Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powiedziec kobiecie ze nigdy z nikim nie bylem

Polecane posty

Gość gość

A mam 29 lat? Czy nie wchodzic w temat?

Gość gość
Szczerze jak mi kiedyś facet to powiedział to żadnemu tak szybko się nie oddałam :D akurat mnie to jara i to bardzo, szczególnie jak jest przystojny :)

Gość gość
18.56 Jaka ty jesteś głupia, stara, dzieciata, wnuczata a głupia... . Pazerność na kasę i sławę faceta niektórym odbiera rozum albo ukazuje jego brak.

Gość gość
Jeżeli kiedyś całowałeś się z dziewczynami i je obmacywałeś po cyckach, ale nie odbyłeś nigdy stosunku to nie żaden obciach. Możesz jej powiedzieć. Gorzej jeżeli nigdy nie całowałeś dziewczyny ani nigdy nie dotykałeś kobiecych piersi. Nie ma czym się chwalić. Gdy wasz związek dojrzeje możesz dopiero wtedy o tym powiedzieć. Mam nadzieję , że twoja partnerka nie jest pustakiem, który po ślubie, gdy się do tego przyznasz, wyśmieje ciebie z tego powodu, że nigdy nie całowałeś innej dziewczyny.

Gość gość
calowalem sie, ale cyckow nie macalem

Gość gość
Autorze, całowałeś dziewczynę więc nie jest jeszcze tak źle. O cyckach możesz nakłamać, że je pieściłeś i całowałeś. O tym, że nie bzykałeś możesz powiedzieć prawdę. Jednak nie musisz się wychylać i z tego wszystkiego spowiadać jeżeli partnerka nie będzie się pytała. Jeżeli się zapyta to co innego. Możecie wtedy pogadać o tym.

Gość gość
pamiętaj , że tyłek też się całuje u kobitki i cipcie .