Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek78911

Alimenty na dziecko czy osoba niepełnosprawna musi płacić

Polecane posty

Gość gość
20:30 w pełni się z Tobą zgadzam. To jest jakaś farsa, czy siostra zlapala za tego kvtasa i wepchnela go to pizty żeby teraz placic alimenty na dziecko? To on mieszal kuska w tzipie wiec to on zaplaci a niepełnosprytnych faktycznie do zakładu

Gość gość
Podnosze temat, czy uposlady maja duze kvtasy?

Gość gość
Wiem, bo moj niepełnosprytny kolega też myslal, ze jak ma orzeczenie o niepełnosprawności intelektualnej, to nikt go nie tknie. Są ocenił jego "możliwości" zarobkowe i na tej podstawie zasadził aliment x ciekawy wątek, a wiesz co było w tym orzeczeniu dokładnie, jaki stopien tej niesprawnosci? Bo to moze do sytuacji autora sie smiec jak piernik do wiatraka. tyle ze autor powinien miec podwyzke tej renty, bo weszła podwyzka o 130 zł. i pewnie ma zasiłek pielęgnacyjny...

Gość gość
Ja tam po wyżej wspomnianym Tomaszu Komendzie upośledzenia nie widze.

Gość gość
Jest wiele prostych prac fizycznych dla stuknietej osoby x moze i sa, sama mam wieczny problem z praca, ale nie dziwię sie, ze osoba taka jak autor moze miec problem. Ja tez jestem nieco stuknięta, tzn nieformalnie, ale mysle wolniej, i mam słabe umiejętnosci miękkie, itp Znalazłam jakis czas temu prace fizyczną, nie dosc ze ciezka, niebezpieczna, było to sprzątanie ale przy duzych zwierzetach, które moga kopnąc, szefowej sie nie podobałam... bo stwierdziła, ze jestem jakas... zamyslona. JPRD. Nie rozumiem tych ludzi...

Gość gość
20:19 trafne spostrzeżenie - błędy jak cholera, nawet słownik w telefonie wszystko poprawia, a co dopiero program do pisania dla potrzebujacych, niepełnosprawnych osob.

Gość gość
Troszke za bardzo naskakujecie na autora, ilu facetów robi dzieciaka jednego za drugim, zarabia mase kasy, i wiecznie sie uchyla od płacenia. nie wiadomo jak było, moze to ta dziewczyna sama odstawiła tabletki, moze on nawet nie jest ojcem. łatwo napisac, nie uprawiaj seksu do końca zycia, ciekawe czy sami dalibyscie radę, zwłaszcza jakbyscie znalezli chętna osobę i sie zabujali.

Gość gość
Co za kretyn. Masakra. Cała renta powinna iść na alimenty,a ty (celowo z małej litery ) nierobie do pracy

Gość gość
Przeczytałam wcześniej strony i tak - upośledzony rozmyśla jak sie uchylić od płacenia alimentów, po czym poważnie rozważa, zeby walczyć, by dziecko mieszkało u niego i jeszcze, zeby mamę tego dziecka pozbawić praw rodzicielskich:D hahahaha padłam:D

Gość gość
Hahahaha a jak się wykloca

Gość gość
debilny temat :o

Gość gość
Upośledzony a wiedział jak pchać pindola zagrzybiałego w wagine bez kondona....

Gość gość
Daj uciać swojego syfilisa jak nie umiesz zalozyc gumy na niego. Co roku bedziesz dziecko jakiejs debilce robil. Rozlozyc nogi przed uposledzonym zyebem to chyba tez jakas stuknieta.