Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedział że tylko sex

Polecane posty

Gość gość
Wydaje mi się, że Tobie podoba się ta gra, którą on z Tobą prowadzi. Gdyby tak nie było, byłabyś konsekwentna, nieugięta, twarda, nieustępliwa. Fakt, że on bierze Cię pod włos, jest dla Ciebie oznaką zainteresowania, podgrzania atmosfery. On wie, że im dłużej będzie pociągał za sznurki, tak będziesz dla niego tańczyć. Zamiast napisać mu jasno, wprost, definitywnie, że nic z tego nie będzie, bo nie chcesz być kobietą, którą tylko zaprowadzi do łóżka i opuści bez słowa wytłumaczenia, to Ty bawisz się z nim w podchody. Dziewczyno, miej do siebie szacunek. Zainteresowanie, emocje, a przede wszystkim - romantyczność możesz mieć z każdym. Nie każdy, bowiem, mężczyzna chce tylko seksu. A przynajmniej - nie od razu. On napisał Ci cel, w jakim mielibyście się spotkać. Ty - określiłaś mu swój. Sama widzisz, że chodzi Wam o coś zupełnie innego, a jednak chcesz w to brnąć. Czas, który poświęcasz jemu, zacznij wykorzystywać na poznawanie innych mężczyzn. Myślę, że to jeden ze sposobów, byś przestała o nim myśleć, Autorko.

Gość gość
Odpisała Ci coś? Fajny temat ;) Podobny trochę do mojej wcześniejszej sytuacji... Ja odpuściłam, chociaż coś mnie do niego ciągnęło. Teraz mam już męża i dwoje dzieci. Niedawno się spotkaliśmy przypadkiem ... też po ślubie ale bez dzieci. Zapytal co by było gdyby... ech któż to wie!

Gość gość
21:50 Dobrze to ujęłas, podoba mi się to i nawet bardzo, ja byłam długo w związku i nawet nie zdążyłam odpocząć, moj poprzedni partner był bardzo zaborczy, nie miałam kontaktu z innymi, i ta gra ktora teraz się toczy podoba mi się, On to wyczuł i daje mi to, sama siebie poznaję, teraz dopiero

Gość gość
On jest cierpliwy kręci kreci az wykręci, skoro wie ze była w związku to normalne że nie będzie jej usidlał od razu a tak to moze sec moze film moze moze moze... kontakt podtrzymuje, teraz ona mówi że nie chce afery łóżkowej to jest znak dla niego ze chce związku, on na to czeka, tak to widze, okrecił ją jak pająk

Gość gość
Napisz czy coś odpisał. Gdyby mu nie zależało to by się nie odzywał. Tak myślę.

Gość gość
Autorka bawi się w kotka i myszkę W sumie to Ciebie rozumiem, odzyskawszy wolność też bym się bawiła

Gość gość
Autorko, Myślę że trochę się boisz... I patrzysz trzeźwo na sytuacja. z drugiej strony trochę Cię kusi... zresztą wogole Ci się nie dziwię. Nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu... może bym się jednak zabawila...? Ty co wykorzystaj. Raz się żyje! ;)

Gość gość
Tak trochę mnie kusi, jest bardzo zabawny przystojny gra na gitarze podróżuje to są cechy które mnie mega w nim pociągają, wiązać nie chciałam się wcześniej, na sam sex się nie zgodzę, choć był moment ze chciałam się z nim zabawić, jak pisaliśmy, a było już trochę późno, napisałam mu ze może by przyszedł to odp ze nie bo wiemy jak to się skończy, nie wykorzystał sytuacji, a mógł, ja wiem, ze on dąży do tego żebyśmy byli razem, Mnie to kręci takie podchody W sumie to ja go chciałam wcześniej zaliczyc, odreagować po związku ale się nie dał cwana bestia

Gość gość
Po ile lat?

Gość gość
Po 30

Gość gość
Zalicz go i po sprawie.

Gość gość
Chciałam początkowo, ale okazał się super kandydatem na partnera On nie dał się zaliczyć

Gość gość
Jak 30 to nie ma na co czekać... daj się ponieść. ;p

Gość gość
No zobaczymy, on nie da się łatwo Zresztą mnie się to podoba, on jest takim organizatorem i prowadzi to wszystko, ja póki co byłam tylko obserwatorem, mam jeszcze parę absorbujacych spraw do załatwienia ale potem myślę że to samo pójdzie, zaimponował mi swoim sprytem i niesamowicie trafnie potrafi ocenić moje potrzeby, czyta mnie jak otwartą książkę, co momentami mnie przeraża a jednocześnie imponuje Nie trafiłam jeszcze na mężczyznę ktory by mi kroku dotrzymał

Gość gość
Czy to dobry pomysł jak napiszę mu z zapytaniem czego on ode mnie chce? Powie jasno i nie będzie domysłów

Gość gość
Autorko, weź Ty się w końcu ogarnij. Przecież Ci powiedział, że interesuje go tylko seks. Pasuje Ci to ok, nie pasuje to szukaj innego. O co Ci chodzi??

Gość gość
Tak powiedział, ale to było wyrwane z kontekstu, on zachowuje się inaczej

Gość gość
Nie, nie zachowuje się inaczej. Oczywiście, że poświęca Ci uwagę, w końcu pracuje na to żebyś rozłożyła nogi więc nie może Cię olewac. Ale co to rodzaju relacji jaka miała by Was łączyć wypowiedział się jasno. Nie jesteś dla.niego dziewczyną do związku tylko do niezobowiązującego seksu. Jesteś aż tak zdesperowana, że udajesz że wcale nie miał tego na.mysli? Żenada :-)

Gość gość
nie ma jej co tlumaczyc, autorka to mega desperatka, zalozy za jakis czas temat, że ja go kocham a on chcial tylko jednego mimo że facet jej to na wstepie szczerze powiedzial :-D

Gość gość
14.43 dokładnie :D

Gość gość
Nie jestem desperatką, Powinnam od początku porozmawiać z nim co on myśli, czego chce, mnie to bawiło i podkrecało mnie ze mu sie fizycznie podobam, w ostatnim związku sexualne zycie było fatalne, więc skupilam się na sexuslnosci, on to na pewno wyczuł i grał ze mną w to, Sam mowil wcześniej ze on taki nie jest Nie traktowalam go poważnie, teraz jak go lepiej poznalam zainteresowałam sie nim i chce pogadac

Gość gość
Jedź do niego i powiedz mu prosto z mostu. Że albo bierze Ci3 taka jesteś, całą, raz uśmiechnięta raz zaplakana. Albo wasze drogi się rozchodzą. Że nie potrzebujesz tylko seksu. Potrzebujesz mężczyzny. Prawdzuwego.

Gość gość
17:31 bingo

Gość gość
Piszemy cały czas ze sobą Dlaczego z taki trudem przychodzi mi mowienie o tym czego chce, Poradzcie jeszcze cos, on jest bardzo otwarty

Gość gość
A co on Ci pisze ? Macie po 30 lat więc bez sensu są takie podchody. Umów się z nim na kolację, do kina, nie wiem na piwo. Inaczej się pisze, inaczej rozmawia na żywo. Odpowiedź od serca. Że chcesz czegoś poważnego. Że chcesz spróbować. Kto nie ryzykuje... Jak powie że nie chce, to wszytsko wiesz...

Gość gość
On mowil ze ,,taki nie jest" ? hehe dobra autoreklama, ile to facetów mi tak mówiło :D żeby zachcecic mnie do siebie a potem wychodziło ze jednak chodzi tylko o jedno... Typowe. On skacze kolo Ciebie bo chce w końcu osiągnąć cel czyli Cie zaliczyć. Faceci wieele zrobia i powiedza byleby zamoczyc. Napisał wprost ze chodzi mu tylko o seks i tak właśnie jest. W dodatku sama widzisz, spacerki go nie interesują, od razu zaprasza Cie na chatę w wiadomym celu. Tylko Ty na sile dorabiasz sobie ideologie, szukasz drugiego DNA bo zobaczylas w nim ,,materiał na partnera".

Gość gość
Piszemy cały czas, mowimy czego chcemy

Gość gość
Autorko, Jakieś nowości?

Gość gość
Nudy.