Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RealBunny

Nigdzie nie można dostać kremu Brûlée z Bonne Maman, a tylko ten jest dobry :(

Polecane posty

Gość gość
U mnie słabo, źle się czuję, uzalezniłem się od kafe za dużo tu przebywam a więc gapie się w smartphone.

W przeciwieństwie do niektórych znalazł w sobie odwagę, by przeprosić. Doceniam takie gesty. Ale obawiam się, że to akurat jest podszyw :) Jak tam spędzasz dni Tryniu?

Gość gość
I ten człowiek to twoja opcja B? Lezakuje ze smartphone na kafe, pomijając dzisiaj pracę 1,5h. I tak ostatni tydzień.

Gość gość
Uzależniony od forum dyskusyjne :( Jak zdrowie nimfy?

Za dalekie wnioski wysnuwasz Tryniu :) Zależy pod jakim kątem :) Ostatnio te dni takie parne, jak uwielbiam ciepło, upał wręcz, tak i mnie odrobinę to męczy :) Jak Allegro?

Gość gość
No mam nadzieje że pod żadnym kątem. Słaby miesiąc pewnie przez sezon urlopowy.

To o kącie było a propos zdrowia :) No wakacje niestety, ale niedługo jesień, zaczną się urodziny wszelakie, 18, ludzie będą kupować :)

Gość gość
Oczka? Jesz jeszcze borówki?

Gość gość
U mnie ostatnio w kuchni słychać wiercenie a jak tam u Ciebie?

A to nawet OK, ale ogólnie różnie się czuję przez te akcje sąsiedzkie i kilka innych, trzeba oczyścić swoje życie :) Borówki dalej lubię i jem, to jest cudowna bomba wtaminowa :) Ja nie jestem jakąś fanką surowizny, więc staram się ją jakoś przemycać :)

U mnie ci drudzy dalej kończą, zewnętrzne na koniec zostawili, słychać mocno przez szybę, o wietrzeniu do wieczora nie ma mowy niestety :( Też masz pecha z takimi rzeczami chyba :( Ale jak tylko w kuchni? Napisałabym inne rzeczy, ale nie mogę niektórych pisać na forum z wiadomych względów :(

Gość gość
No ktoś niedaleko remont robi, akurat w kuchni słychać. Studia robisz nimfa?

03:55 U mnie pewne zmiany są, na pozytyw, ale tu naprawdę nie mogę pisać :( Priv :(

Gość gość
Podobno na ginekologa jest 13 lat nauki, 6 szkoły 5 specjalizacji i dwa lata praktyki xD co myślisz zdążył bym jeszcze? :p

Gość gość
No mam nadzieje, ze wybrałaś coś co przynajmniej lubisz o ile chcesz się uczyć.

gość dziś Podobno na ginekologa jest 13 lat nauki, 6 szkoły 5 specjalizacji i dwa lata praktyki xD co myślisz zdążył bym jeszcze? jezyk.gif x Tak, ale teraz serio ostatni dzwonek :D

gość dziś No mam nadzieje, ze wybrałaś coś co przynajmniej lubisz o ile chcesz się uczyć. x No ja dawno wybrałam, ale teraz jest trochę inaczej, no nie wiem, nie mam tego jak napisać inaczej niż na privie, jakbym miała mejla to się odezwę, bo nie chcę potem konwersować z psycholką podszywającą pod cb na przykład :D

Gość gość
Cokolwiek będę wspierał, :)

Gość gość
dziś według mnie kolejność jest zła powinno być dwa lata praktyki potem specjalizacja i dopiero nauka ogólna :D

gość dziś dziś według mnie kolejność jest zła powinno być dwa lata praktyki potem specjalizacja i dopiero nauka ogólna smiech.gif x xDDDD

Gość gość
Mi kilka osób powiedziało, że powinienem być ginekologiem, chrzestny szwagier i siostra xD śliski temat xD ale fajnie tak pomagać samiczkom :) i dobra kasa xD a Ty nie czujesz tego nimfa? Mogli byśmy iść razem xD

Gość gość
No nie tak? A jak ktoś 11 lat zmarnuje a potem powie fuj same 80 letnie baby w kolejkach z grzybicami :o powinno być odwrotnie :( xD

gość dziś Mi kilka osób powiedziało, że powinienem być ginekologiem, chrzestny szwagier i siostra xD śliski temat xD ale fajnie tak pomagać samiczkom usmiech.gif i dobra kasa xD a Ty nie czujesz tego nimfa? Mogli byśmy iść razem xD x No to zapisuj się :P Nie wiem, czy w moim przypadk*****specka to jest to xD

Gość gość
Widzisz z kim piszesz, fajnie by było mieć kasę, wyjechać i leczyć za darmo kobiety w Indiach. Coś dobrego robić. Tam taka bieda :( ostatnio oglądałem jak ubrania hm czy zary dzieci w Indiach barwia bez rękawiczek :(

gość dziś No nie tak? A jak ktoś 11 lat zmarnuje a potem powie fuj same 80 letnie baby w kolejkach z grzybicami pechowiec.gif powinno być odwrotnie smutas.gif xD x xDDDD Ale panie w tym wieku rzadko odwiedzają gina (niestety, bo powinny, profilaktyka jest wazna).

gość dziś Widzisz z kim piszesz, fajnie by było mieć kasę, wyjechać i leczyć za darmo kobiety w Indiach. Coś dobrego robić. Tam taka bieda smutas.gif ostatnio oglądałem jak ubrania hm czy zary dzieci w Indiach barwia bez rękawiczek smutas.gif x Też mam właśnie wyostrzoną empatię i potrzebę pomagania ostatnio :)

Gość gość
Nimfa tam kobiety zarabiają dolara dziennie, biedne dziewczyny. Urody im nie brakuje a takie rzeczy. :(

Gość gość
Wyobraź sobie opis jakiegoś miliardera lub milionera z dopiskiem ginekolog to mnie śmieszy :D tak zaistnieć xD Tobie nimfa to sex shop z bdsm, pisany nie studia administracji czy co tam poszłaś xD

gość dziś Wyobraź sobie opis jakiegoś miliardera lub milionera z dopiskiem ginekolog to mnie śmieszy smiech.gif tak zaistnieć xD Tobie nimfa to sex shop z bdsm, pisany nie studia administracji czy co tam poszłaś xD x BDSM i sadyzmem to byłoby wysyłanie mnie na administrację :D To jest ostatni kierunek, na jakim bym mogła być xD A dominacja jest super, ale bez zabawek :D Chociaż taki sklep można dla funu poprowadzić :)