Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIURA W CV postrachem kafe! Mówią to "szczęśliwe" biurwy tu co dnia

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ja kiedyś słyszałam coś odwrotnego. No i? Dziury w CV generalnie nikogo nie powinny obchodzić. Ale jak widać zadarza się, że obchodzą. Czasem taka dziura może być odczytywana na korzyść jakiejś osoby a czasami na niekorzyść. Na dwoj***abka wróżyła :-D

Gość gość
U mnie w pracy jest taki idealny tatuś, trójka dzieci, kobita już 6 rok bez pracy, a on podrywa wszystko co się da. Ostatnio nawet mu zwróciłam uwagę, że ma żonę i trójkę dzieci to mi odpowiedział, że czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Często jeździ na delegacje, nawet nie chce wiedzieć co się tam dzieje.

Gość gość
gość dziś Wiesz ilu mężczyzn zdradza? U mnie w pracy wiem o dwóch reguralnie zdradzających, a ich żony to bardzo atrakcyjne kobietki i wcale nie są na urlopach wychowawczych -normalnie pracują zawodowo.

Gość gość
gość wczoraj A co Ty masz do tego wszystkiego? Co Ciebie obchodzą czyjeś "dziury" w cv?

Gość gość
Jak zwykle najwięcej do powiedzenia na temat "dziur" i patent na słuszność mają te, które takowych nie posiadają i nie doświadczyły na własnej skórze powrorotu do pracy po wychowawczym. Śmieszne i żałosne zarazem. Ja doświadczyłam i mówię Wam, że to jest normalna sprawa. Najnormalniejsza pod słońcem. Nie wiem co Wam do tego, jak wygląda czyjeś cv, ścieżka zawodowa, życie rodzinne? Co was to w ogóle obchodzi?

Gość gość
Rpzbawila mnie to że jedna osoba tutaj uważa ze urlop wychowawczy nie wpłynie na jej emeryturę ponieważ przecież ma płacone składki( emerytalne też) skoro ma ubezpieczenie zdrowotne. Bardzo ciekawe :) Widać jaki macie poziom wiedzy o własnym życiu ale klocic się umiecie za to koncertowo :D

Gość gość
gość dziś To była moja wypowiedź. Widzę, że z za monitora lepiej wiesz na co i w jakiej wysokości idą moje składki? Ciekawe.

Gość gość
Ty napisałaś tam że masz ubezpieczenie od męża i dlatego masz tam składkę emerytalna. Hahja :D

Gość gość
Uderz w stół a nożyce się odezwą

Gość gość
Okres opieki nad dzieckiem liczony jest jako składkowy, co przekłada się na podwyżki emerytur. Wiem, że odprowadzane są za mnie składki emerytalne. Zresztą nawet gdyby tak nie było, nie zmieniłoby to mojej decyzji. Jesteście żałosne, za wszelką cenę staracie się nam udowodnić, że źle robimy będąc na wychowawczym. Jak nie pomogły argumenty z "kopnięciem w tyłek" przez męża, to piszecie o emetyturach. CO WAS TO OBCHODZI???? Ja się nie czepiam braku dziur u Was, to Wy odwalcie się od mojego wychowawczego wstrętne, wścibskie, przemądrzałe i głupie babska. Nie macie swojego życia, swoich spraw? Jestem na wychowawczym, bo widocznie uważamy z męzem, że tak DLA NASZEJ RODZINY będzie teraz najlepiej. Nie obchodzi mnie czyjeś gadanie o emeryturach itp.

Gość gość
Oczywiście że Cię to obchodzi dziecino, inaczej nie wchodzilabys na ten wątek i nie tupala nóżka że złości na to co tu się pisze o takich jak ty. :D

Gość gość
gość dziś NIE NAPISAŁAM TAK. Umiesz czytać? Napisałam, że składki emerytalne są odprowadzane (przez zakład pracy), a ja DODATKOWO mam ubezpieczenie powypadkowe - i wcale nie pisałam, że mąz je opłaca. Nic nie pisałam, że mam ubezpieczenie od męża. Na urlopie wychowawczym są odprowadzane składki emerytalne, a jeśli ktoś chce mieć DODATKOWE POWYPADKOWE ubezpieczenie, to opłaca je sobie sam. Teraz zrozumiałaś?

Gość gość
Dobrze ze ludzi obchodzi na co idą nasze podatki. Państwo ci nic nie daje z sibei, nic co nie przysługuje jak to napisałaś. To wszystko idzie z kasy podatków ludzi pracujących. Na takie lewnie krowie dupska jak ty

Gość gość
gość dziś Wyjasnię Ci prościej, skoro jak zwykle nie rozumiesz słowa pisanego. To, że nie obchodzi mnie wasze gadanie oznacza, że NIE MA ONO WPŁYWU NA MOJE DECYZJE. Nie ma znaczenia czy udzielam się w tym wątku, czy nie.

Gość gość
gość dziś Ja p*****le, nie będę szukać czyj to był post, MOŻE TO NIE BYŁ TWÓJ SKORO PISAŁO COS INNEGO, NIE POMYŚLAŁAŚ? Zawsze taka glupa jesteś, i myślisz że wszystko się kręci wokół ciebie?! No patrzcie jaka ksiezniczka

Gość gość
gość dziś Myślisz, że ja nie płacę podatków? Że nie płaciłam i nie będę płacić? Mylisz się. Widac po Twoim poście, że nie masz pojęcia co to znaczy być na wychowawczym i czemu to służy. Żegnam, bo poziom dyskusji sięgnął dna.

Gość gość
gość dziś jejku, jaka Ty jestes głupia :) Serio. Sposób w jaki się wypowiadasz wiele o tobie mówi.

Gość gość
No wasnie idź stąd no twój poziom wiedzy jest tak żałosny, że aż śmiać się chce i jeszcze sie wyklocasz. Typowa Jessica że wsi.

Gość gość
Nie czepiasz się pijaków, żuli, którzy od 30 lat nie pracują, ale czepiasz się matek na urlopach wychowawczych.

Gość gość
gość dziś Zwróć uwagę na stylistykę, robisz sporo błędów. I poćwicz kiedy należy wstawiać przecinek. Zegnam, żegnam :)

Gość gość
gość dziś Czekaj. Bo pisze ci ze po co sie rzucasz skoro najwyraźniej to było o innej osobie to znaczy że jestem glupia.. AHA. CIEKAWA logika:D Właśnie pokazałas swoja inteligencję. Raczej jej brak.

Gość gość
gość dziś Boże, stylistyka i przecinku na bzdurnym forum. Nie masz argumentu to się czepiasz takich bzdur. Typowe to tutaj.

Gość gość
Temat jest o was nie o pijakach, więc teraz pisze o was. Widzę ze naprawde masz problem ze zrozumieniem czegokolwiek. Główka się rozleniwila na tym wychowawczym.

Gość gość
Po co tu wchodzisz skoro cię to nie obchodzi

Gość gość
Bo są zazdrosne o to że ktoś ma możliwość posiedzenia w domu i nie jest przy tym biedny i że maz się na to zgadza i je utrzyma wraz z dzieckiem a one muszą zapierdalać do roboty. Na to wychodzi skoro tak coś kogoś boli to musi go to dotkliwie ranić ;) więc lazcie do tej pracy sobie, powodzenia w karierze, my poodpoczywamy i zajmiemy się wychowaniem naszych dzieci i nie zlecimy tego obcej babie lub nie będziemy zatruwać życia babci czy komuś tam jeszcze z rodziny ;)

Gość gość
Uwielbiam kiedy ktoś mysli że każdy mu czegoś zazdrości:D jak bardzo zadufanym w sobie trzeba być?

Gość gość
gość dziś A Ty? Jestes na tym forum tak samo jak ja?

Gość gość
gość dziś No ja ci zazdroszczę bardzo tego siedzenia całe dnie z dzieciorem, zmieniania pieluch, podcierania tyłka, gotowania kaszek, wymyślania zabaw, chodzenia na plac zabaw i gotowania obiadu. Aż mnie skręca z zazdrości. Już mam cały dzień popsuty, będę ciągle mysleć o tym jak tobie jest dobrze a jak mi źle. Bycie niańką 24/7 to skryte marzenie każdej, ale to absolutnie każdej kobiety. PS. Po co tu jesteś skoro jesteś taka szczęśliwa a dziura w cv ci nie strzaszna?

Gość gość
A ja się cieszę że mój mąż nie jest konserwatysta, który każe mi iść na wychowawczy tylko opłaca nianię i pomoc domowa. A ja mam prace, ktora lubie i spokoj po pracy. Nie lubie zajmowac sie domem i dziecmi

Gość gość
08:26 08:08 Heh widzisz może Ty latasz jak sprzątaczka kiedy w domu jesteś ale ja nie. Mam czas i na sprzątanie i no wybacz ale w około siebie to ja lubię zrobić abym nie siedziała w syfie ale istnieje też czas wolny. Albo niańka dla dziecka albo służąca swojego szefa bo co innego robisz jak nie jesteś sługusem chodzbys nie wiem co robiła przez 8 godzin? ;) Bo rozumiem że nie jesteś przedsiebiorca tylko tyrasz na czyjeś? :) jak jest kasa i mozliwosc to się zostaje z dzieckiem. Nie oznacza to że nie można wtedy dziecku niani na jakieś 2-3 godziny dziennie aby mieć więcej czasu dla siebie. No ale przecież Was nie stać, lepiej robić na czyjeś i zgrywać wielką dame a olać swoje własne dziecko i robić na czyjeś ;)