Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość facetów to prostaki

Polecane posty

Katerinablablabla dziś "W zyciu nie chcialabym miec dzieci z takim bydlem niecywilizowanym. Wlasnym dzieciom zapewnic koszmar i horror ? O nigdy w zyciu." To że byś nie chciała, nie znaczy, że nie będziesz mieć :-D

Gość Katerinablablabla
Nie, nie mam z taki bydlem. Zapewniam cie, a wiecej nie planuje. Wysterilizowalam sie na Slowacji jesli chcialbys napisac, ze jeszcze nic niewiadomo. No a tutaj niestety ale jesli juz wypowiada sie jakis facet to zapewne taki bydlak z chlopakow do wziecia.

Gość gość
Z tym równouprawnieniem maja problem tylko typowe bubki i prostaki jak ten który się tu rzuca bo dla normalnych facetów to oczywiste jak słońce i oni sobie parszywych mord równouprawnieniem nie muszą wycierac. A że takich jak na lekarstwo no to co zrobisz. Autorze tych bzdetow wiedz że jesteś zwykła p***a a nie facetem. Budzisz śmiech i politowanie. Żeby nie ustapic miejsca w poczekalni kobiecie w ciąży która ledwo stoi to już trzeba być naprawdę ostatnim chamem. I jeszcze mieszać w to równouprawnienie. Zostałeś źle wychowany albo zwyczajnie jestes społecznie niedostosowany.

Gość gość
Prawda jest taka, że większość tych chamów to mali, niedowartościowani chłopcy. Nie potrafią dać z siebie nic, więc mają pretensje do kobiet, że te w ogóle czegoś oczekują. Nie radzicie sobie z byciem mężczyzną, więc wyżywacie się na kobietach.

Gość gość
No dokladnie. Tak tez mysle o facetach, ktorym nic nie wychodzi, nic im sie nie udalo, bo sa malo inteligentni. Powiem wam wiecej. To jest selekcja naturalna. Slabeusze nie powinni sie rozmnazac, bo takie geny te trefne powinny zanikac.

Katerinablablabla dziś "Wysterilizowalam sie na Slowacji jesli chcialbys napisac, ze jeszcze nic niewiadomo. " Jasne, bo uwierzę :-D Spotkasz takiego, który wywoła motyle w brzuchu i już jesteś złowiona :-D

Gość Katerinablablabla
A masz coś bardziej sensownego do powiedzenia w tym temacie ?

dziś "Powiem wam wiecej. To jest selekcja naturalna. Slabeusze nie powinni sie rozmnazac, bo takie geny te trefne powinny zanikac." No to masz pecha bo kobiety lecą na dupków, którzy w przypadku rozstania w zdecydowanej większości mają w d... własne dzieci i nie płacą im alimentów, także dupki rozmnażają się na potęgę :-)

Gość gość
11:36 Brak logiki. Skoro jestem bubkiem i prostakiem ale jednocześnie innych brak to znaczy że większość jest bubkami i prostakami. A wiekszosc tworzy norme. A norma to normalność. Skąd wiesz że faceci siedzący w poczekalni nie byli po zawale udarze itp itd. Ale nie odpowiedziałaś gdzie były matki tych dzieci, a to jest najważniejsze. W życiu wyszło mi ponad przeciętnie więc się nie martw. Co wiecej jakbys mnie spotkala to pomyslalabys jaki sympatyczny kulturalny i przystojny m mezczyzna. I jesli okazalaoby sie ze jestes normalna, czyli tradycjonalistka, to moglbym byc taki pdla ciebie przez reszte zycia. Ale wystarczy najmniejszy objaw feminizmu i zmieniam się o 180 stopni. Po prostu lubię wytykać błędy w rozumowaniu kobiet.

Gość gość
"Budzisz śmiech i politowanie. Żeby nie ustapic miejsca w poczekalni kobiecie w ciąży która ledwo stoi to już trzeba być naprawdę ostatnim chamem. I jeszcze mieszać w to równouprawnienie. Zostałeś źle wychowany albo zwyczajnie jestes społecznie niedostosowany." - oj widze już ból d**y kobitki :D Tak, tak, zapracowałyście sobie na to same 🖐️ Wszyscy sie niby smieją z facetów, ale to wy musicie zakładać tematy jakie to jesteście porkzywdzone, bo tak to buzia na kłódke i główka pochylona :D I ja bede siedzial a ty bedziesz stala - tak społecznie zostało to dostosowane że to kobieta służy 🖐️

Gość gość
11:51 Możesz sobie co najwyżej pogadać. Sam fakt, że potrafisz tak wybiórczo się zachowywać świadczy o tobie. I nie, większość nie znaczy normalność. Myślałam, że to oczywiste, ale jak widać nie dla wszystkich.

Gość gość
A kto ustala normy, normalność?

Gość gość
A co to znaczy objaw feminizmu? Czy objawem feminizmu jest to, że nie życzę sobie głupich tekstów w moją stronę? A może to że nie mam ochoty cię słuchać jak boga? A może to że jestem niezależna? No co jest dla ciebie feminizmem? Bo jak narazie to ty podstawowe pojęcia mylisz, a próbujesz się tu mądrzyć.

Gość O_N
Na tym forum jestem od wczoraj, ale powiem szczerze, że poziom niemal każdego posta jest taki sam... albo wprost przejaskrawione opowieści o wyczynach seksualnych, albo pytania na zasadzie, spóźnia mi sie okres, co to oznacza... albo znowu, to czego jesteśmy świadkami w tym wątku... ludzie, narzekacie, że w naszym kraju jest tak źle, że politycy dymają nas na każdym kroku, a sami względem siebie jesteście tak k..rewsko wulgarni. Czy na prawdę słowo dyskusja musi obecnie oznaczać słowne mordobicie. A co do samego tematu, to jest wadliwy z samego założenia, generalizacja jest przejawem braku konkretnych argumentów, mówiąc, że większość prezentuje jakąś postawę, jakie macie na to dowody? żadnych, zwykłe bicie piany, aby nudny dzień w pracy jakoś szybciej zleciał.

dziś "Tak, tak, zapracowałyście sobie na to same lapka.gif Wszyscy sie niby smieją z facetów, ale to wy musicie zakładać tematy jakie to jesteście porkzywdzone, bo tak to buzia na kłódke i główka pochylona smiech.gif I ja bede siedzial a ty bedziesz stala - tak społecznie zostało to dostosowane że to kobieta służy" Ja tutaj widzę jeszcze jeden element, skoro faceci widzą, że bycie miłym nic im nie daje w kwestii związku bo nice guys finish last, to starają się być inni. Ci Panowie w poczekalni pewnie nie są fajni bo nie są nice guys, gdyby jakiś ustąpił miejsca to zapewne byłby to sfrustrowany prawiczek ciągle wierzący, że jak będzie miły to znajdzie dziewczynę.

dziś "Czy objawem feminizmu jest to, że nie życzę sobie głupich tekstów w moją stronę?" Ty sobie możesz nawet nie życzyć patrzenia na Ciebie, co nie znaczy, że ktoś musi być wróżką i wiedzieć co Ty sobie życzysz.

Gość gość
Kolejny z przerosnietym ego. Sam musisz sie oceniac, ze jestes ponad przecietna ? Nie schlebiaj sobie. Co wedlug cb jest przecietna, a co normalna ?

Gość gość
Na kafe wszystkie użytkowniczki są daleko poniżej normy...tarzacie się we własnym błocie, obrzucacie gównem i tylko to potraficie.

Gość gość
Feministka to taka osoba która nie życzy sobie aby na nią patrzeć ale do pustego łba jej nie przyjdzie że może sobie ktoś nie życzyć aby na wpół rozebrana przed nim chodziła. A jeśli uważasz że możesz chodzić jak chce i gdzie chcesz, to wiedz że ja mogę się patrzeć gdzie chce i jak chce. To jeden o objawów feminizmu.

Gość gość
Przerosnieta swinia. Tak sie zaczyna. Jest wielki beben i facjata goryla. Puste kieszenie i smierdzace golenie. To polski koszmar i czesto zachlany ryj. Polska swinia.

gdyby jakiś ustąpił miejsca to zapewne byłby to sfrustrowany prawiczek ciągle wierzący, że jak będzie miły to znajdzie dziewczynę. x Jakby nie można było ustąpić tego miejsca w stylu bad boya, no naprawdę :P właśnie ci mają przewagę, którzy potrafią to wypośrodkować i nie wpadają w skrajność... reszta uderza w patologię już

Gość gość
12:02 Myslalam że chamski komentowanie kobiety jak klaczy w boksie i rzucanie w jej stronę aluzji seksualnych gdy wyraźnie zaznacza że sobie tego nie życzy jest czymś czego robić nie należy i każdym dobrze wychowany facet o tym wie. Dlaczego wycieracie sobie gębę równouprswnieniem skoro nawet nie rozumiecie jego sensu i znaczenia? To że najczęściej banda stuknietych babochlopow chce całkowitego zrownania płci jeszcze nie oznacza że są to feministki. Chyba samozwancze... I to że większość jest chamowata bez oglady to ma być usprawiedliwienie? Dlaczego nie chcesz równać do tych lepszych facetów tylko wystarcza ci bycie prostackim motlochem? Obecni faceci nie nadają się na partnera a co dopiero na ojców. Zwłaszcza córek. Już widzę jak zgadzacie się żeby ktoś je traktował tak jak wy kobiety. Macie rozumy jak człowiek pierwotny. Nazrec się wysrac i w******** Obrzydzenie bierze na samą myśl. Nie masz forum dla mężczyzn? Idź i tam szukaj pocieszenia w swoim s******leniu. Nikt ci nie każe jełopie rozkładać czerwonego dywanu i sypać płatki róż pod stopy kobietom ale jakieś minimum kultury i szacunku się należą ludziom bez względu na płeć. Zamknij już te mordę i wstydu sobie oszczędź człowieku.

Gość gość
12:08 brawo.

Gość gość
12:08 No ty jednak nic nie rozumiesz. Ja ci nie zabraniam patrzeć, nawet o tym nie napisałam. O patrzeniu napisał kolega powyżej, oczywiście mężczyzna. Przekręcacie wszystko. A między patrzeniem a głupim komentowaniem jest chyba różnica? Dotarło co nieco? Czy dalej ciemność w głowie?

Gość gość
Większość polek to typowe karyny.

Nenesh dziś "właśnie ci mają przewagę, którzy potrafią to wypośrodkować i nie wpadają w skrajność... reszta uderza w patologię już" Wszyscy nie ustąpili miejsca i wszyscy mieli dzieci więc "zaliczyli", także nie widzę powodu by coś wypośrodkować skoro bycie "chamem" w ocenia kobiet, po prostu się opłaca.

Gość gość
Ale ja wiem jaką jest różnica. Mowa jest o tym że nikt mi tego nie może zabronić, nawet głupiego komentowania. Tak jak feministkom nikt nie może zabronić krzyczenia głupich haseł. Oczywiście możemy dojść do porozumienia. My nie będziemy głupio komentowac wy nie bedzie Cie krzyczeć głupich feministycznych haseł. Zgoda?

Gość gość
Stellar, Ty idź się leczyć. Siedzisz w prawie każdym temacie i się biedaku żalisz jakie to kobiety są złe. A może to z tobą coś jest nie tak? Nie przyszło Ci to do głowy? Na pewno nie, bo przecież to kobiety są głupie. Idź na jakieś męskie forum i popisz tam sobie. Ciekawa jestem reakcji mężczyzn na Twoje mądrości.

Gość gość
Nie ustapic kobiecie w ciąży zwłaszcza gdy jest upał i gdy nie wykazuje roszczeń że jej się coś należysz jest czystym brakiem kultury i zwykłej ludzkiej empatii. Gdyby twojej starej matce ktoś nie ustąpił to pewnie poleciałbys z ryjem od razu bo mamusia bla bla. Chociaż nie. Wy z ryjem wyskakuje tylko w necie na forum dla bab bo nawet na męskich typowo nie macie odwagi a co dopiero w realnym życiu. Tak samo jak się krzywda dzieje jakąkolwiek na waszych oczach to wolicie udawać że się nic nie dzieje i najczęściej kobiety ruszają do akcji bo stoi taka p***a i udaje że nie istnieje. Banda k***a debili. Kozak w necie p***a w świecie. Swoje mądrości glosicie w rozmowach bezpośrednich z kobietami? Oj wątpię.