Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No i jest. Ciaza. Jutro pojde do lekarza zorganizowac aborcje farmakologiczna

Polecane posty

Gość gość
Boże, a ja w ciążę nie mogę zajść i tak bym chciała mieć wpadkę. A ta usuwa. Czemu życie jest takie niesprawiedliwe

Gość gość
Ja ci zazdroszczę bezpłodności bo nie trzeba robić aborcji to bardzo wygodne powinnaś doceniać to co masz!!

Gość poli35
gość 17:43---> jak możesz żyjące już na tym świecie kilkuletnie dziecko porównywać do kilkutygodniowego płodu bez mózgu które nawet nie wie,że żyje...normalna jesteś? raczej nie!...a tobie autorko życzę wszystkiego dobrego,podjęłaś słuszną decyzję o aborcji,dzieci powinny rodzić się się chciane a nie z wpadki,podjęłabym też decyzję o aborcji na twoim miejscu

Gość gość
bedziesz żałować

Gość gość
Na twoim miejscu bym poczekała aż będzie można ustalić płeć dziecka. Jak będzie dziewczynka to wtedy bez żalu i z ulgą usuniesz. Chłopczyka by szkoda było.

Gość gość
Nie rozumiem głosów krytyki. Lepiej usunąć niż potem nie kochać dziecka lub je zostawić.

Gość gość
"Na twoim miejscu bym poczekała aż będzie można ustalić płeć dziecka. Jak będzie dziewczynka to wtedy bez żalu i z ulgą usuniesz. Chłopczyka by szkoda było. " x Raczej odwrotnie. Chłopaka od razu usuwaj, dziewczynkę nie. Faceci w dorosłym życiu i tak w większości mają wyjepane na rodziców. Pracuję od lat w szpitalu i to córki zajmują się rodzicami w głównej mierze. Nawet ojcom myją przysłowione doopy - czy krórykolwiek facet byłby zdolny do czegoś takiego? A syn nawet ojca nie umyje , bo się "brzydzi". Mnóstwo widziałam takich sytuacji.

Gość gość
jedna mądra kobieta

Gość gość
gość 2018.07.18 gość 17:00 osoby pro-life strasza? Proszę bardzo, gro osób pro-life była w przeszłości aborterami właśnie, bądź poddanymi aborcji matkami! Jest też kobieta, która przeżyła aborcję! Melissa Odhen. Posłuchajcie jej wystapienia. x Dokładnie, daleko nie szukać. Mamy doktorka, co się dorobił na aborcjach, a teraz struga klauzulę sumienia. Co do tej Melissy. Aborcja tak dużego płodu jak Melissa, to już nie aborcja, tylko wywołanie przedwczesnego porodu. O ile pamiętam to był chyba 7my miesiąc już. xx Co do traumy, to chyba żadna kobieta nie przewidzi. Podawanie przykładu braku traumy w zachodnich krajach jest pomyłką, ponieważ społeczeństwo ogólnie się wspiera odnośnie aborcji, więc ta trauma jest tłumiona. Mało tego, trudno mieć traumę, kiedy nie ma się pojęcia o rozwoju ciąży itd. Ciąża w tych krajach jest totalnie olewana, zarówno medycznie, przez państwo jak i przez same ciężarne.

Jestem w stanie pomóc w rozwiązaniu w sposób skuteczny, a co najważniejsze bezpieczny i dyskretny. Oferuję w ciągłej sprzedaży tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tygodnia ciąży. Leki są przeznaczone do samodzielnego użycia w domu. -------Zastosowanie w skrócie------------ Zastosowanie polega na przyjęciu dwóch leków które są niezbędne do prawidłowego przebiegu poronienia. Jako pierwszą przyjmujemy tabletkę RU486 (mifepristone) której składnik czynny wstrzymuje produkcję hormonu utrzymania ciąży. Po przyjęciu tej tabletki pacjentka nie odczuwa żadnych skutków zewnętrznych-można po niej normalnie funkcjonować. Po 12 do 24 godzin od przyjęcia tabletki RU486 przyjmujemy Misoprostol w trzech seriach co 4 godziny. Lek ten wywołuje skurcze i wydalenie zarodka. Organizm bardzo ładnie sam się oczyszcza i nie ma konieczności wizyty w szpitalu. wszelkie informacje i zamówienie ☏ 791_829_441

Gość gość
Baby to jednak zdradliwe i zabobonne ścierwa :/ No tak,lepiej zmusić ją do urodzenia niechcianego bachora a potem tak poprostu ją olac bo to jej obowiązek.Potem mamy takie mamy madzi...Mam nadzieję nigdy nie mieć córki bo wiem że mimo najlepszego wychowania moze wyrosnąć na takie ścierwo jak wy.

Gość Jusmasz
Wejdz na forum maszwybor net Tam sobie spokojnie porozmawiasz bez czytania o sobie kim jestes badz nie jestes

Gość gość
Ja mieszkam w Anglii I mialam medical abortion, kilka lat temu. krwawilam 3 tygodnie z przerwami, ale ogolnie bylo OK.# nie zaluje.

Gość gość
Co u autorki?

Gość skuteczne tabletki poronne
Oferujemy Państwu skuteczne i bezpieczne środki wczesnoporonne które mamy naprawde sprawdzone i ktore możemy polecic z czystym sercem swoim bliskim. Leki są wypisywane przez naszego ginekologa z ktorym jestesmy w scisłej wspołpracy i pochodza z polskiej apteki. Oferujemy rowniez Pańswtu stały kontakt z ginekologogiem podczas trwania zabiegu jak rowniez oferujemy wizyte kontrolną po zabiegu. Cena zestawu tabletek ktora jest potrzebna do skutecznego zabiegu to 200zl. Preferujemy odbiór osobisty jak rowniez prowadzimy wysyłke na terenie kraju. Kontakt 502-427-780 .

Gość sprawdzone i skuteczne
Oferujemy Państwu skuteczne i bezpieczne środki wczesnoporonne które mamy naprawde sprawdzone i ktore możemy polecic z czystym sercem swoim bliskim. Leki są wypisywane przez naszego ginekologa z ktorym jestesmy w scisłej wspołpracy i pochodza z polskiej apteki. Oferujemy rowniez Pańswtu stały kontakt z ginekologogiem podczas stosowania tabletej jak rowniez oferujemy wizyte kontrolną po zabiegu. Cena zestawu tabletek ktora jest potrzebna do skutecznego zabiegu to 250zl. Preferujemy odbiór osobisty jak rowniez prowadzimy wysyłke na terenie kraju. Kontakt 506-801-433 Ps. Proscie zawsze sprzedajacego o zdjecie tabletekbo jest tu sporo oszustów

Gość gość
Ja miałam aborcję nie zaluje ale ja nigdy nie chce miec dziecka

Gość polecam Eskulap Clinik
Diewczyny jesli szukacie sprawdzone i pewne zrodlo to polecam wam Eskulap Klinik i doktora Jakuba. Zadzwonilam do p,Jakuba powiedzialam o swojej trudnej sytuacji i o niechcianej ciaży. Po 3 dniach otrzymałam tabletki ktore bardzo mi pomogły w przystepnej cenie (250zł plus 30zł wysyłka) Leki orginalne bezpieczne a przede wszystkim bezpieczne. Wszystko orginalnie zapakowane oraz dyskretna wysyłka. Jestem 3 tydodnie po udanym zabiegu i wszystko jest ok czuje wielka ulge ze mi sie udało. Jesli ktora z was jest w podobnej sytuacji to polecam dr,Jakuba ktory rozumie kobietew trudnej sytuacji na pewno wam pomoze. Dr.Jakub Żrebiec 506-801-433

Gość gość
"15:44 ale ona nie musi podawać powodu ani tobie, ani nikomu i nie podlega to ocenie. To jej prawo i nikomu nie musi się tłumaczyć. Zajmij się lepiej swoją doopa " A jednak autorka weszła tu na forum i zaczęła się tłumaczyć. Pytam się po co ?

Gość sprawdzone i skuteczne
Oferujemy Państwu skuteczne i bezpieczne środki wczesnoporonne które mamy naprawde sprawdzone i ktore możemy polecic z czystym sercem swoim bliskim. Leki są wypisywane przez naszego ginekologa z ktorym jestesmy w scisłej wspołpracy i pochodza z polskiej apteki. Oferujemy rowniez Pańswtu stały kontakt z ginekologogiem podczas stosowania tabletej jak rowniez oferujemy wizyte kontrolną po zabiegu. Cena zestawu tabletek ktora jest potrzebna do skutecznego zabiegu to 250zl. Preferujemy odbiór osobisty jak rowniez prowadzimy wysyłke na terenie kraju. Kontakt 506-801-433 Ps. Proscie zawsze sprzedajacego o zdjecie tabletek z dowolnym napisem obok bo jest tu wielu oszustów [URL=https://imageshack.com/i/pnrbXq6oj]https://imagizer.imageshack.com/v2/800x600q90/923/rbXq6o.jpg