Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona naciska na slub, a ja sie opieram, mam swoje obawy

Polecane posty

Gość gość
Bzdury. Miłość to seks

Gość gość
Bzdury miłość to seks

Gość gość
Może dajcie sobie przerwę i zobaczymy axzysz co dalej

Gość gość
Autorze dla ciebie jedyne dobre rozwiązanie to jedna kobieta na jedną noc, góra weekend. Przygody na dłużej zawsze źle się kończą. Choćby nie wiadomo jak się kobieta deklarowała, że chce tylko seksu, to z doświadczenia wiem, że po czasie zaczynają się angażować. Ja od lat robię tak, że szukam kobiety na jedno nocne przygody, góra tydzień gdzieś w góry i koniec. Tobie radzę robić to samo.

Gość gość
Śmieszą mnie kobiety, które najpierw świadomie się godzą na bycie zabawką faceta, a potem liczą, że on będzie chciał z nią być na życie... no sorry, ale wóz albo przewóz. Albo chcesz męża i rodzinę, to wtedy się szanuj i nie puszczaj, albo chcesz seksu i przygód, to wtedy rób sobie co chcesz, ale na miłość i związek to nie licz. :D

Gość gość
A pani w czerwonym nie przeliczyła się i wiele innych, trzeba mieć inne zalety jeszcze: kasę, sławę, figurę czy urodę.

Gość gość
co?

Gość gość
Obleśny 31-latek pisze ze szczegółami,na dodatek niewybrednie o dziewczynie z którą się spotyka niemal 1,5 roku. Gdyby ona mogla przeczytać co tu o niej wypisujesz, to już bys nie musiał dziś zmyślać/kręcić, bo by cie zwyczajnie pogoniła.

Gość gość
Przeczytajcie tytuł a potem kompletnie odwrotnie pisze i na dodatek podkręca coraz to nowymi opowieściami o tej dziewczynie. Takie prowo już było tylko on był z dziewczyną rok i był młodszy. Moderacja po czasie wywaliła ten temat,ale długo podbijała i był stale u samej góry strony. To samo teraz. 0/10

Gość gość
Prowo czy nie, mysle smialo ze 60% facetow dziala tak jak autor. Mnie spotkalo cos bardzo podobnego

Gość gość
Racja, temat z życia wzięty. Ale to akurat prowokacja.

Gość gość
ja mysle ze niekoniecznie, moze byc prawdziwy, zreszta tutaj wszyscy pisza ze kazdy temat to prowo, wiec.

Gość gość
powiem tak...jestem muwcom motywacyjnym i zachecam ludzi do sukcesu, ludzie sukcesu nie maja zon, zechecam facetuw do zaliczania lasek, krutkich zwiazkow, przygod na dyskotekach, ale nigdy slubu, bedziesz przegrywem jak sie ozenisz, sluchaj ludzi sukcesu nie porazki

Gość gość
Gdy zacznie mówić coś na temat ślubu to powiedz jej Ja nie planuję w ogóle się żenić, dobrze mi tak jak jest . przypomniał mi się pewien kawał .Chłopak chciał nakłonić dziewczynę żeby poszła z nim do łóżka, a ona mówił -"o nie,kochany dopiero po ślubie" na co chłopak odpowiada "OK .to daj mi znać jak wyjdziesz za mąż".

Gość gość
Wrocilem od niej. Ja swoje ona swoje - jedna wielka porazka. Co gorsza wymigala sie ze musi uciekac, bylismy razem prawie 2,5 godziny i nic, nic a nic z rozmow! Co gorsza chyba wyprowadzila mnie w pole... 0 porozumienia

Gość gość
16.35 wiekszość małżęństw to takie wymęczone chodzenia ze sobą i decyzja podjęta na zasasadzie, a co ja tam będę szukał, przyzwyczaiłem się, super nie jest, ale już tam niech będzie. Tak niunia, faceci z wygody podejmują takie decyzjie i żenią sie również z tymi, które miały być na tymczasem

Gość gość
biedny ty:D

Gość gość
Ehhh...wszystkie baby to totalne tępe ścierwo :/ Autor wam psize ze nie wyznawał jej miłości a wy dalej swoje,głupie krowy.Ja sie nie dziwię że męzczyźni biorą sobie baby na jedną noc i żegnaj suko!Kto normalny by chciał żyć z wami,polki kaleki umysłowe? A ty autorze nie przejmuj się tymi głupimi szmatami,panuje tu solidarnosć jajników nawet jeżeli to wina baby.Powiedz jej wprost ze ze ślubu nici a jak ma z tym problem to do widzenia.

Gość gość
21.50 a ty naprawdę synku myslisz, ze jak będziesz chamem i porzucasz wyzwiskami to twój mały siur ci urośnie?

Gość gość
Oho

Gość gość
dziś tzn co??

Gość gość
Gdybyś chcial to dziś byś to zakończyl. Ale nie zamierzasz zerwać,nie? Tylko pewnie posiedziales ze nigdy nie chciales ślubu, ze nie nadajesz się na męża czy jakieś bzdury i zeby zostało tak jak jest między wami, po co to zmieniac. Zgadlam? Nie marnuj wiecej czasu tej dziewczynie! Niech sobie życie ułoży z innym a Ty poszukaj innej na sam seks, jeśli nie jesteś brzydki to znajdziesz szybko. I od poczatku stawiaj sprawę jasno,mów o co Ci chodzi.

Gość gość
Uważaj żeby Ci za chwilę nie powiedziała że jest w ciąży...

Gość gość
hah

Gość gość
tzn co ci zrobila

Gość gość
Nie on marnuje jej czas tylko ona sama sobie go marnuje. Nie widzi że jest tylko do sexu, workiem na nasienie? To jest totalną idiotką i tym bardziej nie ma co się z nią wiązać. Sama powinna nawiazać temat, fajnie się razem bawimy, lubimy się a ja mam już swoje lata i myślę o założeniu rodziny, idziemy w tym kierunku czy się rozstajemy? Dlaczego on ma to kończyć? Jemu to odpowiada, nie chcę zmian.

Gość gość
Nie widzicie,że to prowo ? Biedaczek, spotkali się na 2,5 godziny i zero rozmowy. Czyli ?...hmm, w niebo i gwiazdy patrzyli ha ha. No slabo to piszesz.

Gość gość
Też się tak spotykałem, oczywiście że są rozmowy, fajne tematy inaczej sex byłby jednorazowy. Jest to kumpela z którą super się spędza czas, kumpela taka sama jak każda inna z tym że się z nią sypia. Znajoma którą się lubi a nie kocha, nie wiąże się z nią przyszłości.

Gość gość
I co z tego jak sie z nia spotkalem, i bylismy razem 2,5godz jak ona zaraz zmieniala temat, Ja - musze Ci powiedziec co mysle o tym slubie, a ona zaraaz czekaj zrobie Ci herbatke, a ja ze nie jestem do konca przekonany co do slubu,a ona - a widziales moj nowy kwiatek. Ja potem cos o kwiatkach, ze sie wyrzuca jak uschna, i ze podobnie jest ze slubami ze ludzkie relacje usychaja jak kwaity, ona wychodzi, ja ide za nia znowu cos o slubie w koncu ona - mowie pieprze mnie i zaczyna robic mi loda, mowie ze nie wiem czy chce, ale w koncu nie wytrzymalem i znowu byl seks, ona potem cos gada o kolezance, wiec znowu mnie omamila i wyprowadzila w maliny nie mam do niej sliy. Zostalem zmanipulowany i oszukany. Nie wiem ale przestane sie chyba odzywac do niej

Gość gość
kobiety to oszustki