Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wzielybyscie takiego chlopaka?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do dziewczyn dla ktorych wazna jest bezinteresowna milosc (nie do pieniedzy czy wygadu;) ) i dla ktoych seks jest srednio wazny. Bralybyscie chlopaka ktory wam pasuje,moze nie porywa ale czujecie sie z nim komfortowo i fajnie i do tego dba o was,jest troskliwy?z wygladu tez was nie odstrasza ale przeszlosc seksualna pozostawia wiele do zyczenia. Byly jednonocne przygody nawet z zajetymi ,dzieciatymi,dluzsze romanse,kilka zwiazkow.Slowem ma duzy przebieg Pytanie do dziewczyn ktore sie szanuja i marza o chlopaku z malym przebiegiem

Gość gość
Nie bardzo, przebieg też jest ważny. Z innymi seks był ważny a z tą nie? Tylko zawracasz jej duupe i czas.

Gość gość
Duzy przebiehlg u mezczyzny to zaleta. Dlatego nie lubimy prawiczkow. Uczcie sie panowie.

Gość gość
To jak taki prawiczek ma nabyć doświadczenia skoro każda go odrzuca bo jest prawiczkiem? Kłamać ma?

Gość gość
5.23 Spokojnie, nie wszystkie dziewczyny są takie same. Ja nauczyłem się seksu z młodą dziewczyną uwielbiającą seks i obmacywanki. Nie mówiłem jej że byłem prawiczkiem. Ona była jednak tak fajna, że nawet gdybym jej powiedział to nie robiłaby z tego problemu. Podobałem się jej i byłoby jej to obojętne czy byłem prawiczkiem czy już nie.

Czyli chcesz powiedzieć, że de facto jedyną zaletą tego faceta miałoby być to, że ''dba o mnie, jest troskliwy i czuję się komfortowo''?... podziękowałabym ;) (btw, nie istnieje coś takiego, jak ''bezinteresowna miłość'', ona zawsze jest egoistyczna :p)

Gość gość
Skoro doopczyl dzieciate i mezate to znaczy że jest pozbawiony kręgosłupa moralnego , ja bym takiego nie chciała za nic w świecie , skoro on nie miał żadnych zasad kiedyś to jaka masz gwarancję ze nie oszukuje cię teraz i nagle te " zasady " nabył ? No właśnie gwarancja żadna

Gość gość
A " czuły i troskliwy " to był nawet mąż mojej sąsiadki który ja zdradzal wiele lat

Gość gość
Nie.

Gość gość
Chyba kurffiarza* chciałaś napisać , on ci nawet wierny nie będzie skoro sobie aż z tak z doopa nie mógł poradzić , zdradzajace osoby to właśnie te z wielkim libido

Gość gość
5:23 mlody jestes albo masz slaby charakter. Kobietom nie imponuje "przebieg" ale pewnosc siebie. Czesto jedno i drugie idzie w parze. Kobiety jednak w wiekszym stopniu akceptuja "inne" partnerki seksualne zarowno przed jak i w czasie trwania zwiazku bo mniej traca. Faceci maja za to ciag na kobiety z malym przebiegiem jak szukaja partnerki na reszte zycia. Gdy szukaja przygod im wieksze doswiadczenie tym lepiej. Ty jestes frustratem bo szulasz przygod ale nie jestes atrakcyjny i skamlesz o akceptacje. I to jest twoj problem. Moglbys byc prawiczkiem z przekonania i szukac dziewicy ale mialbys rownoczesniej duza pewnosc siebie a do tego pociagalbys kobiety i innymi cechami a mialbys wianuszek kobiet kobiet ktore jak dowiedzialyby sie ze jestes prawiczkiem jeszcze bardziej by Cie pozadaly. Dlatego popracuj nad swoim charkterem zeby kobieta mogla poczuc sie w twim towarzystwie bezpiecznie. Podobnie autor musi popracowac nad samoakceptacja bo widac ze brak mu pewnosci siebie. A te zwiazku i przygody to byla taka proba je nabrania. Bezintwresowna milosc? Niema takiej. Milosc zawsze opiera sie na dawaniu i braniu, na swiadomosci tego. Piszesz o milosci a wyskakujesz z bujna przeszloscia. Mam wraznie ze masz jakies kompleksy na tle seksualnym( najczesciej facet ma malego albo problemy z erekcja) bo piszesz ze miales duzo przygod ale jednoczesnje widac ze nie stworzyles dluzszego zwiazku, a jednoczesnie chcesz zeby partnerka nie byla wymagajaca. Pytanie tylko czy jak spotkalbys taka malowymagajaca to odrazu sie zakochasz bo ona moglaby Cie zaakceptowac?

Gość gość
wasze najwieksze problemy to problemy psychiczne :)

Gość gość
Wiesz lepszy chyba taki niż prawiczek,wiem co mowie.Ja byłam z takim który miał zerowy przebieg mimo wieku ok 30 lat i tego ze naprawdę jest z***biscie przystojny.W łóżku tragedia,kłoda,jedna pozycja,a głównie jednak wolal p****le bo był do swojej reki przyzwyczajony i tylko reka byl w stanie się pobudzić.Ja żadnym sposobem nie dalam rady.Mój dotyk w ogóle nie działał,oral nie działał.W końcu uciekał od seksu.Wiec się zastanow co wolisz.

Gość gość
pytanie do autorki - jestes dziewica? tak? to sie nie wiaz z takim, bedzie przeszkadzalo. nie? to czego marudzisz? sie nagle cnotka niewydymka od siedmiu bolesci zastanawia jak sama ma przeszlosc. zenit hipokryzji i podwojnych standartow. bylo wczesniej myslec glowa nie macica, za pozno wybrzydzac i udawac swietoszkowata, tepe nasienie.