Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co takie zachowanie z jego strony może oznaczać?

Polecane posty

Gość gość

Hejka, zacznę od tego że chłopak o którego chodzi jest 2 lata młodszy. 3 miesiące temu zerwała z nim dziewczyna, a ja 2 tygodnie temu że swoim chłopakiem. Przyjaźnimy się od jakiegoś czas, on byl dla mnie ogromnym wsparciem kiedy mój związek się rozpadał i tak samo ja byłam dla niego. Co prawda z chłopakiem długo mi się nie układało i właściwie już go nie kochałam ale coś tam dalej bolało. No i jakiś tydzień temu wyszliśmy razem się napić, sami. Kiedy byliśmy już pijani on mnie pocałował. Potem całą noc spędziliśmy na rozmowach o uczuciach i pocałunkach. Powiedział mi wtedy że od jakiegoś czasu ma gdzieś swoją byłą i czuje że się we mnie zakochał. Kiedy widać było że przestaje ogarniać co się dzieje powtarzał mi ciągle że mnie kocha. Mówił też jak bardzo mu zależy. Ja również WYZNAŁAM mu ze mi się bardzo podoba. Kolejnego dnia nic praktycznie nie pamiętał i kiedy mu o tym opowiadalam był w szoku i mówil żebym go więcej nie słuchała po pijaku, jednak kiedy siedzielismy na ławce w parku i zaczęło się już ściemniać on ponownie mnie pocałował, a potem na pożegnanie przed moim domem. Wczoraj spędziliśmy dzień jak wcześniej, jak przyjaciele, a kiedy się żegnaliśmy on znów mnie pocałował. O co może chodzić, czy on sie boi swoich uczuć czy może coś innego?

Gość gość
on sie nie boi swoich uczuc tylko chce wypelnic pustke po utracie swojej dziewczyny prawdopodobnie tez chce wzbudzic w niej zazdrosc wiec moja rada daj sobie z nim spokoj bo jego intencje nei sa szczere

Gość gość
Nie wzbudzi w niej zazdrości i on doskonale zdaję sobie z tego sprawę, bo ona spotyka się z innym chłopakiem od miesiąca. I znam go długo i wątpię że ryzykowałby w ten sposób naszą przyjaźń

Gość gość
p******ic sie chce www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
dziś to tym bardziej bedzie chcial w niej wzbudzic zazdrosc!!!

Gość gość
Po alko chyba powiedział prawdę a teraz sie wstydzi bo nie wie co Ty czujesz. Zapytaj w takim razie, dlaczego Cie całuje skoro chce tylko przyjaźni? Zachęc go do zwierzeń, powiedz ze moglibyscie spróbować być razem skoro was ciągnie do siebie. Nie mów od razu o swoich uczuciach ale wyraz chęć związku z nim i zobacz jego reakcje. Bo chyba teraz Ty musisz przejąć inicjatywę ;)