Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od wczoraj wyje z bólu i płacze non stop bo pierwsza będzie dziewczynka

Polecane posty

Gość gość

Tak chciałam mieć chłopca, tak starałam się a tu nic. Mam ochotę rozorać sobie brzuch pazurami albo poddac sie aborcji. Maz udaje ze wszystko ok ale wiem ze cierpi, tesciowa tez inaczej sie do mnie odnosi. Zero cieszenia sie z tej ciazy

Gość gość
Masz rację, syn to jest to.

Gość gość
Pewnie twoja matka też tak myślała ja się dowiedziała że się urodzisz i próbowała cię abortowac ale nie wyszło i urodziła takie coś bliżej nieokreślone

Gość gość
najlepiej by było gdybyś sobie strzeliła w łeb albo maz niech ci pomoze w tym. moze sie wam uda jakos zalatwic broń

Gość gość
Ja jestem własnie 3 dzieckiem! Najpierw było 2 synów, mój ojciec ponoć szalał przy nich ze szczęścia. A potem ja to już mniej się cieszył Każdy ojciec chce mieć syna, a ja też chciałam a nie córkę!!! Czy gin mógł się pomylić???

Gość gość
ty tępa podla szmato....szkoda dziecka ze urodzi je takie cos :/ ja kiedyś podczas awantury rodziców uslyszalam jak mama wykrzyczala ojcu ze nie kocha mnie bo nie urodziłam się chłopcem na co bardzo liczył.Wiesz jak to rujnuje psychikę dziecka ? Ja od tego czasu nigdy więcej nie wypowiedziała słowa tato.Stal się dla mnie bezosobowa osoba.A mam 30 lat.Wspolczuje temu dziecku

Gość gość
Pazurami jaki tekst.. Wez ty nie grzesz...ok? Albo idz na aborcje ..bo szkoda dziecka

Gość gość
A ja ci zazdroszczę;( ech niestety mam 3 synów. Więcej prób nie będzie;(

Gość gość
A dlaczego wszyscy chcą koniecznie tego syna? Syn i syn. Moja matka do dziś woli mojego brata ode mnie a mam już 30 lat na karku i zawsze jestem tak gorsza. W ogień bym za nią skoczyła a ona całe życie za moim bratem jest. Cokolwiek nie zrobił ona zawsze stała za nim murem a ja zawsze byłam ta gorsza. Ja w przyszłości chciałabym mieć córkę aniżeli syna.

Gość gość
Chyba to jest jakaś prowokacja.... Serio tak ci zależy na synie. Ile dziewczynko masz lat?? 16??.... To czy będzie syn czy córka jest zależne od mężczyzny więc możesz mezusiowi napluć w gebe skoro tak bardzo cię rozczarował. Nie jest dla ciebie ważne czy wszystko jest dobrze, czy ok się rozwija tylko najważniejsze jest to czy będzie pyrtol czy nie hehe. Jaka wieś z ciebie wychodzi. Typowe myslenie zacofanego araba...

Gość gość
Ty durna dziewucho,modl sie aby dziecko urodzilo sie zdrowe i nie ma znaczenia płec . Nie rozumiem tego swiata ,jest tylu idiotow .

Gość gość
Skad taki ktoś moze wiedziec ze płec zalezy od faceta

Gość gość
Myślę, że to prowokacja bo żadna normalna kobieta, przyszla matka tak nie mówi.... dziewczynki są słodkie. Lubią się tulić, są calusne a chłopcy chodzą swoimi ścieżkami. Poza tym dziewczynka do mamy zawsze wróci... Ale w sumie twoja córcia też będzie pewnie tak samolubna jak ty. ....

Gość gość
kto wyje i płacze?

Gość gość
- bądź kobietą; - klnij i płacz, że twoje pierwsze dziecko to też będzie kobietą; - No logika na poziomie kostki brukowej xD

Gość gość
też myślę, że prowo. Ja jak się dowiedziałam, że urodzę dziewczynkę to tak się cieszyłam, że mało pod sufit nie skoczyłam. W drugiej ciąży też liczyłam na dziewczynkę, ale okazało się, że będzie synek (teraz jestem na końcówce) i też się ucieszyłam, aby zdrowe, żadna normalna kobieta nie chciałaby usunąć z powodu płci.

Gość gość
Przecież to kolejne marne prowo.

Gość gość
gość dziś brawo trafione w 100% .

Gość gość
Ja bym wolał córkę mąż to jakiś pedau krypto

Gość gość
Niekoniecznie prowokacja. :x tez tak mam ( w drugiej ciazy), ze wolam corke, urodzil sie chlopak . I nie ma we mnie takiego pawera jak do pierworodnej. Niecaluje po stopkach, zwyczajnie sie brzydze .

Gość gość
Usuń, po co zamęt siejesz

Gość gość
To musi być prowokacja. A jeżeli nie jest, to dziewczyno, tak mało wiesz o życiu. Módl sie, żeby było zdrowe.

Gość gość
Prymitywne prowo.

Gość gość
gość dziś - bądź kobietą; - klnij i płacz, że twoje pierwsze dziecko to też będzie kobietą; - No logika na poziomie kostki brukowej xD x Tak, logika. Bo autorka ma bagaż doświadczeń i może stwierdziła, że chłopiec będzie miał lepiej na tym świecie i mniej problemów z nim będzie? Autorko, masz prawo mieć swoje oczekiwania i marzenia co do własnego dziecka i jego płci. Sama wolałabym mieć syna, niż córkę.

Gość gość
masz prawo mieć swoje oczekiwania co do własnego dziecka x Nie. Oczekiwania, to sobie możesz mieć jak stoisz w kolejce w biedrze, że Cię szybciej obsłużą.

Gość gość
gość dziś Spadaj na drzewko, ograniczona osóbko :) Każdy ma prawo do własnych preferencji. Całe szczęście w niedalekiej przyszłości będzie sobie można wybierać nie tylko płeć dziecka, ale i projektować konkretne jego cechy :) dość już patologicznej losowości

Gość gość
dziś x Szkoda, ale tylko sfera fantazji Ci została. To o czym piszesz nie będzie możliwe jeszcze całe dziesięciolecia. Przede wszystkim z uwagi na problematykę zaganień etycznych tego typu praktyk i badań.

Gość gość
autorko może poczekaj do porodu , jak zobaczysz dziecko możliwe że ci się odmieni Ja osobiście tak miałam miałam już córkę i chciałam drugą całą ciąże byłam zła , że drugi będzie syn Ale tylko do momentu aż go zobaczyłam :-) i mi przeszło dziś mam dzieci i nie ma to dla mnie znaczenia Dziwne są dla mnie kobiety mamy nie chcące kobiety córki Musisz się strasznie nienawidzić może warto iść po pomoc do psychologa ?

Gość gość
Musisz się strasznie nienawidzić może warto iść po pomoc do psychologa ? - a może ty pójdziesz, skoro tak chętnie diagnozujesz normalne ludzkie marzenia jako zaburzenia? z tą nienawiścią wygląda mi na typową projekcję :P

Gość gość
Gdyby to nie była prowo to bym napisała żeby się nie zdziwiła jak córka zostanie les albo coś w ten deseń...