spasiony, bo generalnie facet ma mniejszy zadek od kobiety. 11:11 kolejny z równouprawnieniem, który nie wie co to dokładnie jest. Zajdź w ciążę ciulu, wtedy pogadamy o równouprawnieniu. Są rzeczy, których równouprawnienie nie przeskoczy. Jak masz takie podejście, to idź do pracy jako pielęgniarz, albo opiekun w domu opieki. Tam to jest harówa. Mycie brudnych tyłków, dźwiganie. Równouprawnienie, to równouprawnienie. Nie tyczy się wje/ba/niem kobiety do kopalni kiedy jest w ciąży.

dziś "Ty idź się leczyć. Siedzisz w prawie każdym temacie i się biedaku żalisz jakie to kobiety są złe. A może to z tobą coś jest nie tak? Nie przyszło Ci to do głowy? Na pewno nie, bo przecież to kobiety są głupie." Mam dobrą pracę, jestem w szczęśliwym związku itd. Dlaczego więc miałbym uważać, że ze mną jest coś nie tak?

Gość gość
A skoro się tak uczepiłeś tych feministek to powiedz mi komu one krzywdę robią tymi hasłami? Tobie? Bo Twoje komentowanie kogoś po prostu może zaboleć i może się z tym bardzo źle czuć. To jest forma molestowania. Więc nie porównuj tego do krzyczenia sobie jakiś haseł. Poza tym to tłumaczenie się, że jestem chamem bo ktoś inny też jest. Bez sensu. Każdy ma prawo być jaki chce póki nie robi krzywdy komuś innemu. A ty piszesz ze masz prawo być chamem jeżeli ktoś się z tobą nie zgadza i ma inny światopogląd. A to oznacza tylko jedno - że po prostu jesteś chamem.

Gość gość
12:22 Tam gdzie narusza się czyjąś godność i robi coś co sprawia nieprzyjemnośc tam się kończy twoja wolność. Człowiek rozumny to wie. Moja granica jest tak szeroka że mam ochotę z***bac ci kose w plecy. Nie przyszło Ci do głowy że mogę mieć inne spojrzenie wiec to zrobię? Ale czego ja wymagam od typa który brzydzi się kobiety w ciąży i normalnym jest ze w takim stanie ją porzuca... Nie wiem czy wy tutaj macie coś nie tak z głowami czy o co chodzi :D

Gość gość
12:23 zadatki na gwałciciela masz? No idiota do kwadratu. A co ma chamstwo do wepchnięcia penisa w waginę, pomimo że boli? Wypisz wymaluj gwałt. I jeszcze się c/h/uju zasłaniasz wyginięciem gatunku. Nie bój żaby, gatunek nie wyginie jakby zabrakło takich s*******i jak ty.

Gość gość
1. Natura dała mi prawo oceniania kobiet "jak klaczy " z resztą z korzyścią dla całego gatunku. 2. Może i ja nie rozumiem idei i feminizmu ale same chyba tez jej nie rozumiecie skoro sama od jakie ja części feministek się odcinasz. 3. To ze tobie się coś tam wydaje o niczym jeszcze nie świadczy. 4. Czy mówimy takie rzeczy w realu innym kobietom. No nie. Dla nich mamy inne kary, zapiekamy żeby, poderwiemy, wyroochana i porzucamy. A największą karą jest to że robimy z nich samotne kobiety bez szans na rodzinę. :)

Gość gość
12:25 narracja feministek też może kogoś zabolec, np to że uważają że dziecko i ciąża to tylko ich sprawa i nie decydują o aborcji. Niektórych mężczyzn to boli. Nie patrzyłaś na to z tej strony bo masz waskie horyzonty.

dziś "Tam gdzie narusza się czyjąś godność i robi coś co sprawia nieprzyjemnośc tam się kończy twoja wolność. Człowiek rozumny to wie." Spoko, w takim razie rozumiem, że jako istota rozumna jesteś za zakazem noszenia mini spódniczek jako, że to narusza moją godność i sprawia mi nieprzyjemność?

Gość gość
Tu autorka. Widzę, że temat się rozwinął. Przeczytałam całą dyskusje i niestety jednak potwierdziły się moje spostrzeżenia. Prawie wszystkie wypowiedzi mężczyzn w tym temacie były chamskie. I do tego znowu to przeświadczenie o własnej wyższości, to jest dopiero śmieszne. Dosłownie kilka wypowiedzi było na poziomie. Panowie, dajecie ciała i tyle.

Gość gość
12:28 i tu się mylisz, bo w naturze jest tak, że samiec musi czymś zaimponować. W świecie zwierząt nie ma gwałtów. W stadach prawo do rozrodu ma najlepszy samiec, a inne gatunki nie raz odpierdzielają dosłowny taniec śmierci. Natura nie dała ci żadnego prawa oceniać w ten sposób samicy. Kara? Kara za co? Jprdl zamiast bronić swojej płci, to się ciule jeszcze pogrążają. Jednak dobrze mi jeden gość powiedział. Faceci to debile i to wszyscy.

Gość gość s
gość dziś 12:23 zadatki na gwałciciela masz? No idiota do kwadratu. A co ma chamstwo do wepchnięcia penisa w waginę, pomimo że boli? Wypisz wymaluj gwałt. I jeszcze się c/h/uju zasłaniasz wyginięciem gatunku. Nie bój żaby, gatunek nie wyginie jakby zabrakło takich s*******i jak ty. A mówił ktoś że prostaczek też nie brakuje? Poza tym nie wchodzę na tematy macierzyństwo. Temat wyświetls się jako gorący temat dla tego piszę. Zabronione? Bez pozdrowień.

Gość gość
12:35 wiesz ze w swiecie ludzkim tez g***tow kiedys nie bylo, nawet dzisiaj nie do konca wiadomo czy to g**** czy sie rozmyslila czy zle oszacowala wartosc portfela partnera. Skoro wszyscy faceci są tacy sami to znaczy że mieścimy się w normie :)))

Gość gość
Z tym zakładaniem rodzin robisz im raczej niedźwiedzia przysługę niżeli kazesz w jakiś sposób. Typowy skrzywdzony przez los i kobiety samiec... A ty niebieski jełopie znowu widzę nie zrozumiałeś bo sypiesz przykładami że ho ho. Szkoda tylko że są one zupełnie nieadekwatne. Naprawdę nie widzisz różnicy między słowna obraza człowieka a spódnica? I nie p*****l że cię to obraża bo najpewniej staje c***ała na takie widoki. Takie prawo dała Ci natura? Doprawdy? To idź i gwalc każda babe bo masz prawo nadane przez naturę... Brak słów. Wam by się przydało popracować gdzieś w lagrach albo wywozka na Sybir żebyscie zobaczyli co to znaczy harowac. Może by wam trochę pod tymi zakutymi palami się przejasnilo. Narzekasz na kobiety jakie to są c*****e a na swoją matke nie? Przecież ona musi być równie c*****a skoro syneczka na s*******a i prostak wychowała. Ja bym się pod ziemię zapadła że wstydu gdyby mój takie herezje głosił. Twój ojciec chyba też nie był zbyt ciekawym człowiekiem bo mając normalnego ojca trudno o bycie chamem i mizoginem.

Gość gość
A to akurat nie jest kwestia zdania, tylko kultury. Albo się ją ma albo nie. Żadnej głębszej analizy nie musisz tu prowadzić. Kreujesz się na takiego logicznego człowieka, ale to tylko twoje przekonanie. Na śniadanie można zjeść te Twoje "argumenty". Jak ktoś zachowuje się jak cham to nim jest. Tyle. A jak Ty to sobie usprawiedliwiasz to twoja sprawa.

Gość gość s
A wkùrwié ****ardziej. Powiedz kto dùpé wypina? Kto patrzy na to z gôry. I kto zapina cié i trzyma za włosy. ;)

Gość gość
One tylko tak na początku uda ja że nas nie kochają i że nie chcą być tymi klaczami. Tak naprawdę to jesteśmy ich głównym celem życia, a nie jedna pęka z dumy jak jest super klacza.

Gość gość
Karzesz*

Gość gość
:D Rechot :D

Gość gość
A Ty się kierujesz na taka wyzwolona i niezależna feministka ale widzę że już kilkakrotnie pominęłam niewygodne kwestie w swoich odpowiedziach A do Pani która przeklina (i pisze o kulturze:)) skoro sama Pani wie że krótka spódniczka powoduje wywód można domniemywać że zakładając taka na coś pani liczy. :)

dziś "Naprawdę nie widzisz różnicy między słowna obraza człowieka a spódnica? I nie p*****l że cię to obraża bo najpewniej staje c***ała na takie widoki." W takim razie Ty nie udawaj, że Cię takie teksty obrażają bo najpewniej robi Ci się od nich mokro w majtkach ;-) "Wam by się przydało popracować gdzieś w lagrach albo wywozka na Sybir żebyscie zobaczyli co to znaczy harowac." Wam by się przydało popracować gdzieś w lagrach albo wywozka na Sybir żebyscie zobaczyły co to znaczy harowac i wtedy w Polsce wśród tych chamów czułybyście się jak w raju.

Gość gość
wywód miało być wzwod

Gość gość s
Ciekawe autorko jakiego ty syna się dochowasz?

Gość gość
Dobra, dziewczyny nie ma co w ogóle dyskutować z tymi zakompleksionymi nieudacznikami. Tyle ich co sobie w internetach popyskują. Od tyłu to co najwyżej dmuchaną lalkę widzieliście. Albo jakaś karynę której imponuje jak facet jest debilem. Wy nawet nie piszecie na forach dla mężczyzn tylko tu i to w dziale macierzyństwo :D Tacy jesteście męscy :D

Gość gość
Dlaczego kobiety nie rozumieją że gdyby były pięknymi, poslusznymi i grzecznym kobietami to miałyby o wiele lepsze życie. Bez chamstwa, gwałtów itp za to z dzentelmenami u boku.