Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Docola

Co robic? jak zyc?

Polecane posty

Gość Docola

Nie wiem to moze juz desperacja, ze szukam wsparcia w internecie, ale sama zaczynam sie bac swoich mysli. Moze zaczne od poczatku mam 27 lat, z wyksztalcenia jestem lekarzem medycyny, jeszcze nie zaczelam pracy mam teraz czas kiedys zalatwiam wszystkie dokumenty wiec czuje sie w sumie niepotrzebna, moi znajomi maja czas owszem ale w weekendy, kazdy normalny pracuje cos robi, a ja siedze dzien w dzien i pije, po pierwsze Samotnosc- juz mam jej dosc Po drugie Stres przed podjeciem pracy Po trzecie Brak partnera, planow Czwarte mieszkanie z rodzicami po 8 latach bycia samodzielna, to wszystko mnie przerasta, chcialabym miec dziecko zaczac tworzyc swoja mala rodzinke, a narazie kogo bym nie poznala musi wyjechac badz podejmujemy sie wyzwania zwiazku na odleglosc, nie mam problemu z powodzeniem u mezczyzn ale z relacja powazniejsza juz tak, no od jakiegos czasu czuje ze nie chce mi sie juz Zyc, nie chce mi sie tego wszystkiego przechodzic i tak mnie nic nie spotka fajnego, a robota dzien i noc w szpitalu... nie ulatwi ulozenia sobie zycia, czuje sie niepotrzebna jednostka w tym spoleczenstwie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować