Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek78911

Alimenty na dziecko czy osoba niepełnosprawna musi płacić

Polecane posty

Gość Maciek78911
pewnie miał jeszcze jakiś dodatek do tego inaczej by mu nie zabrali

Gość gość
Musisz walczyć żeby nie płacić, bo nie będziesz miał za co żyć. Matka dziecka nie jest biedna i do tego ma faceta. Chyba, że czujesz się na siłach, żeby znaleźć pracę i ją utrzymać, ale wątpię, z dofinansowaniami z Prfon pracują zazwyczaj osoby niepełnosprawne fizycznie, bo tych umysłowo rzadko chcą przyjąć. Zresztą niewiele osób niepełnosprawnych pracuje, w Polsce chyba coś około 10%, na zachodzie do 50% ale tam jest wszystko lepiej dostosowane do niepełnosprawnych.

Gość gość
A na jakiej podstawie prawnej twierdzisz że komornik nie ma prawa zając tobie 50/% renty socjalnej??Proszę podaj ten przepis tylko nie że koledze nie brał

Gość Maciek78911
bazienka zależy czy lekarz wyda a tam gdzie jestem lekarz nie da gdyż pozwolenia gdyż mam bardzo mocne papiery takie mocne że jak mnie skierowano czy powinienem brać dalej rentę a wszystkim zabrano oprócz mnie a wyglądałem całkiem normalnie lekarze patrzą to co pisze w papierach a papier zawsze się przymnie a więzienie mi nie straszne przynajmniej nie muszę pracować zjeść dadzą spać dadzą i nie będę musiał chodzić głodny więc to też ma swoje zalety ;-)

Gość gość
bazienka pamiętaj, że psycholog to też pasożyt. A taki co gardzi swoimi klientami jeszcze bardziej, bo nie tylko nikomu nie pomoże, ale zaszkodzi.

Gość gość
bazienka przecież napisałaś, gardzisz wszystkimi niepełnosprawnymi intelektualnie i zaburzonymi psychicznie

Gość gość
Po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi Maćka dochodzę do wniosku, że dla dziecka lepiej by było, gdyby ojciec był nieznany i żeby faktycznie nie znał ojca a ojciec jego. Zwłaszcza w perspektywie długoterminowej.

Gość gość
Dokładnie to trauma dla dziecka mieć takiego ojca już nie mówiąc o zj******h genach które mu przekazał ten debel

Gość gość
Ja mam takich sąsiadów, ktorzy sobie zrobili dziecko, a oboje maja pierwsza grupę:o to było lata temu, chcieli im Je odebrać, ale jej matka i siostra jakos przekonały, ze sie nim zajmą. Faktycznie, dziewczyna sie wykształciła, jest w zakonie... Ponoć ten facet miał w planach te mała udusic/otruć jak była noworodkiem:o brrrr, no ale nie da sie skontrolować kto sie rozmnaża:o

Gość gość
Hahaha taki biedny upośledzony ale gdzie sie wkłada c***a to wiedziałeś:D trzeba było gumę założyć... Aaaa mysle ze to prowokacja, ktora by sie zadała z upośledzonym?:D

Gość gość
bazienka słyszałam, że w twoim zawodzie nie ma żadnej odpowiedzialności chociaż być powinna :D Np. jak ci klient zarzuci, że mu twoja terapia zaszkodziła, to jestem pewna, że zrobisz wszystko żeby odpowiedzialności żadnej nie ponieść.

Gość gość
19:33 jak nie wierzysz to poczytaj sobie wypowiedzi tego Maćka, to musi być autentyk- trudno udawać aż takie splerdoIenie

Gość gość
Do pracy - wprowadzania danych jest niechetny, ale kvtasa wprowadzić umiał...

Gość gość
Bazienka albo może jakaś desperatka a może on mial duzego choja bo podobno uposladom czasem jak nie idzie w rozum to idzie w choja

Gość gość
To przerażające, że psychopata może pracować z wrażliwymi ludźmi wymagającymi pomocy.

Gość gość
Bcoz jezeli dziorka zaniedbana to kobieta przyjmie i downa jesli ptak jest odpowiednio wymiarowy

Gość gość
Ja myślę, że osoba niepełnosprawna intelektualnie również może mieć zalety i atrakcyjność np. Tomasz Komenda jest niczego sobie. A ktoś z ponadprzeciętnym iq może na przykład być brutalnym przestępcą :(

Gość gość
Ale kłamiesz ze szkole życia skończyłeś. Przecież w szkole życia uczą gotować, hoduje się warzywa, roślinki i takie tam. Walisz błędy oczywiście, ale musiałeś chodzić do zwykłej szkoły skoro potrafisz pisać, w szkole życia takich rzeczy nie uczą, najwyżej masz dysleksje a to się nie liczy ;)

Gość gość
bazienka osoba niezdolna do pracy, mająca nikłe szanse na zatrudnienie nie powinna płacić alimentów. Poza tym co ci tak na tym zależy, skoro matka dziecka jakoś w biedzie nie żyje?

Gość gość
19:37 przeczytam w wolnej chwili, bo jest pare stron; ale serio nie słyszałam, zeby zdrowa kobieta sie wzięła za upośledzonego:D odwrotnie juz bardziej - upośledzona dziewczyna moze paść ofiara jakiegos zboka, ktory wykorzystuje jej nieświadomość:(

Gość gość
Autor musi miec ptaszora jak pytonga albo dobrze nim wywija albo i faktycznie drugiej downicy zrobil govniaka

Gość gość
Bazienka znam cie z portalu piekielni, przecież ty nie jesteś żadnym psychologiem, ty na infolinii pracujesz...

Gość gość
Bazienka ale to jest wlasnie taka patologia ze na niego rodzice tez się dupskiem odwrocili bo pewnie sami byli poldebilami... a system społeczny nie zadzialal nie obcieli mu jajek i kctas zostak wprowadzony mleko się rozlało

Gość gość
Autor pisał że był w szkole życia a nie w szkole specjalnej, wiec prowo, tam.pisac nie uczą.

Gość Maciek78911
szkoła życia szkole specjalnej jestem po gimnazjum bo nie nadawałem się do nauki fakt tam nie czytać i pisać nie uczyli nauczyła mnie siostra chodź w papierach mam na pisane że umiem się tylko podpisać używam programu co pisze za mnie a ja mówię potrafię tylko się podpisać czyli niewyćwiczony tylko podpis gotować tez nie umiem obiady mam w restauracji przez opiekę opłaconą więc obiad mimo to mam ;-)

Gość gość
O kuzwa ale jaja ty mówisz, a program pisze z błędami. Są takie programy oczywiście, ale one nie walą błędami orto

Gość gość
bazienka, psychopatii też by się przydało nie przekazywać, więc jak już się bierzemy za eliminację...

Gość gość
Mnie wkurza co innego. To, że tak się uwziął na tę biedną siostrę. Nie dość, że tumana nauczyła pisać, to on jeszcze żąda, żeby za niego alimenty płaciła. Dobrze, że prawo na to nie pozwala. I jeszcze tuman papiery zbiera, ile ona zarabia. Po cholerę mu to? Mam jedno dziecko, ale jeśli drugie urodzi się niepełnosprytne, to oddam natychmiast, żeby temu, które mam nie wsiadło na plecy jak garb na całe życie.

Gość gość
Lewy rencista... Powiedzcie mi za co oni dają te renty? Nie pojmuje tego. Zdrowy koleś, pieprzy się, dziecko robi a ma rentę... Ja pier... I jeszcze mu źle bo to tylko 700 zl! No ale tego ze ma darmowe ubezpieczenie zdrowotne to juz nie napisze! Koszmar jakie zera mają lewe renty.