Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie fantazje erotyczne macie o poranku?

Polecane posty

Gość gość
panzkafe@wp.pl 13.02 czekam.

Gość gość
Pisałam ostatni raz o 9:28; Rzeczywiście może trochę się zmieniłam od czasu przysięgi, ale ja akurat o bliskość dbam, bo skoro tego potrzebuję to daję też od siebie. Inicjuje seks często, mąż nigdy nie jest obojętny, ale to nie o sam seks chodzi, chociaż też nie jest dla mnie w pełni satysfakcjonujący, ale o relacje na co dzień. Mąż jest chłodny, ja uwielbiam bliskość, dotyk, czułość. On jest praktyczny i przewidywalny, ja lubię spontan, szaleństwo, niespodzianki. Ma swoje zalety, nie mówię o nim źle, ale marzę o innej codzienności. W łóżku nigdy nie leżałam jak kłoda, nie jestem zaniedbana, mam może kilka cm więcej niż kiedyś, ale jestem szczupła i dbam o siebie. Często słyszę od męża, że jestem piękna, że jest zazdrosny, że mu się podobam i tyle, nie idzie za tym nawet przytulnie czy całus. Do czułości jest zdolny tylko w sytuacji łózkowej i to zanim osiągnie zadowolenie. Jak widzę facetów obejmujacych kobiety, przytulajacych na powitanie to zazdroszczę, mój chwyta walizkę i już siedzi w aucie. Podobnie pożegnanie, rano pa i już słyszę silnik. Telefon na kilka sekund, na zakończenie tekst "całusy", zupełnie odrealniony... mogłabym pisać i pisać, ale nie o tym temat. Marzę o delikatnym, czułym facecie, ciepłym i kochanym, który chciałby ze mną być, blisko.

Zazwyczaj wyglądają tak, że najpierw robię loda mojemu ukochanemu, potem on we mnie wchodzi i jedzie jak najszybciej, aż krwawię. Ja potem biorę palec i zaczynam nim penetrować jego odbyt, a on mnie masturbuje.