Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w czym wam niby przeszkadza obecność studentów przy porodzie?

Polecane posty

Gość gość
Taaaa, z jednej strony dorosly człowiek. A z drugiej śmieje się że że ktoś się krępuje rozkraczyc przez grupa ludzi. No faktycznie, dorosly i dojrzały człowiek będzie się z tego śmiał. No rzeczywiście, to wcale nie byłoby gowniararskie.

Gość gość
Jak wam nie pasuje, że studenci się kręcą po szpitalu, to nie wiem, napiszcie do ministerstwa zdrowia, żeby zmienić wymagania egzaminacyjne na medycynie. Napiszcie, że nie powinno być ginekologii na studiach albo że obecność kształcącego się studenta to uwłaczanie waszej godności. Ciekawe kto w ministerstwie wam to rozpatrzy :D

Gość gość
A autorki komentarza nie żal że nie widzi głupoty w swoim wpisie. Zresztą ty widać taka sama głupia.

Gość gość
Najpier zapoznaj się z zasadami obecności studentów durna babo :D chciałaś być madra ale natury nie oszukasz

Gość gość
gość dziś [14:28 prostakiem jest też i ty. Prostackie to jest porównywanie rodzenia bez studentów od rodzenia w lesie. Tak, widzę że prawda cię boli. Żal ciebie, żeś tak samo durna jak ta co to pisała. Ograniczona umysłowo. Zero zrozumienia i emapti dla innych.

Gość gość
No wybaczcie, ale wpis o tym, ze czyjaś córka pokazuje się kolegom bez majtek, jest tak denny, że aż nie ma jak od spodu zapukać.

Gość gość
Bo rozmawiamy tu o kobietach rodzacych, a nie o ich dzieciach.

Gość gość
xD

Gość gość
gość dziś Jakby każdy miał takie egoistyczne myslenie jak ty, to przyszli lekarze musieliby się uczyć chyba na bydle. Dopiero by was traktowano jak krowy rozpłodowe.

Gość gość
14:51- wtedy by weganki i inne ekoterrorystki wyskoczyły z obroną praw zwierząt:D :D :D

Gość gość
gość dziś A nie przeszkadza ci prezentowanie krocza przed lekarzem i położnymi?

Gość gość
dziś Jakoś faceci nie mają problemu by cewnikowali ich studenci, żaden nie sprzeciwciał się byśmy byli przy USG przez o***t. Tylko baby robią problemy. Świątynię z krocza robią.

Gość gość
Taka głupia a się rozmnaża.... xxx Mądre raczej się nie rozmnażają.

Gość gość
Wiem, ze to chamskie i głupie, ale czytają niektóre wpisy zaczęłam życzyc niektórym kwoczkom, żeby ich córki trafily kiedyś na jakiegoś konowała, który nic nie umie bo był przepędzany przez takie jak one, z jakimś skomplikowanym porodem.

''Jakby każdy miał takie egoistyczne myslenie'' x Sęk w tym, że nie każdy będzie takie miał, w obecnych czasach ma się wolność poglądów i wyboru, także wyimaginowany problem nie jest argumentem... uwarunkowania spokojnie pozwalają na egoizm jednostki. Nie rozumiem, dlaczego od razu musicie się atakować nawzajem tylko dlatego, że reprezentujecie odmienne poglądy. Wiadomo, jedna kobieta nie będzie miała nic przeciw obecności studentów, a druga nie będzie ich chciała wokół siebie podczas porodu. I obie mają prawo, w żaden sposób je to nie wartościuje na lepszą / gorszą.

Gość gość
Nenesh dziś W moich oczach wartościuje.

gość dziś Subiektywnie, być może, obiektywnie nie ma znaczenia. Na pewno nie uprzywilejowuje do obrażania i poniżania strony o odmiennym zdaniu, jakiekolwiek by było... na dłuższą metę niczemu to nie służy, a i sztuczne pompowanie ego jest nieopłacalne.

Gość takszczerze
Mam nadzieję, że panie, które tak bardzo podkreślają swoją potrzebę intymności, będą konsekwentne i rodząc zażądają obsługi tylko takich lekarzy i położnych, którzy przez całe studia nie widzieli ani jednego porodu i mają wiedzę czysto teoretyczną.

Gość gość
Tak z ciekawości Gdzie ci studenci maja sie uczyć? Gdzie maja odbywać praktyki jak kazdy będzie wywalał ich z sali ?

Gość gość
16:29 no przecież wiadomo, że tylko książki są do nauki, a nie czyjaś picza : d (ironia)

Gość gość
Najlepsze sa te co piszą o intymności, godnośc itp., ale du.py i cip.ki wkrótkich przeswitajacych spodnicach to pokazuja codziennie :D Albo legginsy jak rajstopy wbite w wargi sromowe :d Do tego dekolty , ze az sutki widac :P Albo szorty z posladkami na wierzuchu.. no tak to jest seksi :P No, seksi az hu.j ! Intymność i godnosc ha ha ha :D taakkk zadna sie tak nie ubiera , nie....

Gość gość
Ten watek tylko pokazuje jak obrzydliwe sa dzisiejsze kobiety. Kazda musi uwazac to co ja, tylko ja mam racje, inne sa glupie, nielogiczne itp. Nie wolno byc inna, miec odmiennego zdania, zachowywac sie inaczej. A jak to jestes glupia. Kobiety sa okropne. Co was obchodzi ze ktos chce lub nie chce, to przeciez prywatna decyzja. Gdzie wasza tolerancja, empatia. Swoje dzieci tez uczycie takiego prostactwa myslowego? Ze kazdy musi robic to co wy a jak nie to dziwak i debil?

Gość gość
Pudlo dla wszystkich idiotek. Ja wiem ze sie nie zgodze na studentow. Polozna i lekarz mi nie przeszkadzaja, zreszta mowimy o studentach nie o nich. Umiecie czytac wg? Ubieram sie normalnie, nie nosze miniowek, nosze normalna bielizne. I nie zamierzam rodzic w lesie. Boze ja jestem wg w szoku cztajac wasz jad. Zesrajcie sie jeszcse najlepiej. Jakie prostaki, serio. A tej babie ktora mi zle zyczy, to pamietac durna pipo ze zle zyczenie wraca do zyczacego, wiec lepiej uwazaj na siebie. Niezla suka z ciebie zeby cos takiego zyczyc. Ciekawe na co wyrosnie ta twoja corunia skoroma taka debilke sa matke

Gość gość
Polki to d***** dlatego im to nie przeszkadza. Dla nich to norma

Gość gość
Obecność studentów przeszkadza zawsze w szpitalu a przy porodzie to już w ogóle. Dziwi cię to?

Gość gość
Żałosne niektóre jesteście. Są takie co się zgodzą na studentów, ja nie muszę. Owszem nie musisz, ale wtedy ta co się zgodzi zamiast 3-4 studentów ma ich 12. Och intymność, ona taka ważna. A może lepiej byś popyszczyla o godne potraktowanie przez położną i nie musieć jej za to płacić? Prawda jest taka, że w wielu szpitalach kilku studentów na oddziale to najmniejszy problem. Często właśnie ten studencina potraktuje cię z większym szacunkiem, niż położna z 30 letnim stażem.

Gość gość
gość dziś Życzę ci niedouczonego lekarza i położnych podczas porodu.

Gość gość
gość dziś Skoro masz głęboko w d***e czy studenci będą mogli się nauczyć czy nie swojego fachu, to nie powinno ci również przeszkadzać, że tobą czy twoją rodziną będzie się zajmował jakiś konował, który nie będzie wiedział co robić w razie jakiś nieksiążkowych przypadków. Nie oburzaj się więć,że ktoś ci takiego czegoś życzy. Sama się do tego przyczyniasz.

Gość gość
gość dziś własnie sobie tego pożyczyłaś. Ty to będziesz mieć, dokładnie słowo w słowo jak komus(ups, sobie) życzysz. trzeba być ostatnią kurwą żeby coś takiego życzy bo........ KTOS SMIE MIEC INNE ZDANIE NIZ TY

Gość gość
gość dziś akurat znakomita większość kobiet nie ma problemu ze studentami, wiec jak 2 odmówią to żaden konował z tego nie powstanie. spokojna pusta twoja głowa