Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek78911

Alimenty na dziecko czy osoba niepełnosprawna musi płacić

Polecane posty

Gość gość
Jak tego dzieciaka robiłeś to też asystent był przy tym?Bedziesz płacił czy chcesz czy nie.

Gość Maciek78911
jeśli włoży sprawę o ustalenie ojcostwa może być tak że może dostanie 100 zł lub 200 ale to max co da sąd jeśli sąd je przyzna spróbuje się wymigać może się uda a jak będzie zawarte szła ja tez o odebraniu jej prawa rodzicielskich jak kto się nie uda o opiekę nad przemienna po prostu będzie zmęczona i rzeknie się alimentów albo o razu da ojciec nie znany jeśli da ojciec nie znany problem z głowy ten czas alimenty nie dostanę

Gość gość
Oj Oj nie uda ci się ten numer

Gość Maciek78911
mnie nie stać na alimenty ale dziecko chce widywać mam na dzieje że to mnie się uda

Gość gość
No a jaka ma być dziewczyna jak się yebala z downem? Odpowiedz sobie sama

Ciekawe czy upośledzona czy menelka spod bloku co się mu nadstawiła za papierosa

Gość gość
Maciek psychicznie chorej osobie w starciu ze zdrową osobą nikt nie przyzna dziecko. Nie bój się nie zmęczy się zwazywszy że za sprawy będziesz płacił ty pododnie jak za dna to jej specjalnie nie ubędzie kasy. zasądza jej nie 100zł ale z 350-400 spokojnie,

Gość Maciek78911
po za tym ma jedno dziecko z innym facetem a drugie ma w drodze i była jeszcze z kimś innym małżeństwie i się rozwiodła co sądu powinno to za interesować jak bym walczył o prawa albo o zmianę pobytu dziecka przy ojcu moje szanse się z większa nawet jak będzie miała kiepskie mieszkanie z kiepskimi warunkami plus dla mnie no i pali papierosy co kolejny minus dla niej

Bazia psycholog od obsranców wyzywa czytajcie ludzie. A mi tej dziewuchy nie żal, widziała komu daje i nawet sie zabezpieczyc nie potrafiła.

Gość gość
Nie stać cię na alimenty a na utrzymanie dziecka cię będzie stac???

Gość gość
Mhm tak kvrwa bo akurat sądu obchodzi że ktoś pali papierosy. Debil.

Gość gość
Bo ptasi mozdzek myśli że utrzymanie dziecka to kwestia 500 zł miesięcznie..

Gość gość
Maciek ty nie masz od niej większych szans,,,,,,ty masz szanse zerowe,,,,jedyne na co masz szanse 100% to zasądzenie alimentów

Gość Maciek78911
mam pytanie płaciłeś kiedyś alimenty na dziecko że wiesz ja akurat mam pojęcie w tej kwestii ja chce się dowiedzieć tylko jak uchylić się płacenia alimentów całkowicie wiem że więcej nie dostanie niż 200 ale dla mnie mieć a nie mieć te 200 to lepiej mieć ja się nie boje ile mi zabiorą tylko czy się uchylę a wiem że sąd nie wyrazi zgody gdyż weźmie fakt opinie lekarza mojego prowadzącego i innych lekarzy i moje orzeczenie o niepełnosprawności wydatki które ponoszę opłaty w domu i leki i jedzenie oczywiście że sad będzie chciał zasadzić ale ja o drazu postaram się jak się uda że by moja siostra płaciła jeśli to przejdzie a jak nie to o zniesienie alimentów na przykład wojskowi w ogóle nie płacą gdyż sąd wojskowy o drazu da że obywatel nie ma obowiązku płacenia

Gość gość
Oj, Ty chyba tą rentę nie z przypadku dostałeś :-( głupi jesteś aż nie do uwierzenia :-(

Gość gość
bazienka żeby być korzystnym dla społeczeństwa nie wystarczy iq, trzeba jeszcze robić coś pożytecznego, a nie być psychooszustem.

Gość gość
do grabienia trawy czy ulotek sie nadajesz nie takie downy tak pracowaly x Święte słowa.

Gość gość
Ja często widzę osoby ociężałe umysłowo rozdajace ulotki. Autora tez można zapedzic.do takiej pracy. To i pieniądze na dziecko się znajdą

Gość gość
Nie badz taki pewny!! Z każdego przychodu alimenty mogą ściągać 60%. Najnizsza jest nie naruszalna przez komornikow ale to dotyczy zwyklych dluznikow a nie alimenciarzy. Jesli zasadzi Sąd 400zł miesiecznie to Ci z tej renciny zabiarą czy chcesz czy nie. I nie interesuje ich za co zyc bedziesz, znam wiele osob ktore maja umiarkowany stopien i pracuja, wiec nie kombinuj bo placic bedziesz. Rodzenstwa twojego Sąd nie ruszy bo to nie ich obowiazek. Dziadkow tak rodzenstwa nie.

Gość gość
Niepłacenie alimentów= kara pozbawienia wolności! Tak wiec placic bedziesz a jak nie to dług narośnie (komornik Ci ściągnie wtedy 60% nawet z tej marnej renciny).

Gość Maciek78911
raczej da ojciec nie znany bo ona wie jaki potrafię być uciążliwy tylko że kurna dziecka ten czas nie zobaczę bo żadnych praw nie będę mieć

Gość Maciek78911
na więzienie lekarz nie da zgody kiedyś oskarżono mnie o nie dotykalność policjanta a lekarz nawet nie wyraził zgody danie mnie na dołek więc i tym bardziej do wiezienia bym nie poszedł na stan mego zdrowia

Gość gość
18:38 W życiu nie widziałam "downa", ani przy ulotkach ani przy trawie. Przy sprzątaniu też nie.

Gość Maciek78911
ja tez nie ale nie którzy myślą że choroba umysłowa to psychiczna choroba umysłowa ma symbol 01-U a psychiczna choroba ma symbol 02-P to dwie różne choroby :)

Gość gość
Jest jeszcze szansa, że to nie twój dzieciar, skoro panna tak daje na lewo i prawo.

Gość Maciek78911
uważam że to mój ale było by fajnie jak bym nie płacił tych alimentów gdyż mi ledwo co starcza a jeszcze jak bym miał łożyć na dziecko

Gość gość
Za to ja widziałam jak gościowi z renty socjalnej 324 zl komornik na alimenty brał...

Gość Maciek78911
no jak miał wyższą rentę od socjalnej to mogli zabierać

Gość gość
On miał socjalną...