Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jakie fantazje erotyczne macie o poranku?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jakie fantazje erotyczne macie o poranku?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Seks z tob膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam do艣膰 spore

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ze fajny gosc wezmie mnie w ramiona i porz膮dnie wypiesci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Namietny seks, ochh jakbym chciala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ze pezydalby si臋 chocia偶 numerem przed praca ale mog臋 sobie pomarzyc.Dla mojego faceta ka偶da pora jest z艂a.Wieczorem zm臋czony a rano nie ma si艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Seks,seks,seks

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20.19 a dlaczego tak jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem.Jemu seks jest malo potrzebny do 偶ycia chyba.Zero inicjatywy,ch臋ci.Jak si臋 dobieralam rano zawsze wyskakiwal jak z procy pod prysznic i juz nie wraca艂 wiec dalam sobie spok贸j.Jestem juz tym podlamana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to daj maila popieszemy sobie gdzyz mam to samo z zona

Udost臋pnij ten post

偶e nie musz臋 wstawa膰, 偶e jaki艣 fajny m膮偶 z klat膮 wsta艂 wcze艣nie po 艣niadanko dla mnie i przyrz膮dzi艂 rogaliki, kanapeczki, truskawki, bor贸wki, kawci臋 z mlekiem migda艂owym i jaki艣 zimny 艣wie偶o wyciskany sok i b臋dziemy godzinami sobie teraz 偶re膰, le偶e膰 i tuli膰 si臋:-p jak b臋dzie nam za ch艂odno to nawet mog臋 ja si臋 ruszy膰, 偶eby w przewiewnej koszulce nocnej domkn膮c balkon, przez kt贸ry wpada膰 b臋dzie bryza na tej ca艂ej Ibizie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brok, od tego 偶arcia i wymieszania wszystkiego to co najwy偶ej dosta艂aby艣 romantycznej sraczki o poranku, a t膮 przewiewn膮 koszulk臋 by艣 obsra艂a zanim zd膮偶y艂aby艣 dobiec do kibelka:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja myslalam ze to ja zyje marzeniami, ale ty to masz dopiero wymagania ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To popiszemy na priv?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Usi膮艣膰 facetowi na twarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy艣 to wszystko mia艂am a teraz czekam a偶 m膮偶 wyjdzie do pracy, wtedy zaczynam fajnie nowy dzie艅 przy dobrej kawie, w towarzystwie ukochanych ps贸w i marze艅. Inaczej z m臋偶em rozumiemy seks. Ja lubi臋 d艂ugo, nawet na okr膮g艂o si臋 podkrecac, budowa膰 napi臋cie, flirtowac...oczywi艣cie fina艂 musi by膰, ale lubi臋 atmosfer臋 mi艂o艣ci i nami臋tno艣ci. Kiedy艣 tak u nas by艂o, nasze ma艂偶e艅stwo by艂o dla mnie idealne. Po latach m贸j m膮偶 jest niedba艂y i byle jaki, r贸wnie偶 w kwestii seksu. Nie ma ju偶 atmosfery, nie ma flirtu, czu艂o艣ci, najlepiej mi臋dzy meczem a wiadomo艣ciami :-( Tylko marzenia mi pozostaj膮. Marz臋 o przystojnym, czu艂ym brunecie, z kt贸rym wypijemy w 艂贸偶ku kaw臋, b臋dziemy si臋 przytula膰, ca艂owa膰, pie艣ci膰, kocha膰, 偶adne nie b臋dzie mia艂o ochoty wyj艣膰 z 艂贸偶ka. P贸藕niej 艣niadanie i znowu lawina czu艂o艣ci z fina艂em lub bez i tak bez ko艅ca... Marz臋 o ciep艂ym facecie, lubi膮cym dotyk, czu艂o艣膰 i seks.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podaj maila a spe艂ni臋 wszystkie Twoje marzenia. ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:57 Ja tez o takim marze, czy tacy istniej膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Istnieja daj priv prosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pisa艂am o 22:25, Gdybym mogla cofn膮膰 czas szukalabym takiego do skutku, na prawd臋 da艂abym z siebie wszystko za ciep艂o, dotyk, czu艂o艣膰, wsparcie, dobry seks, po prostu mi艂o艣膰. Smutne mam 偶ycie, pozostaj膮 marzenia. Nie ma sensu pisa膰 na priv, to czego mi na prawd臋 bardzo brakuje wymaga relacji osobistej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale na priv mozna popisa膰 n/t spe艂nienia tego w realu.. Wi臋c??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zada艂em to pytanie o fantazj臋 poranne bo szczerze m贸wi膮c mam ten sam problem czyli ma艂o nami臋tnego i dzikiego seksu w zwi膮zku:-( A tacy m臋偶czy藕ni o kt贸rych pisa艂y kole偶anki wcze艣niej istniej膮 m贸wi臋 wam to. Co ja mam robi膰? Nie chc臋 zdradzi膰 偶ony :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶na pisa膰 o spe艂nienia fantazji, ale tylko pisa膰. Niestety, pisanie nie zast膮pi czu艂o艣ci a romans nawet gdybym si臋 zagalopowala niczego na co dzie艅 nie zmieni :-( Marz臋 o innej codzienno艣ci. Mamy nie藕le warunki 偶yciowe, prac臋, dom, tylko najwa偶niejszego brakuje a m贸j m膮偶 problemu nie widzi :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli piszesz tutaj to mozemy przeciez I na priv

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A gdy ja podam to odpiszesz? Odpowiedz prosz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No mo偶e...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To podaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do Pa艅 narzekaj膮cych na nieczu艂ych m臋偶贸w. A jak wy staracie si臋 tych m臋偶贸w zach臋ci膰? Seksowne stroje? intymny nastr贸j? czy po prostu k艂adziecie si臋 na facecie i my艣licie, 偶e to w ko艅cu facet wi臋c powinien by膰 zawsze napalony? Sam si臋 chyba zaliczam do tego grona nieczu艂ych facet贸w. Wybaczcie drogie Panie, nie uwa偶am, 偶e ka偶dy powinien by膰 wiecznie m艂ody i pi臋kny, ale doswiadczenie moje jak i moich znajomych pokazuje, 偶e bardzo cz臋sto ludzie po 艣lubie przestaj膮 o siebie dba膰. W moim przypadku, od momentu poznania mojej przysz艂ej 偶ony by艂em zawsze aktywny, dobre wyniki bada艅, nienaganna sylwetka og贸lnie nigdy nie mia艂em problemu ze swoim wygl膮dem. Moja 偶ona, gdy si臋 poznali艣my, r贸wnie偶 by艂a pi臋kn膮 i zgrabn膮 kobiet膮. Obecnie zmi臋k艂a... sta艂a si臋 leniwa zaros艂a gdzieniegdzie t艂uszczem, zwyczajnie nie poci膮ga mnie tak jak w czasie gdy sobie przysi臋gali艣my. To jeszcze bym umia艂 jako艣 znie艣膰, ale 偶eby chocia偶 wykaza艂a si臋 jak膮艣 inwencj膮 - seksowne wdzianko itp. a tu nic, normalnie w nocnej koszuli, rozwiany w艂os, wisz膮cy brzuszek odstaj膮ce boczki... serio drogie Panie, je偶eli podobnie jest u was, to zastan贸wcie sie czy to na pewno zawsze musi by膰 wina nieczu艂ych facet贸w...

Udost臋pnij ten post